Es pat nezinu- nokopēju no epasta kas man atnāca.
Bet viennozīmīgi ir skaidrs, ka jebkura valūtas konvertācijas operācija, kas nenotiek Latvijā ir neizdevīga.
Ir dzirdēts par pirkumiem ar karti Polijā , kur uz vietas tirgotājs piedāvā nokonvertēt summu uz EUR , to darīt NEVAJaG.
Jo nekas labāks par esošās bankas kursu nebūs...
Slēpts
11.03.2015. 14:54
gadījumā tas 1.5 eur nav tā summa, kas pārskaitās uz Paypal kontu verificējot/sasaistot PayPal kontu ar karti? man arī tur 1.5eur iesprūdis :D
Kaut ko baigi te kāds jauc... Nekādus 1.5 eiro neiekasē par maksājumiem.. Ja Tu pērc tas ir bezmaksas pasākums un viss notiek pēc Paypal kursa, kurš nekad nebūs saskaņots ar LB :D http://goo.gl/BSkZfo
Jā Andi neiekasē, bet kad piesaisti karti Paypalam, tad tev no konta noņemas 1.5 EUR kuri paliek tavā PayPal kontā.
Tas ir tik vienreizējs pasākums, lai pārbaudītu, tavu piesaistīto karti un bankas konta izdrukā parādās kods kartes aktivizēsānai Paypal, tas ja pareizi atceros, ilgs laiks pagājis, kopš karti piesaistīju Paypal kontam
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
11.03.2015. 16:49
Pilnīgas muļķības! 1.50 tiek noņemts un atgriezts kontā lai pārliecinātos, ka konts ir eksistējošs un reāls. Šo veic PayPal reģistrējot un aktivējot! Konta aktivāciju veicu 2 mēnešus atpakaļ.
Slēpts
11.03.2015. 19:27
Vispār jau PayPal var maksāt gan izmantojot viņu valūtas maiņu, gan savas bankas... tas ir - vari izvēlēties, vai viņi pēc sava kursa izrēķina cik Eur ir jānoņem no kartei piesaistītā konta, vai arī viņi noņem vajadzīgo summu valūtā un šeit automātiski noņemas Eur pēc tā brīža jūsu bankas kursa(nejaukt ar Latvijas Bankas kursu)...
Slēpts
16.03.2015. 18:32
Kolegas, varbūt kāds ir ju iegādājies ZEISS V8 un var padalīties ae iespaidiem?
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
19.03.2015. 23:04
Tika atgādāts no "amurikāņu" zemes kārtējais "leopoldiņš". Šoreiz nācās nedaudz vilties, jo "tīkls" nav tik skaists, kā bildēs. Apakšējā vertikālā krusta līnija šaurākajā daļā ir gandrīz tik pat bieza, kā platākā. Un visas šaurās krusta līnijas proporcionāli nav tik garas, kā bildē. Laikam vajadzēja tomēr ņemt ar vienu izgaismotu punktu, šoreiz pavedos uz jaunumu. :) Tāds nu pirmais iespaids. Redzēs kādas domas būs rītdien dienas gaismā.
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
24.04.2015. 22:40
Tika iegādāts V8 Zeiss. Nu ir labāks visas savas 3 reizes par Buris. Sarkanais punks ļoti klusi un maigi regulējams uz abām pusēm, mazākajā galā knapi saskatāms pat tumsā, neko neizgaismo vai neaizžilbina... Balistiskie torņi patīkami paceļami un pārstellējami. vienīgi pašam apvidū un attālumā labi jāorietējās. Trubas efekts vairāk vai mazāk, bet ir tāpat. Praksē mēģināts vēl nav , proti ar to šauts... Man ļoti paveicās ar cenu, tāpēc varu apgalvot savā konkrētajā gadījumā ka cena/kvalitāte ziņā Zeiss labāks par Swarowski.
Ar cieņu!
Bet viennozīmīgi ir skaidrs, ka jebkura valūtas konvertācijas operācija, kas nenotiek Latvijā ir neizdevīga.
Ir dzirdēts par pirkumiem ar karti Polijā , kur uz vietas tirgotājs piedāvā nokonvertēt summu uz EUR , to darīt NEVAJaG.
Jo nekas labāks par esošās bankas kursu nebūs...
Tas ir tik vienreizējs pasākums, lai pārbaudītu, tavu piesaistīto karti un bankas konta izdrukā parādās kods kartes aktivizēsānai Paypal, tas ja pareizi atceros, ilgs laiks pagājis, kopš karti piesaistīju Paypal kontam
Ar cieņu!