Šodien vārdadienu svin Henrijs, Jete, Henriete, rītdien - Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - !!! ĀFRIKAS CŪKU MĒRIS

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 119 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.05.2019. 13:11

Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
03.10.2014. 14:27
Edmund, es saprotu, ka esi no tiem, kam vienalga, kādā valodā runā un vai Tava nācija (pieņemot, ka esi latvietis) pastāv, bet tādi nav visi. Krievijas režīms, kuru atbalsta lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju, ir ar revanšisma ideju sists fašistisks monstrs (paskaties fašisma definīcju). Krievija ir drauds mums kā valstij pastāvēt. Jā, ekonomiski mēs esam vāji, bet vajag apjēgt - tik mazai valstij ekonomiskās pastāvēšanas jēgas nav! Mūsu pastāvēšanas jēga ir latviešu tautas pašnoteikšanās tiesību realizācija un iespēja kā tautai saglabāties. Ja šo mērķi mēs sačakarējam, tad ir vienalga, kas šo teritoriju pārvalda!
Un tieši tādēļ, agresors ir jāsoda preventīvi, tieši tādēļ ir sankcijas, kuras, kā izskatās, tomēr sāk strādāt un Krievijas režīms sāk spazmot. Ukraina ir tikai sākums. To vajag apjēgt! Tas privātais biznesa ieguvums nav tā vērts, lai visu pēc tam pad*rstu! Sory par offtopic, bet nevajag jaukt sekas ar cēloņiem! Cēlonis ir noziedzīgs Krievijas režīms (kuru atbalsta nedomājošā, izskaloto un nodzerto smadzeņu tauta - pilnīga analoģija ar Hitlera Vāciju pirms II PK!).
Edmunds
Edmunds
Pēdējo reizi manīts 2023-09-14 14:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
03.10.2014. 16:37
Arni, Tu esi normāls džeks, bet jauc pelju sūdus ar putraimiem. Tā gadās. Ja vēlies padiskutēt par šo tēmu, dod ziņu uz profilu . Tnx :)
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
03.10.2014. 21:26
I vot poņeslas piz po kočkam!!!
Jā veči nematies ne pajokam. Kāda man tur liela starpīpa samaksāja 30 septembrī vai 1 oktobrī, galvenais lai vispār samaksāja, jo mums par pagājušo gadu tikai nesen pāŗskāitīja naudiņū par ĀCM nodotām analīzēm!!! Ko tur tad tālāk filozofēt!!!!
Par politiku vispār nevēlos runāt, Z.B.
Bet par ĀCM tie kas pagaidām neapjēdz kādi ir sūdi vagā nesapratīs kamēr tas mēris netiks līdz viņiem, lūk kad tiks tad tikai neraudiet ka rukšu vairs nav, un tuvako 5 gadus ticiem man rukšu medības būs tikai sapņos!!!!
Slēpts
03.10.2014. 22:11
Sūdi būs tāpat, taka nav ko iespringt, medības nebeidzas tikai ar cūkām.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
03.10.2014. 23:47
Vienīgais kas satrauc ka medības nebūs veselu gadu a tā pofig, kaut vai pasaule apgriežas aprākt sevim :)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
04.10.2014. 02:25
Jā, medības ar cūkām nebeidzas. Pīles šodien bija tik daudz, bet strauji kļuva tik tumšs, ka nevarēja notēmēt kārtīgi! Vot tā ir reāla problēma. A cūkas...cūkas vairs nav glābjamas. Nav vērts vairs par šo virtuāli cepties. Tie, kas netic, ka ĀCM ir (interesanti, eksursijā šie neticīgie nepiesakās, laikam 10EUR nav:D), tie neticēs arī tad, kad sāks krist. Arī tad, ka vairs MC nebūs. Jo viņiem tāda daba - neticēt :)
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
04.10.2014. 07:15
Arni, negribēju iejaukties, bet laikam tomēr uzrakstīšu!
Šī tēma ir par mēri un nevajag šeit kurināt starpnacionālo naidu un sazin ko vēl!
Vēl skolā mums mācīja par cilvēka vajadzībām, piramīdas zīmējām utt., un, ja kāds ir mācījies, nevis bastojis,tam ir skaidrs, ka nevar bezgalīgi staigāt pastalās un dziedāt tautasdziesmas, cilvēkam ir jāēd, jāguļ, viņam vajag jumtu virs galvas, un tas ir tikai normāli! Un, ja Tu uzskati, ka jauno cilvēku masveida izbraukšana no valsts ir " ir latviešu tautas pašnoteikšanās tiesību realizācija un iespēja kā tautai saglabāties" (citāts), nu tad es ( cenzēts) Tev nepiekrītu! Tas, kas notiek šobrīd ir (cenzēts) genocīds pret latviešu tautu! Un nevajag lūdzu meklēt kaut kādus draudus un monstrus austrumu pusē, monstri ir tepat, mums līdzās! Un ja mēs runājam par demokrātiju (tautas varu!), tad katra tauta pati izvēlas sev dzīves ceļu, un kas mums par daļu, kādu ceļu ir izvēlējušies kaimiņi, bet, ja jau režīmu " atbalsta lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju" (citāts), tad tā ir VIŅU izvēle un mums par to nav nekādas daļas! Es te nekādā gadījumā neapgalvoju, ka tā iekārta ir vislabākā pasaulē, bet tā ir VIŅU izvēle, un es nudien neatbalstu ticības vai demokrātijas ieviešanu ar uguni un zobenu svešā zemē.
Un vēl, man Tev ir jautājums, bet atbildi, lūdzu, tiešām atbildi, bet īsi un konkrēti, nerakstot garus palagus par abstraktām tēmām! Cik reizes pēdējos 5 gados Tu esi apmeklējis Krieviju, uz cik ilgu laiku un kādos reģionos esi bijis?
Viss, es braucu prom, mums vēl var dzīt! :)
Šaujam garām!
Lauris
Lauris
Pēdējo reizi manīts 2017-06-07 16:40
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Vietalva
Medību stāžs: no 2000g
Aprīkojums: Haenel Jager 10, iž12
Suņi: laikaRenis
Medību trofejas: 6
04.10.2014. 07:45
Žanna - Krievijā vispārpieņemti ir balstīties uz Maskavas elektorātu un sabiedrisko domu (bet nekādas domas nedrīkst būt), reģionu domas nevienu neinteresē, kāds iepīkstās - KGB un lieta darīta. Arnim te 102% taisnība.
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
04.10.2014. 07:52
Saliņ-neskaties mucai pa caurumu kas notiek ārpusē ,izlien laukā!!!!!
Igors
Igors
Pēdējo reizi manīts 2015-04-15 06:39
04.10.2014. 15:59
Arni,ne tas ka man žēl vai nav 10 EUR - vienkārši nevēlos ar tevi satikties personīgi, tu tik daudz muļķību runā, ka es nespēšu tevi vairāk par 3 min klausīties!