ne tikai tālšāvēju bet viedoklis vispār - ko es varu "izspiest" no savas cz550 american 30-06?
artemidas izaicinajuma kausa ir verts sildit gaisu vai ne piemeram? :D :D :D
Oskar, var un vajag !
Aizbrauc pāris reizes pirms tam uz to pat Sēreni, izšauj apskaties kā iet.
Artemīdas kausā dzelži izšķir salīdzinoši MAZ..., jo puse no šāvieniem jāšauj 300 m guļus, balstoties uz elkoņiem... ( otra puse no švārbīgā Sērenes galda :)..
Tad lūk - visu izšķir tieši šāvēja skills jeb māka šaut dotajā pozīcijā...
Ir dažādas pļintovkas turēšanas tehnikas šajā pozīcijā... Jāmēģina kura pozīcija labāk patīk..
Es šauju kreiso atbalsta roku it kā izlaužot :)
Tas pats Einārs Lapiņš iepriekšējos gados šāva un vinnēja ( ja nemaldos) ar medību Blaseri iekš 30-06.
Patronas gan pašlādētās...
Un ja uzpūtīs vēl vējš, tad es ar savu 222-o varēšu iet bekot...Un Tu ar savu 30-06 būsi zirgā :)
Bet ir aizdoma, ka līdz nākamajiem Artemīdas kausiem jau būšu vēja ābeci sapratis... iespējams vēl pacīkstēšos :)
Intar, dzinējmedībās ar 9,3 štucerīti jau 3 aļņi un 1 ruksis, iztiku bez "metka idiota" :)
Māri, apsveicu!
Iespaidīgs rezultāts.
Es gan šosezon ar 9 mm nolohojos... Pa aļņa teļu 4 šāvieni un visi GARĀM !
Bija gan skrienošs un 200+M, bet tāpat - es ir losis:)
Starp citu - pirmais pūdelis pa "lielo" karjerā...
Intar - nevis pirmais pūdelis bet pirmie 4 pa "lielo" :D :D :D
gan jau galvā sāki kalkulēt vēja ātruma, virzienu utt :)
guļus šaujot "darba tūzna" traucē :D tieši šaujot guļus arī ūdeni norāvu Artemīdas kausā :))
sākšu laikam ar to, ka vedīšu lai pļintovku piešauj ar citu munīciju un attālumā ap 170 m nevis kā tgd 100m ..
sākšu laikam ar to, ka vedīšu lai pļintovku piešauj ar citu munīciju un attālumā ap 170 m nevis kā tgd 100m ..
Lūk šo.. Tu beidz... Pļintovka (paldies Bundzena kungam par šo jauko apzīmējumu!) - jāpiešauj vienīgi un tikai pašam !
Tie 170 m nepalīdzēs būt precīzākam.. gribētos pat teikt, ka būs otrādi..
Munīciju, protams, vajag piemeklēt...
Un ja neizdodas atrast tādu, kura lido stabīli zem 1 minūtes.. tuvu 0,5 minūtei no laba atbalsta, tad Artemīdas kausā tiešām nav vērts sildīt gaisu...
Un darba tulzna ne pie kā nav vainīga.., arī man tā ir "pieklājīga" :)
p.s.
Da neko es nekalkulēju.. jo tālāk šauju pa papīru, jo vairāk gribās lai tas zvērs izskrien pēc iespējas tuvāk :)
Šādos apstākļos (200m+; skrienošs) vienkārši nevajag šaut...
Intar, lai Dievs dot dzīvo mērķu tālšāvējiem ieklausīties Tavos patiesajos vārdos !!! ( jo tālāk šauju pa papīru, jo vairāk gribās lai tas zvērs izskrien pēc iespējas tuvāk :)
Šādos apstākļos (200m+; skrienošs) vienkārši nevajag šaut... )
Zini kā ir Intar ar to piešaušanu - piekrītu, ka jāpiešauj pašam, bet skils vēl nav uzkačāts tāds lai to izdarītu kā nākas - drīzāk nop*sīšos mēms izmēģināt visu pieejamo munīciju - apmēram zupas šķīvi trāpot un vainošu ieroci...
Drīzāk vajadzētu lai kāds spečuks pavēro no malas paša kļūdas šaujot dažādās pozās - līkas rokas, šķībs kakls utt :D
Par munīciju.
Kad nopirku karabīni tad protas arī vajadzēja munīciju, bet tā kā medību munīcijā biju uz jūs tad nu veikalnieka fantāzija auga griezdamās. Ja man tagad piedāvatu to klāstu ko es toreiz nopirku tad ne tikai trīs mājas pasūtītu talāk bet pa purnu vel sadotu. Esmu pienācis pie tā ka vajag atrast sev vēlamo munīciju, kas labi pirmkārt kožas ierocim un kas labi apstādina un mazāk bojā gaļu. Es šauju tikai ar viena veida munīcju, viena ražotāja un tikai vienas massas, jo manā praksē bija tā ka vienāda tipa munīcija ,tikai dažādi ražotāji jau lode iet savādak nerunājot par citu svaru. Es nevaru saprat medniekus kam atverot magazīnu iekšā sabāzti vismaz trīs veida munīcijas, Es tak saku ka katrai lodei ir sava trajektorija un ka pat uz tiem 100m lode pilnīgi savādāk iet, bet tas tikai nosmīn, nu ko pirmie veiktie šāvieni un visi garam. Tā un bija ka dzīvnieks aizgāja dzīvs un neskarts.
artemidas izaicinajuma kausa ir verts sildit gaisu vai ne piemeram? :D :D :D
Oskar, var un vajag !
