Esmu jauns mednieks, kas meklē kolektīvu. Esmu no Tigas, bet ir teva zeme JElgavas novada, Salgales pagasta, nedaudz. Varbūt kādam kolektīvam ir brīva vieta vai iespeja klut par viesmedniekam? Vēlos iegūt praktiskas iemaņas.
Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
07.11.2022. 18:44
Nu gluži,kā es minēju,tikai ļoti īsi un lakoniski!:)
Slēpts
05.11.2022. 19:16
Pēc rūgtās pieredzes- kolektīvi ir jau nokomplektējušies ar biedru skaitu. No visiem aktīvie ir apmēram 10 līdz 15 %, pārējie uz dzinēj medībām un augsti un vajadzīgi kungi no augšējiem plauktiem un gaides medībās kur jau ir zināms ko nomedīs, lai nav pa tukšo sēdēts.. Tad vēl paaudžu maiņa- tēva vietā nāk dēls. Svarīgs moments- ja ir ievērojams daudzums platības kuras var pievienot kolektīvam, tad tevi paņems.
Labdien, palasot šeit esošos komentārus ,cerība maza, bet plinti krūmos mest negribas. Meklēju aktīvu medību kolektīvu Jelgavas novadā kam var pievienoties un atbalstīt ar savu līdzdalību medību procesos.
Labdien, kungi!
Esmu jauns mednieks. Apliecība ir. Nedaudz pieredze - ir. Mācījos pie Ērika Ozola LMAC. Dzīvoju Rīgā.
Meklēju (savu pirmo mūžā) solīdu kolektīvu, kur mācīties un iesaistīties mednieku aktivitātes!
Lūdzu sazināties ar mani šeit vai uz popovs.dmitrijs@gmail.com
Cieņa
Dmitrijs
Esmu jauns mednieks. Apliecība ir. Nedaudz pieredze - ir. Mācījos pie Ērika Ozola LMAC. Dzīvoju Rīgā.
Meklēju (savu pirmo mūžā) solīdu kolektīvu, kur mācīties un iesaistīties mednieku aktivitātes!
Lūdzu sazināties ar mani šeit vai uz popovs.dmitrijs@gmail.com
Cieņa
Dmitrijs