Man neko nevajag,tikai vēlējos uzzināt,kad apmēram atnāks mana optika,jo Gati sazvanīt man neizdevās,uz e-pastu arī neatbild vienīgi pārdevēja saka,ka vēl nav atnākusi un kad atnāks optika arī nezina.
Ja sākumā nebūtu pateiktas tās divas nedēļas tiešām būtu paņēmis citu optiku un miers.
Un vaina ir optikā,jo kopā grozijās attāluma maiņa ar plusu un mīnusu,kas pieregulē acij dzidrumu.
Man jau arī ir bijuši pozitīvi gadījumi. Binokli ieskaties.lv samainīja. Protams no sakuma lauzās, ka redz binoklis nav domāts lietot lietū,bet tiešais kontakts ar pārdevēju palīdzēja :).
Bet man ir pieredze ar ASV internetveikaliem, kad saņēmu preci un tā nestrādāja, uz manu pretenziju atbildeja, ka jaunu isūtīs nākamajā dienā. Un uz jautājumu, uz kurieni sūtīt bojāto atbilde bija- izmetiet laukā.
Šī prece noteikti bija ~1300 $ vērtībā (940 Eur)... :):):) Atsūti tās internetbodes adresi... Kaut ko es šai dzīvē esmu palaidis garām, izskatās... :)
Bet šajā konkrētajā gadījumā taisnība ir Rūdim uz 100 %, imho... Nu..., ja nevar tad nevar salabot ātri, bet nevajag solīt/maldināt ...
Rūdi, ja atceries, tad kādu laiku atpakaļ, man bija tas gods pašaudīties ar šo nu jau slaveno Meoptu... Zini, kas palicis atmiņā? - optikas bēdīgais vizuālais stāvoklis. Izskatījās, ka Tu to vadā Dņepras blaķenē...
Varbūt Čehi tagad domā - vai vispār šajā gadījumā garantija ir attiecināma...
Nu optikai ir četri gadi un apskrāpēti regulatoru aizsargvaciņi nav nekas neparasts,ja ar to meoptu ir iets medības vismaz divreiz,trīsreiz nedēļā.
Par karabīni ,tu vairāk lādējies šaudoties... :D :D :D
Pie tik intensīvas lietošanas ...šis ir viens no tiem gadījumiem, kad Nightforce medībām būtu ieteicamais risinājums...
A par karabīni - normāls verķis, tikai čut jāatsperās, lai gaili nospiestu :)))) Blīvums bija pietiekami labs..
Kaut gan... ja iemanīsies Naitu nokaut... vari rēķināties ar garantijas remontu 6 mēnešu garumā. Ir zināmi precedenti.
Un šoreiz Bināta kungs nav pie vainas :)))))
Slēpts
30.12.2014. 07:07
Intar.
To ka esi Huberta aģents, to mēs zinām.
Runa bija par atieksmi- Bināta k-gs sāka salīdzināt savu auto ar štrunta optiku par 940 eur, kas gan pirkta pie viņa.
Runa ir par attieksmi. Jā mans štrunts ASV maksāja 50$. Bet es neticu ka Latvijas bodēs man samainītu pret jaunu, ticot uz vārda...
Smieklīgi par tiem aģentiem, ja ne...
Tu domā, ka lai saņemtu nevis 10, bet 15 % atlaidi man ar Gati ir vienošanās, ka es viņa preces promoutēju?
Vai Gatis man pa velti uzsauc kādu ieroci ??? Labi jau būtu... Bet diemžēl tā nav... :(
Gati, izskatās - cilvēki domā, ka es to esmu pelnījis... Slabo ? :D:D:D
Slēpts
30.12.2014. 10:50
Intar,
bakstāmajā telefonā smaidiņu aizmirsu no rīta pielikt:)
Bet Tavs teiktais uz to velk:)
Mans viedoklis (laikam jau 10x) - ja konkrēta zīmola un modeļa optika ir nopērkama Latvijas bodē.. tā tur ir arī jāpērk... Punkc!
Bet , ja paanalizēsi cik % no SAVAS iztērētās naudas medību un šaušanas lietām esi atstājis Latvijā un cik procentus ārzemēs, domāju , ka ārzemes ir ievērojami vairāk.
Man Latvijā būs labi ja 10% - galu galā pulveri tik Latvijā var nopirkt:)
Ja sākumā nebūtu pateiktas tās divas nedēļas tiešām būtu paņēmis citu optiku un miers.
Un vaina ir optikā,jo kopā grozijās attāluma maiņa ar plusu un mīnusu,kas pieregulē acij dzidrumu.
Šī prece noteikti bija ~1300 $ vērtībā (940 Eur)... :):):) Atsūti tās internetbodes adresi... Kaut ko es šai dzīvē esmu palaidis garām, izskatās... :)
Bet šajā konkrētajā gadījumā taisnība ir Rūdim uz 100 %, imho... Nu..., ja nevar tad nevar salabot ātri, bet nevajag solīt/maldināt ...
Rūdi, ja atceries, tad kādu laiku atpakaļ, man bija tas gods pašaudīties ar šo nu jau slaveno Meoptu... Zini, kas palicis atmiņā? - optikas bēdīgais vizuālais stāvoklis. Izskatījās, ka Tu to vadā Dņepras blaķenē...
Varbūt Čehi tagad domā - vai vispār šajā gadījumā garantija ir attiecināma...
Par karabīni ,tu vairāk lādējies šaudoties... :D :D :D
A par karabīni - normāls verķis, tikai čut jāatsperās, lai gaili nospiestu :)))) Blīvums bija pietiekami labs..
Un šoreiz Bināta kungs nav pie vainas :)))))
To ka esi Huberta aģents, to mēs zinām.
Runa bija par atieksmi- Bināta k-gs sāka salīdzināt savu auto ar štrunta optiku par 940 eur, kas gan pirkta pie viņa.
Runa ir par attieksmi. Jā mans štrunts ASV maksāja 50$. Bet es neticu ka Latvijas bodēs man samainītu pret jaunu, ticot uz vārda...
Tu domā, ka lai saņemtu nevis 10, bet 15 % atlaidi man ar Gati ir vienošanās, ka es viņa preces promoutēju?
Vai Gatis man pa velti uzsauc kādu ieroci ??? Labi jau būtu... Bet diemžēl tā nav... :(
Gati, izskatās - cilvēki domā, ka es to esmu pelnījis... Slabo ? :D:D:D
bakstāmajā telefonā smaidiņu aizmirsu no rīta pielikt:)
Bet Tavs teiktais uz to velk:)
Bet , ja paanalizēsi cik % no SAVAS iztērētās naudas medību un šaušanas lietām esi atstājis Latvijā un cik procentus ārzemēs, domāju , ka ārzemes ir ievērojami vairāk.
Man Latvijā būs labi ja 10% - galu galā pulveri tik Latvijā var nopirkt:)
Šodien kurjers piegādāja Tavu optiku!
Dod ziņu kad plāno to paņemt.