Aizbrauc pāris reizes pirms tam uz to pat Sēreni, izšauj apskaties kā iet.
Artemīdas kausā dzelži izšķir salīdzinoši MAZ..., jo puse no šāvieniem jāšauj 300 m guļus, balstoties uz elkoņiem... ( otra puse no švārbīgā Sērenes galda :)..
Tad lūk - visu izšķir tieši šāvēja skills jeb māka šaut dotajā pozīcijā...
Ir dažādas pļintovkas turēšanas tehnikas šajā pozīcijā... Jāmēģina kura pozīcija labāk patīk..
Es šauju kreiso atbalsta roku it kā izlaužot :)
Tas pats Einārs Lapiņš iepriekšējos gados šāva un vinnēja ( ja nemaldos) ar medību Blaseri iekš 30-06.
Patronas gan pašlādētās...
Un ja uzpūtīs vēl vējš, tad es ar savu 222-o varēšu iet bekot...Un Tu ar savu 30-06 būsi zirgā :)
Bet ir aizdoma, ka līdz nākamajiem Artemīdas kausiem jau būšu vēja ābeci sapratis... iespējams vēl pacīkstēšos :)
Māri, apsveicu!
Iespaidīgs rezultāts.
Es gan šosezon ar 9 mm nolohojos... Pa aļņa teļu 4 šāvieni un visi GARĀM !
Bija gan skrienošs un 200+M, bet tāpat - es ir losis:)
Starp citu - pirmais pūdelis pa "lielo" karjerā...
gan jau galvā sāki kalkulēt vēja ātruma, virzienu utt :)
guļus šaujot "darba tūzna" traucē :D tieši šaujot guļus arī ūdeni norāvu Artemīdas kausā :))
Lūk šo.. Tu beidz... Pļintovka (paldies Bundzena kungam par šo jauko apzīmējumu!) - jāpiešauj vienīgi un tikai pašam !
Tie 170 m nepalīdzēs būt precīzākam.. gribētos pat teikt, ka būs otrādi..
Munīciju, protams, vajag piemeklēt...
Un ja neizdodas atrast tādu, kura lido stabīli zem 1 minūtes.. tuvu 0,5 minūtei no laba atbalsta, tad Artemīdas kausā tiešām nav vērts sildīt gaisu...
Un darba tulzna ne pie kā nav vainīga.., arī man tā ir "pieklājīga" :)
p.s.
Da neko es nekalkulēju.. jo tālāk šauju pa papīru, jo vairāk gribās lai tas zvērs izskrien pēc iespējas tuvāk :)
Šādos apstākļos (200m+; skrienošs) vienkārši nevajag šaut...
Šādos apstākļos (200m+; skrienošs) vienkārši nevajag šaut... )
Drīzāk vajadzētu lai kāds spečuks pavēro no malas paša kļūdas šaujot dažādās pozās - līkas rokas, šķībs kakls utt :D
Bus gan G punkts gan orgasms lielos daudzumos un ekstāze :)
Kad nopirku karabīni tad protas arī vajadzēja munīciju, bet tā kā medību munīcijā biju uz jūs tad nu veikalnieka fantāzija auga griezdamās. Ja man tagad piedāvatu to klāstu ko es toreiz nopirku tad ne tikai trīs mājas pasūtītu talāk bet pa purnu vel sadotu. Esmu pienācis pie tā ka vajag atrast sev vēlamo munīciju, kas labi pirmkārt kožas ierocim un kas labi apstādina un mazāk bojā gaļu. Es šauju tikai ar viena veida munīcju, viena ražotāja un tikai vienas massas, jo manā praksē bija tā ka vienāda tipa munīcija ,tikai dažādi ražotāji jau lode iet savādak nerunājot par citu svaru. Es nevaru saprat medniekus kam atverot magazīnu iekšā sabāzti vismaz trīs veida munīcijas, Es tak saku ka katrai lodei ir sava trajektorija un ka pat uz tiem 100m lode pilnīgi savādāk iet, bet tas tikai nosmīn, nu ko pirmie veiktie šāvieni un visi garam. Tā un bija ka dzīvnieks aizgāja dzīvs un neskarts.
Bus gan G punkts gan orgasms lielos daudzumos un ekstāze :)
atvedīsi piķi no peļņas un savu G punktu meklēsi vārda shoppinG beigās :D :D :D :D