Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - !!! ĀFRIKAS CŪKU MĒRIS

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 119 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.05.2019. 13:11

Slēpts
26.08.2014. 18:08
ja pilns mežš ar maitām, tad ko neziņo PVD? pagaidām MC nedaudz vadībā, bet tāpat var uzskatīt, ka 1:1
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2019-08-20 07:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
26.08.2014. 18:17
pats personīgi tik kaulus atradu ... to teica vien cits ka Ērgļu pusē esot pilns ar maitām........
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
26.08.2014. 19:22
Vīri,nebrauciet Edgaram augumā,viņš patiesību stāsta!Kad amerikānis man stāstīja ka rakūns ir ēdams un garšīgs es arī grozīju galvu (Jenots,nejaukt ar jenotsuni)!
Slēpts
26.08.2014. 19:38
Dzintar, tā jau ir, ēst var visu :D lūsi ēd, bet kaķi nē, lai gan tas pats jau vien ir, tik augums atšķiras.
Jautājums, cik čigāni norāva trihanelu, ja 90% ežu ir slimi? Tur jābūt baigai veiksmei netrāpīt bonusā ;)
Kur nu vēl ārstniecības līdzeklis - dabūt tārpus :D
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
26.08.2014. 20:29
Dzintar ta es jau neko ļaunu padomāju par Keca kungu ,vienīgi ņirdziens uznāca ka salidzināja ežus ar cūkām un lūšiem ,trihinelas var būt visiem gaļēdājiem gan lāčiem gan tiem pašiem jenotiem ,lūšiem ,jā starp citu neatceros kuŗā medību žurnālā bija par lūšiem gandrīz vis žurnāls pilns ,nu tad kas tai kaķī mājo tas ir šausmas un vēl tādu ēst??????
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
26.08.2014. 20:40
Nu Ezi mālos(teorētiski protams)kārtīgi izsutinot oglēs un pelnos un vēl tajos laikos kad zāle bija zaļāka un neviens uz Āpriku nebraukāja pēc zarazas un čigāni kā klejotāji man liekas daudz zināja par tautas medicīnu un ko un kā gatavot!Tagad dažs labs iedzerot svaigi slauktu pienu diennakti no poda nenokāps.Mēs pieaudzējot intelektuālo un tehnokrātisko potenciālu,pamazām zaudējam saikni ar zemi ,dabu un visu vērtīgo ko tā sniedz.Es arī cerēju,aiziešu pensijā,medīšu,makšķerēšu,dzīvošos pa laukiem un upēm,H.I,jāstrādā citādi badā var nospragt,bākā nav ko liet,patronas nav par ko nopirkt,ja aiziet uz copes bodi,par divām nakstārpu bundžām jāatdod tik cik pietiktu mazsālītam lasim nedēļai.Ja man kāds kroplis teiktu ka zivis jālaiž atpakaļ kā amīši to dara,goda vārds atrautos ar airi!
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
26.08.2014. 21:17
Āfrikas cūku mērim analīzēm ņem:
-asins paraugu (pieņemsim, ka var 3 no vienas);
-liesas gabalu (te nu sanāks tikai 2);
-nieres (arī - tikai 2);
-apzarņa limfmezglus (pieņemsim, ka kaut kā 2 var uzzīmēt);
-mēles galu ar mandelēm (sanāk viens un tikai viens).
Kāds kaut ko smagi d*š par tiem 3 paraugiem no vienas cūkas! Tēmu prasītos izdzēst, taču atstāšu - varbūt vēl kādas ģeniālas pērles parādīsies...
Alvis
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2015-06-10 16:28
Atrašanās vieta: Balvi
Medību stāžs: 7 gadi Tibetā
Aprīkojums: Mauser M12(7x64) extreme + Kahles Helia CSX ; IŽ-12 12/70
Medību trofejas: 2
26.08.2014. 21:51
Dzintar - paņem airi un ej pie īstā karpinieka, 100%, ka būs jāsit, jo atbilde ir viņu sauklī - karpa nav ēdiens, karpa ir draugs! ;)
Arni - analīzes ņēma vetārsts -> asins + puse nieres + gabalu liesas(~1/3) + apzarņa limfmezglus + mandeles abas(pietiekot ar vienu) - tātad divus komplektus itkā var savākt, bet nu par trīs hvz.
Edmunds
Edmunds
Pēdējo reizi manīts 2023-09-14 14:07
26.08.2014. 22:20
Izskatās ,ka nav problēmu nodot trīs paraugus PVD
Edmunds
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
27.08.2014. 08:35
Mandeles pēc kādas metodes multiplicēsi? Nieres ņem visas, liesai nošņāpj kādu pusi. Tā kā tās ir muļķības. Un, es ceru, ka šādus "ekspermentatorus" noķers un sodīs.