Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
01.07.2014. 12:56
Neviens jau nesaka ka nevajag pērt- tas ir jādara par tēmu, neradot sunim bailes no saimnieka, bet gan radot respektu. Manuprāt vislabākais ir panākt, lai suns saprot ko no viņa vēlas - labos darbus uzslavējot, sliktos darbus sarājot- jārada sunim vēlme izpatikt savam saimniekam, jo sunim jebkurā gadījumā jāsaprot ka saimnieks barā ir galvenais nevis otrādi.a
Valdim. Tāpēc jau es savu suni mazāk nemīlu, ka viņš man dzīvo voljērā, vienkārši uzskatu, ka ar jagdiem ir jābūt konsekventam un stingram- jābūt skaidriem spēles noteikumiem. Jā un viņš man voljerā ir tikai pa nakti pa dienu brīvi dzīvo ārā pie mājas -ar aizklīšanu nav ne mazāko problēmu (suns ir sapratis ka medības ir tikai tad kad ir kopā ar saimnieku).
Protams ka mana pieredze un rakstītais attiecas tikai uz jagdiem kucēm, ar jagdiem suņiem iespējams ir sarežģitāk.
Nu JANKA no KARALISTES nodeva prikuriķ, bet kā lai ļauju suņam mājās gaiņāt kaķus un močīt vistas ja reiz neko nedrīkst aizliegt (mācīt) ,tad vēl Jānis Cimmers raksta suni voljērā nekādas gultas un istabas bez pēriena par atkartotas vistas nodušišanas ,nezinu nezinu... es kucēnam ja pats netiek gultā pie manis nolieku spilvenu lai var ierāpties (tas par jagterjērīšiem )nu laikas gultā neesmu laidis ,bet šiem šausmīgi gribas,laikas cik bijušas visas ir uzaugušas istabā un pēc tam laukā viņi nemaz negrib istabā pa siltu ,un nevienu savu medību labāko draugu un palīgu neesmu licis pie ķēdes vai voljērā,dvorterjēri tas cits stāsts.
Jāni - kas tad, kādam interesentam,liedz tā dzīvot arī pie mums ????
Bet lai šamos saprastu pa īstam, vajag aizbraukt pie šamiem....padzīvot.
Дмитрий Васюков - Счастливые люди | Енисей | Весна (серия 1)
filmu sērija "Laimīgie cilvēki" - man ļoti patika
Valdim. Tāpēc jau es savu suni mazāk nemīlu, ka viņš man dzīvo voljērā, vienkārši uzskatu, ka ar jagdiem ir jābūt konsekventam un stingram- jābūt skaidriem spēles noteikumiem. Jā un viņš man voljerā ir tikai pa nakti pa dienu brīvi dzīvo ārā pie mājas -ar aizklīšanu nav ne mazāko problēmu (suns ir sapratis ka medības ir tikai tad kad ir kopā ar saimnieku).
Protams ka mana pieredze un rakstītais attiecas tikai uz jagdiem kucēm, ar jagdiem suņiem iespējams ir sarežģitāk.