Uldi tu gudroties vari, bet kad tiešam pavasarī ir tāda laika atškirība ar mīnusiem, tad arī medības sākas jūsu pusē agrāk nekā mūsu pusē. Pasakiet cik tagad aktīvi medīs bebrus no 1 augusta un cik aktīvi medās pavasarī kad viss kūst un nokusis. Protams ka 99% medās pavasarī, bet vasarā 1 augustā kad var šaut bebrus, medniekiem ne līz bebriem, kā arī tagad bebru nomedīt ir daudz grūtāk nekā pavasarī, viss ir aizaudzis, zāle liela, ramenieces nepaliksi, jo jēgas no tā ka bebrs trapīšies nebūš, pāc pāris stundām bebrs būs uzpūties un nelietojams uzturā, respektīvi ja tikai iznīcināt un izmest grāvī!
Par šnepēm. Pavasara medības tas bija romantika. Bet diemžel ar tām direktīvam kā īr tā ir. Neko nepadarīsi. Atliek tikai bebru medības un tad atkal lauku sargāšana no rukšiem :)
Par darbu lūdzu nesāc. Atbrauc un pamēģini atrast šeit Latgalē darbu, redzēs kā tev veiksis. Kā arī lai vel samaksā pēc pirmā padarītā mēneša, jo pietiekami daudz tagad tādu uzņēmumu šeit. Man patīk kā pāris paziņas no Rīgas gudrojās kā jūs nevar darbu atrast, tas taču nereāli. Bet saderējām. Atbrauca. Mēnesi meklēja tā un neatrada, bet par 300 EUR uz papīra nevēlējās strādat. Tagad kaut ko negudrojas!!!
Tēmu iesāku ES. Man viss ir skaidrs. Reiz sen senos laikos šādus tādus pārlieku saviesušos indivīdus nedaudz paretināja Partizāni. Kas cits atliek? Muļķīgi, bet pamudina uz noziegumu.
Slēpts
25.07.2014. 14:27
Edgar, medīt šnepes ar labu suni ir daudz feināks process, nu bet katram savs. Sāc jau domāt par suni, jo drīz tak cūku nebūs un varēsi iziet romantiskā pastaigā pa mežu meklējot šnepes ;)
Pabiju nupat ārpus kurzemes ,nu redzēju acīm neticamo ,taktors pļāva paprāvu lauku nu stārķu tur bija ap simts aiz traktora balts pleķis ap hektāru, ka tur pēc šādas ķemmēšanas var palikt dzīvs ir 0-%,šnepes šeit pie mums ar suni rudenī pamedīt diez vai ir šijs laikos iespējams ,meži kur viņas mēdz rudeņos uzturēties ir vienīgie palikušie kas nav nozāģēti atiecīgi arī vienīgās sēņu vietas .
Slēpts
26.07.2014. 12:33
Pagājšnedēļ pārlidoja kādas 4, vakar vairs dzirdēju 1, bet 1 augustā pat ar suni neatradīsi.
Tikko mežsargs sacīja, ka sakarā ar acm varot blietēt arī garkājainos. Vienīgi šēnā esot jāosvītro mežacūka un blakus jāpieraksta baltais stārķis. Šaut varot tanīs pašās dienās, kad notiek pīļu medibas.
Par šnepēm. Pavasara medības tas bija romantika. Bet diemžel ar tām direktīvam kā īr tā ir. Neko nepadarīsi. Atliek tikai bebru medības un tad atkal lauku sargāšana no rukšiem :)
Par darbu lūdzu nesāc. Atbrauc un pamēģini atrast šeit Latgalē darbu, redzēs kā tev veiksis. Kā arī lai vel samaksā pēc pirmā padarītā mēneša, jo pietiekami daudz tagad tādu uzņēmumu šeit. Man patīk kā pāris paziņas no Rīgas gudrojās kā jūs nevar darbu atrast, tas taču nereāli. Bet saderējām. Atbrauca. Mēnesi meklēja tā un neatrada, bet par 300 EUR uz papīra nevēlējās strādat. Tagad kaut ko negudrojas!!!
Pie mums veiksmīgāk var medīt tieši pīles :) nekā šnepes.