Mārtiņ,galvenais - uzmanīgi izlasi, ko raksta Urtāna kungs - lai zinātu kā un ko darīt NEVAJAG !!! :)
1)grube.de - optikas vispār netirgo.. Spotting scopes ir, bet ~20% dārgāk kā citos (labos:) internetveikalos.
2)All-jagd - visas optikas dārgākas nekā optics-trade.eu par 10-15%..
Grube ir lētāks vispār precēm bet optika es personīgi pirktu Frankonia vai Alljagd
Es nebūt neesmu vācu patriots man netīk ar viņiem kontaktēties es tikai izskatu visas iespējas ko kur pirkt .
Sveiks Mārtiņ!
Man pašam tikko bija jāiegādājas jauna optika. Izložņāju visus (nu labi daudzus) interneta veikalu, gan Eiropas, gan ASV. Izstaigāju arī visus Latvijas veikalus un nonāca pie diviem secinājumiem:
1.Lētāk ir vilkt no ASV, bet ar vienu nosacījumu - nav jāmuito.
2.Savukārt, ja mierīgi aprunājies (pakaulējies) ar vietējiem Latvijas veikalniekiem, var dabūt tādus pašus ciparus kā Eiropas interneta veikalos.
Protams, ka tie ir tikai mani secinājumi. Spried un pēti pats.
Lai strādātu garantija, jāpērk tāda optika, kurai ir dīleris vietējā tirgū - viņiem jāņem gan garantijas, gan pēcgarantijas remontā, neatkarīgi no tā, vai viņi to pārdevuši, vai nē.
1)grube.de - optikas vispār netirgo.. Spotting scopes ir, bet ~20% dārgāk kā citos (labos:) internetveikalos.
2)All-jagd - visas optikas dārgākas nekā optics-trade.eu par 10-15%..
Es nebūt neesmu vācu patriots man netīk ar viņiem kontaktēties es tikai izskatu visas iespējas ko kur pirkt .
Man pašam tikko bija jāiegādājas jauna optika. Izložņāju visus (nu labi daudzus) interneta veikalu, gan Eiropas, gan ASV. Izstaigāju arī visus Latvijas veikalus un nonāca pie diviem secinājumiem:
1.Lētāk ir vilkt no ASV, bet ar vienu nosacījumu - nav jāmuito.
2.Savukārt, ja mierīgi aprunājies (pakaulējies) ar vietējiem Latvijas veikalniekiem, var dabūt tādus pašus ciparus kā Eiropas interneta veikalos.
Protams, ka tie ir tikai mani secinājumi. Spried un pēti pats.
Te ir labas cenas http://hunting-optics-one.eu/c...
Kaut pats nekad te neesmi iepircies. Ja kāds nopirks, lai ieliek atsauksmes!!!