Ar maliķiem ir tā ka ir un tur nelīdzēs ne viņu uzņemšana kolektīvā ,ne sodīšana ,tādus fruktus tik vajag legāli pataisīt par medniekiem un viņi tad rauj vaļā vēl drosmīgāk ,pārliecinātāk ka var droši darboties .
Vislabākais ir teiciens- "izmet naudu par plinti" ;))) Sava plinte - tas ir sabiedrotais, draugs, kas jāmīl un jākopj, tāpat kā medību platības un attiecības kolektīvā... Nez, man glupai sievietei, tikai tā šķiet?...
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
11.05.2015. 18:19
Valdi Burvi -Tu esi viens no sakarīgākajiem večiem šeit forumā ,kura teiktajā ir vērts ieklausīties .
Ar to kolektīvu būšanu ir tā , ka katrs kolektīvs ir pat ļoti noslēgta sabiedrība (kā massonu līga) .Tie ir veidojušies gadu desmitiem un bez garantījām un rekomendācījām no veco biedru puses tikt kolektīvā ir bezceris .Tam ir savi objektīvi iemesli piemēram , medībās kā jau medībās iet visādi (es uzskatu ka medības nekad nevar notikt ja netiek pārkāpts kāds pantiņš no likuma.Ja neticiet uzaiciniet un es jums pa kluso norādīšu uz kļūdām .)Un tagad Jūs paņemat tādu zaļu gurķi ,kas tikko samācījies visus likumus ,kam no realitātes nav saprašana - kāds būs rezultāts - dievs viņ zin .Kāpēc riskēt ?Otrs ar to jauno būšanu - vienai daļai sākumā jāšauj viss kas kustās , otraj atkal bailes šaut (kad tik neizdaru ko nepareizi) . Centību gan jaunajiem nevar pārmest .Biedru skaits arī liels ir kolektīvos , bet platības mazas .
Valdi nu nevajag tā uzreiz teikt ka lielākā daļa kas strādā ārzemēs ir izmācījušies lai tikai izmācītos. Daudzi ne iz labas dzīves tagad ārzemēs strāda, protams ir ļoti daudz kas tiešām ir tā kā tu raksti, bet ir ļoti daudz kas pat ar divām izglītībām nevar atrast kaut cik normāli apmaksātu darbu. Diez vai tu ietu strādāt par minimālo algu.
Bet tā kopumā kolektīvs nav gumija un visus gribošos paņemt nevarēs. Tātad ir jāceļ augšā paziņas, draugi un mēģināt kādā kolektīvā vismaz par dzinēju a tur jau kā pierādīsi sevi.
Diemžel skatoties daudzus jauniešus tie prot tikai gudroties bet reāli kaut ko padarīt nedara. Tāpēc pirms pieņemt kolektīvā derētu uzzināt kas par fruktu un kā sevi parādīs. Piemēram mūsu kolektīvā biedru skaits svārstās vidēji 42 mednieki. Viens no lielākajiem kolektīviem biedru skaitā Daugavpils novadā!
Pirmais un vienīgais kā varu ko puikām ieteikt -kas tik tiešām ir ar dabu draugos un grib par visu varu mednieku rindās (kolektīvā)tikt ,ir sākt meklēt kur var pa dzinēju piedalīties ,nevis uz reiz medīt (šaut) ,tad ja būsit tikuši pa dzinējiem NU TAD VIS IR PAŠU ROKĀS, Edgar tu atkal pa to piespiedu darbu ,bet nu ir tā ka pagasti tukši no normāliem puikām ,kas palikuši ,puse no tiem federmaņi un kam pietiek ar pāris eu priekš bamšļa ,jo vecākiem vainu darbs vai penzija un paēdis viņš ir , nejau tu Edgar esi pie vainas vai es ,tāda ir LV realitāte ,un ja kas laikam vainīgi esam visi.
Braucot cauri pagastam katru vakaru redzi kā jaunieši sēž ar divlitrīgiem Valter aliņiem un sūc to. Protams ka nekā laba tur nākotnē nesanāks un tad nav brīnums ka viss ir slikti un nekā nav. Bet ir arī daudzi kas vēlas strādāt, bet tā kā daudzi maksā minimumu rezultātā nespēj pat elementārus izdevumus segt tad protams ka daudzi brauc uz ārzemēm. Un tur nekā salda nav.
Kas pie vainas to mēs paši zinām loti labi.
Par to kolektīvā ņemšanu dažreiz pat tie paši dēli kura tēvi medās kolektīva ir ne tie labākie piemēri, tie ir kolektīvā tikai tāpēc ka tēvs medās, bet normāls džeks kurš tiešām būtu labs mednieks gan kolēģis tikt kolektīvā nevar, jo redziet berniem ir pirmā roka, tāpēc silti iesaku meklē kur vari trapīt par dzinēju un tad parādi visu no tās labakās puses. Dzen kad vajag, neraudi pie sīkākās grūtības, palīdzi vilkt nomedītu zvēru ārā, dīrā to nevis stāvi rokas kabatās. To tu atļāusies nedarīt kad tev būs 60 gadi un mednieka stāžs ar visiem netīriem padarītiem darbiem būš kādi 30 gadiņi. Bet tagad daudzi jaunieši ir tā pirms klūt par mendiekiem visu dara bez ierunām, bet kā tiek kolektīvā tā rokas kabatās un tikai sīvo sūc un aņukus stāsta. Tādi kolektīvā ilgi neturās. Kā mēs sakām baltās piedurknītes :)
Edgars Kecs lasa manas domas.un ja tev sanāk tikai divlitrīgajam, tad kursi tev nesanāks, kur nu vel plintei-tiem ari tadas lietas neinteresē.labāk pasūkt aliņu un gudri padirst.un daudzi tēva dēli kolektīvos ir vēl lielāki maliķi par tiem malikiem kas to dara nelikumīgi.
