Sveiki ! Man sakusies ta pati problema ka jums dadziem ar HC-300M pieslegsanu mms un smpt itka visi iestatijumi ir ievaditi g.mail konts ari ir pieslegts un nekada rezultata vienigais ko varu izdarit tas ir nosutit sms un uz reiz ir atbildes bet ta ari bildes nesuta
Kādu portu Jūs lietojat patlaban?
Visu laiku sūtija bildes, bet te pastāvēja mājās un čušs vairs nesūta, varbūt kāds zin kas notika?
Slēpts
19.06.2016. 21:12
pasties vai kartei nav beidzies termiņš,nu ja ir priekšapmaksas karte- man piemēram ir okarte.Viena kamera man no ebaja arī tā noklājās,bildes uzņem bet nesūta vairs.
Manai HC-300M iestatījumos trūkst iespējas mainīt kustības devēja jūtību,bildes sūta nejēgā-ar un bez putniem............Ko iesākt?
Slēpts
21.07.2016. 17:54
To saprati tikai pēc nopirkšanas... :(
Nu uzliec lielāku starplaiku starp bildes uzņemšanas laikiem,var jau būt ka kāds varēs citu variantu ieteikt.Vari meklēt vel pa YouTube.
Slēpts
21.11.2016. 12:14
Nu, HC-300M kameru īpašnieki, padalaties pieredzē - darbojas tas verkis vai nē - ir vērts pirkt, vai labāk ņemt ko dārgāku (cik atradu, tad šis ir lētākais variants ko var nopirkt i-netā!!)
Pašam vēl pieredze nav, bet kāda LV interneta veikala lapā rakstīts: Kustības devēja jūtība: 3 līmeņi.
Mana šāda paša modeļa kamera šodien izbrauca no Ķīnas Tautas Republikas.
Sarmi uzreiz varu pateikt, ka modelis ir viens bet Ķīnā daudz garažu kur tās liek kopā. Vienam nav kustības devēja, manējai, piemēram kamerā uzstādīt operatora uzstādījumus nav iespējams ar pulti, tikai ar datoru, bet gods kam gods, ir iespējams uzlikt valsti un operatoru automātiski. Otrkārt pirms pērc te uz vietas pa 120, paskaties ko ārzemēs piedāvā. Šis verķis maksāja man liekas 85
Ķīna!
Lētāk!
Nu ja, pēc Jūsu loģikas, kniebties var gan ar sievu, gan ar gumijas sievu, - abas jau to funkciju pilda vienādi.
Bet ar oriģinālu, savu sievu, tomēr patīkamāk, kaut arī dabonama dārgāk, un visas opcijas un fīčas strādā.
Visu laiku sūtija bildes, bet te pastāvēja mājās un čušs vairs nesūta, varbūt kāds zin kas notika?
Nu uzliec lielāku starplaiku starp bildes uzņemšanas laikiem,var jau būt ka kāds varēs citu variantu ieteikt.Vari meklēt vel pa YouTube.
Mana šāda paša modeļa kamera šodien izbrauca no Ķīnas Tautas Republikas.
Lētāk!
Nu ja, pēc Jūsu loģikas, kniebties var gan ar sievu, gan ar gumijas sievu, - abas jau to funkciju pilda vienādi.
Bet ar oriģinālu, savu sievu, tomēr patīkamāk, kaut arī dabonama dārgāk, un visas opcijas un fīčas strādā.