Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
31.12.2014. 23:31
Man Saldus Huberts pieskira tikai 5% atlaidi uz manu Brauninu, ari tikai pec lielas kaulesanas. Kaut ko gvelza par LMS Biedra karti... Bet pec butibas, ja no veikala perk jaunu Ieroci un plauktä ir palicis pedejais exemplärs, tad tas bija ar visu 15% atlaidi jäatdot. To tacu tik daudz rokas apgramstijusas, vairäk kä es pa so laiku cik esmu dziomtene bijis.
P.S. Lodes nevar 50m salasit plaukstä, Viegläs RWS patronas nepärläde, Pastobre Kustäs - Geidiet mani februära säkumä veikalä uz izskaidrosanos... Bise Patik, bet tädus defektus nu galigi nebiju gaidijis!
Es arī jaunai karabīnei Remington VTR nevarēju grupu savākt. Ko tik nemēģināju. Bet ar laiku vai nu stobrs pieslīpējās vai pats pie plintes pieradu grupu varu sašaut labu. Pamaini patronas vai iedod kādam izšaut.
Slēpts
01.01.2015. 00:22
P.S. Lodes nevar 50m salasit plaukstä, Viegläs RWS patronas nepärläde, Pastobre Kustäs - Geidiet mani februära säkumä veikalä uz izskaidrosanos... Bise Patik, bet tädus defektus nu galigi nebiju gaidijis!
Gludais pusautomāts??? Tur labi ar čokiem jāpaspēlējās un vesels vezums dažādu patronu jāizšauj lai atrastu īsto. Tas Tev nebūs MP155 kam skrūvē ko gribi lido vienādi. Par vieglām ,sportinga vai, nemācēšu ko teikt , bet ja tā tad nav jau tik šim brendam tāda bēda.
Slēpts
01.01.2015. 00:26
Pēc infas profilā liekas bēda ar Bar 30-06? Tad saspamoju. ;)
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
01.01.2015. 00:37
Tiesi tä! 30-06. un täs nepinibas man säp!
9,7g RWS izsauto izmet bet näkamo iekile. S&B 9,7g izmet un bez patronas aizert ciet, nepärlädejot. Ar nedaudz smagäkäm lodem tädu problemu nenoveroju...
Man Saldus Huberts pieskira tikai 5% atlaidi uz manu Brauninu, ari tikai pec lielas kaulesanas. Kaut ko gvelza par LMS Biedra karti... Bet pec butibas, ja no veikala perk jaunu Ieroci un plauktä ir palicis pedejais exemplärs, tad tas bija ar visu 15% atlaidi jäatdot. To tacu tik daudz rokas apgramstijusas, vairäk kä es pa so laiku cik esmu dziomtene bijis.
Asprātis!
Geidiet mani februära säkumä veikalä uz izskaidrosanos...
Kungi,katrai jaunai nepiestrādātai plintei,sevišķi pusautomātgam,būs kādas nianses,jaunai mašīnai manuālī ir norādīts kas un kā!Pusautomātam esmu redzējis tikai rekomendējamo munīciju!Vai pie tā pieturieties?Jā visi šajā forumā zina ka man patīk Huberts,bet tas nav svarīgi!Mūžigie atlaižu prasītāji,cik bieži Jūs iepērkaties Hubertā,domāju ka ne biežāk ka 2-3 reizes gadā un par ko jums atlaides?20-40€ katreiz 2-3 reizes `mēnesī iepirkties-tas ir patstāvīgais regulārais klients V.I.P.Izdomāsiet ko nopietnu pirkt būs jums atlaides bez diedelēšanas,nezinu vai mans teiktais saskanēs ar Gata politiku bet bizness paliek bizness!Gati taisi jaunu bodi pirms Rīgas,pieteikšos darbā!
Gludais pusautomāts??? Tur labi ar čokiem jāpaspēlējās un vesels vezums dažādu patronu jāizšauj lai atrastu īsto. Tas Tev nebūs MP155 kam skrūvē ko gribi lido vienādi. Par vieglām ,sportinga vai, nemācēšu ko teikt , bet ja tā tad nav jau tik šim brendam tāda bēda.
9,7g RWS izsauto izmet bet näkamo iekile. S&B 9,7g izmet un bez patronas aizert ciet, nepärlädejot. Ar nedaudz smagäkäm lodem tädu problemu nenoveroju...
Asprātis!
Jau gaidām ar nepacietību!
Dzintar, turēšu pie vārda!