Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Parbaudīti interneta veikali optikas iegādei!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 55 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.09.2022. 10:31

Slēpts
29.12.2014. 15:47
Bet tad tik sākas lielā naudas un atlaižu rēķināšana!!!

Šoreiz taisnība Tev ;) Bet ražotājs no tā necieš, jāžmiedz tas :) Piemēram traktoru kas maksā vienu kravu labu optiku rūpnīca nomaina pret citu ja tas saniķojas 3.reizi, ne jau pircējs vainīgs ka šie brāķi uzražo.
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
29.12.2014. 15:56
TUR JAU TĀ LIETA ,,, nevis skaitīt ,bet taisīt .....
Slēpts
29.12.2014. 16:09
Kā reizi Ginklas.lt cenas jau ir norādītas arī EURO- pavisam viegli - var atvērt Latvijas lapu kur viņas tirgo- un salīdzināt.:)
Lai gan uzreiz jāsaka, ka ja kāds gribēja pirkt šādu optiku un 4. novembrī nenopirka Hubertā , tad pats vainīgs- jo konkrētajā datumā šīm optikām bija ļoti salda cena.
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-04-05 14:10
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
29.12.2014. 17:01
Valērij, traktoru arī neviens nemainīs, bet salabos!
Varu pastāstīt no personīgās pieredzes.
Nopirku Latvijas autosalonā jaunu VW Passat, bet otrajā dienā nobeidzās ģenerators! Vai man kāds mainīja pret jaunu automašīnu, Nē bet 2 nedēļas jāja galvu, redziet kā es to esot dabūjis gatavu, tik vien bij kā aizbraucu līdz sievastēvam un aplaistīju, nobraukums 20km! Labi ka nebiju paspējis pārdot veco autiņu, tad turpināju braukt ar to, bet maksāt līzingu par VW! Pēc 6 nedēļām pazvanija ka varu braukt pakaļ savam Jaunajam auto un atvainojās ka tas esot bijis rūpnīcas brāķis. To ģeneratoru sūtija uz fričiem, konstatēja brāķi un jaunu sūtija atpakaļ. Autosalona darbinieks pie auto atgriešanas par sagādātajām neērtībām pasniedza man pudeli "RĪGAS šampanieša"! Varat iedomāties manu reakciju, protams kamolu tanī brīdī noriju, bet protams lai kā tur arī nebūtu, mēs tomēr dzīvojam tik skaistā zemē kā Latvija un var būt lepni par to!
P.S. Tuvākie draugi šo stāstu zina un neļaus man samelot.
Slēpts
29.12.2014. 20:49
Pēc 6 nedēļām pazvanija ka varu braukt pakaļ

par sagādātajām neērtībām pasniedza man pudeli "RĪGAS šampanieša"!

Tad jau nelaimīgais Meoptas saimnieks var cerēt uz veselu kasti, ja būs rūpnīcas brāķis:)
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-04-05 14:10
29.12.2014. 21:39
Meopta - 940Euro
VW Passat - 30000Euro
Varbūt es nemāku rēķināt, bet ja kasti tad kasti!
Slēpts
29.12.2014. 21:58
6 nedēļas pudele- 30 nedēļas -5 pudeles.
Vai ari ja lieta maksā 25 eur, tad garantijas remonts būs 100 nedēļas?
Tilko pa garantiju samainīju akumulatora sskrūvgriezi-24 stundu laikā saņēmu īsziņu, ka remonts gatavs. Slrūvgriezis 50 eur un gadu lietots- samainīja pret jaunu bez jekādiem jautājumiem. Un vispār-940 eur nav nauda???
Pēc tādiem tekstiem tomēr ieteishu pirkt optikas internetā...
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
29.12.2014. 21:59
Ieliec Gati viņam kastē, lai jau tiek kaste. Man no poļiem jauna prece pat nāk reizēm 6 nedēļas. Polim ir po, galvenais naudu atsūtīt. Tie kas nav saskārušies ar reklamācijām, liekas ka zeme griežas tikai ap viņiem.Man bija gadījums ar ERGO, netīšām biju divreiz octu nopircis uz gadu.Pus gads pagāja ,kamēr dabūju naudu atpakļ.
Slēpts
29.12.2014. 22:00
Galvenais, neaizmirsti šampanieti no kastes izņemt :)
Slēpts
29.12.2014. 22:15
Uldi.
Bet man ir pieredze ar ASV internetveikaliem, kad saņēmu preci un tā nestrādāja, uz manu pretenziju atbildeja, ka jaunu isūtīs nākamajā dienā. Un uz jautājumu, uz kurieni sūtīt bojāto atbilde bija- izmetiet laukā.