Ņem par labu un bildē vesels. Tagad kad tuvojas vēsāks laiks jāsāk štukot lietot batarejas vai pāriet uz aķīti. Pieļauju domu ka tas jau ir apspriests, bet svaiga informācija vienmēr noderēs.
Nu jā, kāds varētu padalīties ar info par batarejām.
Man ir lādējamās Varta 2600 mAh, tad jau redzēs uz ko spējīgas salā. Tagad pa mēnesi bez sim kartes neviena iedaļa nenokritās
Ivar, varbūt zona pašvaka? Saviem abiem Acorniem dabūju piepirkt klāt Delta 6 antenas, kas nodrošina 3+ dB. Rezultāti bija pozitīvi... Ir Rīgā vēl tāds elektro/radio detaļu veikals Argus, liekas, - tur arī pārdevēji vienmēr atrod risinājumu...
Zona laba, vienkārši nesūta un viss, savanīju fotogun.lv, izrādījās ļoti atsaucīgs cilvēks, pusstundu pa telefonu kopā ar viņu mēģināju konfigurēt gan kameru gan epastu un nekas nemainās, būs vien jāved pie viņiem paremontēt.
Jā kautkas dīvains, ļoti slinki sāk sūtīt bildes. Kā jaunas bačas tā viss notiek. Tagadējās pa 2-vām nedēļām nokritās līdz 1.35voltiem un sūta labi ja vienu no 5 bildēm, vai arī vispār nesūta. Vai tad tas aparāts tik jūtīgs uz voltu kritumu, vai arī tam kautkādi ampēri vēl jābūt.
Vai kāds var nepārāk atapīgajam palīdzēt nokonfigurēt Sunteku 300, izmantojot forumos pieejamo informāciju tiku līdz tam lai sūta man MMS, bet nekādi neizdodas viņu pierunāt sūtīt epastus. Varbūt kāds var ielikt ilustrētu attēlu. Man ir Okarte, epasts inboxā.
Man ir lādējamās Varta 2600 mAh, tad jau redzēs uz ko spējīgas salā. Tagad pa mēnesi bez sim kartes neviena iedaļa nenokritās