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
12.05.2015. 11:52
Es nesaprotu visi raksta par maliķiem un vēl nez ko. Esmu pārsteigts kas tad tie par mafijas biedriem kuriem neuzdrīkstas aizrādīt un pateikt kādu rupjāku vārdu nevis katru reizi smaidīt un roku spiest. Nu nav neviens no mums pilnīgi svēts, lai par katru sīkumu citus peltu, bet pie pārāk lielas anarhijas ir arī mute jāatver un jārunā par to ka tas nebeigsies labi. Vēl viena lieta, kuru nesaprotu, vai tiešām visi, kuri nevar tikt, ir kādi bāreņi bez draugiem. Nevar atrast paziņu mednieku un uzprasīties līdz uz dzinēj medībām, jo kolektīvā jau tikt var tikai tad ja ir viss kolektīvs redzējis. Nevajag jau uzreiz gribēt ieroci rokās ņemt un aļņus šaut. Labi varbūt es ne sūda nesaprotu, jo arī esmu viens no tiem tēva dēliem kurš tika klubā, jo esmu dēls. Tomēr es pats esmu cilvēku klubā dabūjis, jo viņš man liekas ir pietiekami labs un adekvāts cilvēks. Un tanī pašā laikā man ir pāris draugi kuriem es uztaisīju pārbaudi aizejot ar viņiem pīlēs. To medību laikā es sapratu, lai cik viņi nebūtu forši džeki es nevaru viņus klubam vēl rādīt (Lai viņi nomierina savus apgriezienus), jo tā jau būs mana blamāža. Un ļoti iespējams ka visi tie, kuri netiek nevienā medību klubā viņu draugiem liekas nedaudz nepiemēroti.
P.s. Protams tās ir manas nesakarīgās vārsmas, kuras iespējams ir pilnīgi nepatiesas un aplamas. Kā arī jāsaprot ka medību kolektīvā neviens nevar uzreiz tikt (protams ar asins izņēmumiem), jo ir taču teiciens ka "Maskava arī uzreiz netika uzcelta".
Nebūs. Vismaz mūsu platībās ir sarežģīti atrasties svešam cilvēkam ar ieroci.
Ar to kolektīvu būšanu ir tā , ka katrs kolektīvs ir pat ļoti noslēgta sabiedrība (kā massonu līga) .Tie ir veidojušies gadu desmitiem un bez garantījām un rekomendācījām no veco biedru puses tikt kolektīvā ir bezceris .Tam ir savi objektīvi iemesli piemēram , medībās kā jau medībās iet visādi (es uzskatu ka medības nekad nevar notikt ja netiek pārkāpts kāds pantiņš no likuma.Ja neticiet uzaiciniet un es jums pa kluso norādīšu uz kļūdām .)Un tagad Jūs paņemat tādu zaļu gurķi ,kas tikko samācījies visus likumus ,kam no realitātes nav saprašana - kāds būs rezultāts - dievs viņ zin .Kāpēc riskēt ?Otrs ar to jauno būšanu - vienai daļai sākumā jāšauj viss kas kustās , otraj atkal bailes šaut (kad tik neizdaru ko nepareizi) . Centību gan jaunajiem nevar pārmest .Biedru skaits arī liels ir kolektīvos , bet platības mazas .
Bet tā kopumā kolektīvs nav gumija un visus gribošos paņemt nevarēs. Tātad ir jāceļ augšā paziņas, draugi un mēģināt kādā kolektīvā vismaz par dzinēju a tur jau kā pierādīsi sevi.
Diemžel skatoties daudzus jauniešus tie prot tikai gudroties bet reāli kaut ko padarīt nedara. Tāpēc pirms pieņemt kolektīvā derētu uzzināt kas par fruktu un kā sevi parādīs. Piemēram mūsu kolektīvā biedru skaits svārstās vidēji 42 mednieki. Viens no lielākajiem kolektīviem biedru skaitā Daugavpils novadā!
Kas pie vainas to mēs paši zinām loti labi.
Par to kolektīvā ņemšanu dažreiz pat tie paši dēli kura tēvi medās kolektīva ir ne tie labākie piemēri, tie ir kolektīvā tikai tāpēc ka tēvs medās, bet normāls džeks kurš tiešām būtu labs mednieks gan kolēģis tikt kolektīvā nevar, jo redziet berniem ir pirmā roka, tāpēc silti iesaku meklē kur vari trapīt par dzinēju un tad parādi visu no tās labakās puses. Dzen kad vajag, neraudi pie sīkākās grūtības, palīdzi vilkt nomedītu zvēru ārā, dīrā to nevis stāvi rokas kabatās. To tu atļāusies nedarīt kad tev būs 60 gadi un mednieka stāžs ar visiem netīriem padarītiem darbiem būš kādi 30 gadiņi. Bet tagad daudzi jaunieši ir tā pirms klūt par mendiekiem visu dara bez ierunām, bet kā tiek kolektīvā tā rokas kabatās un tikai sīvo sūc un aņukus stāsta. Tādi kolektīvā ilgi neturās. Kā mēs sakām baltās piedurknītes :)
P.s. Protams tās ir manas nesakarīgās vārsmas, kuras iespējams ir pilnīgi nepatiesas un aplamas. Kā arī jāsaprot ka medību kolektīvā neviens nevar uzreiz tikt (protams ar asins izņēmumiem), jo ir taču teiciens ka "Maskava arī uzreiz netika uzcelta".