Mani arī interesē šo to atsūtīt no www.cabelas.com māsa parādija šo http://muitaspaligs.lv/ Tad es īsti nesaprotu jūs te rakstat ka nodokļi nav jāmaksā bet kā paliek ar PVN ir vai nav un ja summa pārsniedz tos 150euro tad nodokļi jāmaksā par visu summu jeb tikai par to kas pārsniedz 150 euro?
Tagad no ASV ja sūta juridiska persona, šajā gadījumā Cabelas, tad maksāsi 22%PVN gadījumā, ja vērtība pārsniedz 10EU, pie tam sakaita gan preces vērtību, gan sūtīšanas izdevumus. Pie tam muita jau ir konvertējusi USD uz Ls, un no tās summas laipni pastā palūgs atvadīties no 22% no kopējās summas:( Privāts sūtījums no neEiropas Savianības privātai personai ir 45EU kopējās summas griesti.
Aprīkojums: iž-26, toz-34, ATA arms , Browning Bar (30-06), CZ 22lr
Suņi: Laika(krievu-eiropas)
Medību trofejas: 5
20.11.2011. 11:02
Kāds pamatojums shippingu aplikt ar PVN?
Ja tu veikalā pērc ''desu'', tad tās cenā arī ir iekļauti transporta pakalpojumi, respektīvi, kā ''desa'' tur aizceļoja, no kā arī maksā PVN!:)
Ja tu veikalā pērc ''desu'', tad tās cenā arī ir iekļauti transporta pakalpojumi, respektīvi, kā ''desa'' tur aizceļoja, no kā arī maksā PVN!:)
Es saprotu, ka preci apliek ar PVN, bet pakalpojumu, par kuru norēķinājies pārdevējs nevajadzētu aplikt.