Ideja nav slikta- bet kā VP komentē- aiz matiem pievilkts arguments- ACM.
Un izrādās esmu atpalicis- biju domājis ka klusinātājs ekcelenti strādā uz zemskaņas munīciju- izrādās ir arī savādākas ierīces.
un par maliķu ķeršanu - nu ir daži aktieri- kam liekas ka kaimiņu teritorijā ir smukākas meitenes un smukāki lopi..
Tagad , ja teritorijā atskan šaviens- vismaz ātri var saprast- vai savējais vai svešais. Bet vai kāds svešais ir dēļ tā noķerts- diez vai..
Es redzu kā klusinātājs palīdzētu MC medībās- ja paralēli MC medībām ir līdzi mazkalibra šautene ar kuru jenotus un lapsas aplasīt- lai tas notiktu klusi un neiztraucētu MC..
Slēpts
16.10.2014. 09:18
Ivar cik ātri? ja tev piesaka medības, tad jā Tu zini, kur katrs sēž, bet pārējie jau nezin, kas vēl bez viņa medī un to kas šāvi labākajā gadījumā noskaidro nākamjā dienā
Slēpts
16.10.2014. 09:23
Man medības nepiesaka- bet kad es piesaku- vienmēr painteresējos- kas kaimiņos var būt.
Esam arī zvanījuši un sapratuši , ka ir kāds LIEKS.
Bet reāli ar šo informāciju neko neesam spējuši izdarīt- jo kājām gājēju atrast ir ļoti grūti..
Forši. Atkal aktualizejas žoga būniecības plāns. Apollo šito bīda kāds anoniims lielākās mednieku biedrības loceklis... Nu kad haljava tad haljava. Es piesaku autortiesiibas par putnubiedeklju izvietošanu uz austrumu robežas. Ar pāris limoniem man pietiktu.
Tad Tev jābrauc man palīgā-pats velku mājā centrālapkuri,par tekošajiem darbiem nemaz nerunāsim.Šaubos, vai šo svētdien tikšu uz medībām.Vienīgais mierinājums,ka YR.NO svētdien sola 9mm.:),būs ļoti slapjš.:).
Klusinātājus nopirkt var oficiāli internetā - tikai izmantot oficiāli nevar.Un tie maliķi jau sen tādus lieto.Ko ta Jūs iedomājaties ka maliķis gaidīja nakts redzamības ierīču atļauju un tagat gaidīs klusinātāju atļauju?Beidziet tak smīdināt.
Tie kas ar tām malu medībām nodarbojas-vienai daļai ir spēcīga aizmugure.
Padalīšos pieredzē no ĀCM zonas, savādāk te par klusinātājiem un citām augstām matērijām - tātad, 6d/7d naktī nomedīju sivēnu. Bariņš bija - 3 lielās un kādi 10 mazie. It kā nevarētu teikt, ka baigi lēnie. Dīrājot konstatēju, ka šausmīgi vājš un daudz limfmezgli izteikti lieli - vets parādīja arī nieres ar punktiem un teica, ka 100%, ka ĀCM. Nu aizvedu uz konteineru - besītis par iztērēto laiku apstrādei...
Kopumā - cūku ir ļoti maz. Ejot pa mežu ik pa laikam uzvēdī maitu smaka, bet teritorija ir tik liela, ka to ķemmēt īsti jēgas nav+ik pa brīdim vilki atnāk - mežā smaka var uzkrāties pilnīgi citā vietā, nevis tur, kur līķi.
Vakaros sēžot ir klusums. Gandrīz pilnīgs. Ieraudzīt vairākas cūkas - tā jau ir ārkārtīga veiksme. Un pagājuši ir tikai 3 mēneši, kopš blakus pagastā parādījās ĀCM - cūku vairs praktiski nav un tās, kas ir - ir slimas un drīz nebūs. Pirms tam vienā vakarā gandrīz katrā laukā pa 20-30 gab (ar mazajiem) bariņam, nebija nekas neparasts...
Tikai 3 mēneši un pa lielam viss...
Un izrādās esmu atpalicis- biju domājis ka klusinātājs ekcelenti strādā uz zemskaņas munīciju- izrādās ir arī savādākas ierīces.
un par maliķu ķeršanu - nu ir daži aktieri- kam liekas ka kaimiņu teritorijā ir smukākas meitenes un smukāki lopi..
Tagad , ja teritorijā atskan šaviens- vismaz ātri var saprast- vai savējais vai svešais. Bet vai kāds svešais ir dēļ tā noķerts- diez vai..
Es redzu kā klusinātājs palīdzētu MC medībās- ja paralēli MC medībām ir līdzi mazkalibra šautene ar kuru jenotus un lapsas aplasīt- lai tas notiktu klusi un neiztraucētu MC..
Esam arī zvanījuši un sapratuši , ka ir kāds LIEKS.
Bet reāli ar šo informāciju neko neesam spējuši izdarīt- jo kājām gājēju atrast ir ļoti grūti..
ņem par labu:)
Man šobrīd tāds mierīgāks darba periods- ir arī brīvs brīdis atrast noderīgu info:)
Tie kas ar tām malu medībām nodarbojas-vienai daļai ir spēcīga aizmugure.
Kopumā - cūku ir ļoti maz. Ejot pa mežu ik pa laikam uzvēdī maitu smaka, bet teritorija ir tik liela, ka to ķemmēt īsti jēgas nav+ik pa brīdim vilki atnāk - mežā smaka var uzkrāties pilnīgi citā vietā, nevis tur, kur līķi.
Vakaros sēžot ir klusums. Gandrīz pilnīgs. Ieraudzīt vairākas cūkas - tā jau ir ārkārtīga veiksme. Un pagājuši ir tikai 3 mēneši, kopš blakus pagastā parādījās ĀCM - cūku vairs praktiski nav un tās, kas ir - ir slimas un drīz nebūs. Pirms tam vienā vakarā gandrīz katrā laukā pa 20-30 gab (ar mazajiem) bariņam, nebija nekas neparasts...
Tikai 3 mēneši un pa lielam viss...