Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Baikal mp-155

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 41 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 06.06.2015. 08:11

Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2014-06-29 17:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Zemgale
Medību stāžs: par to lai vēsturnieki spriež
Aprīkojums: labāk Jums nezināt
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
05.06.2014. 17:09
Man ir kocene .Nekādu problēmu .Ar sporteņu pārlādēšanu ir kā ir - citu firmu pārlādē citu nē .Pārsvarā šauju ar 32 monolītenēm .Iet perfekti .Salīdzinoši viegls un ērts stroķis .Viena lieta gan skali pielādējās .
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2014-06-29 17:00
Atrašanās vieta: Zemgale
Medību stāžs: par to lai vēsturnieki spriež
Aprīkojums: labāk Jums nezināt
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
05.06.2014. 17:37
Nebija laika vairāk uzrakstīt - tāpēc tagad.Man Mpeška ir ar AKAH sarkano punktu .Piešauta ar 32 monolītenēm un tagad no 50 m katru šāvienu var trāpīt pa noliktu lidojošo stenda šķīvīti .Esmu pa škivišiem mačijis 3. stundās ap 150 šāviņu un nekas nesalūza un neatdalījās .Labs darba zirgs - ja tev stāsta ka mēsls - netici . Man 155. ir darba zirgs dzinējmedībās .Manējai vajadzēja tikai pareizi laidni noregulēt .Viss mehānisms gan izskatās kā ar cirvi tēsts , bet strādā labi(+vai- temp.). Atsitiens maigāks kā parastai bisei .
Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2023-11-21 11:18
Atrašanās vieta: Valkas nov.
Medību stāžs: Kopš māku staigāt
Aprīkojums: Ata Arms Neo12; SKS; SAiga 308-1; Mauser; Tikka T3x varmint;Tikka T3x lite; Iž27
Suņi: Krievu eiropas laika
05.06.2014. 22:44
PAldies.Jāsāk domāt par tādu variantu.
Un jā redzēju ka ir tāda diskusija, bet ir pagājis laiks un par šo laiku ir jauna pieredze iekrājusies.Bet paldies par to pašu.
Slēpts
06.06.2014. 07:14
tieši tapēc vajag celt augšā veco tēmu nevis saražot par mp-155 n-tās tēmas
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
06.06.2014. 07:16
Nekā jauna - tāds pats sū*s kāds bija tāds arī ir. Manā skapī vieta tādam hlamam nav un nebūs.. Paturot rokā Mp un kaut vai turku ATA arms ir jūtama atšķirība, nemaz nerunājot par benelli, beretta u.c.
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
06.06.2014. 11:39
Kas tur ko štukot visu izsaka cena ,MP nekad par tādu cenu nebūs līdzvērtīgs ne BINELLI, ne BERETTAI,lietot jau var visus ieročus ,asu izjūtu cienītājiem un tiem kas iztīra ieroci ar nākošo šāvienu Krievijas ražojumi būs labāki (cenas ziņā).
Slēpts
06.06.2014. 13:19
CAMO - par krāsu - vēl jau nav pat gads (pieņemu, ka Latvijā pie CAMO tiku viens no pirmajiem!), bet pati par sevi pagaidām nost nedilst! Ja gadās kāds mehānisks skrāpējums, tad protams! Par pārējiem knifiem piekrītu citu īpašnieku viedoklim - ir, kā jau visi RUS ieroči, kā ar cirvi tēsts, bet lietošanas problēmas tas nerada un ziemā nesasalst, kā dažs labs ''zelta gabals''...
BENELLI ir gadijies aptaustīt, nav slikts.... bet maksāt 4 - 5 x dārgāk .... tikai tad ja galīgi nav kur naudu likt... Un pat tad negribētos ierakstīt sevi Sū*u ''ekspertu'' kategorijā - ''man ir BENELLI, bet pārējiem ir sū*i!''
Ar tiem pusautomātiem jau tā problēma - nav ''zelta'' vidussceļa - vai nu lētais gals pa 500 - 600 EUR, vai arī uzreiz virs 1500 EUR .... To viduci (ap 1000 EUR) , cik dzirdēju, te daži pa 2 gadi gaida uz pasūtijuma un vēl nav sagaidijuši :D
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
06.06.2014. 13:32
To viduci (ap 1000 EUR) , cik dzirdēju, te daži pa 2 gadi gaida uz pasūtijuma un vēl nav sagaidijuši :D

Nu nu - Winchester SX3 + vēl COMBO!!! 1100 EUR vai 1500 EUR COMBO (cenas +/-) kur vēl labāks vidus ceļš starp Benelli un MP 155???
Slēpts
06.06.2014. 14:26
Labāks ir Mossberg 930, dažiem jau paveicās pie Combo ar tikt.
Slēpts
06.06.2014. 14:43
Nu, nezinu kā ar to Winchesteru dabūšanu, jo kā reiz mājiens par 2 gadu gaidīšanu bija uz Mosbergiem... :) ... laikam jau tomēr beidzot gaidītāji ir sagaidijuši... :) ... Var jau būt ka arī es gaidītu, bet nebij jau pat ko aptaustīt un ... nu nepatīk man gaidīt! Manā gadijumā (kad meklēju jaunu pusautomātu) punkts numur viens bija - CAMO.... un MP-155 bija vienīgais pieejamais (nu neskaitot protams Benelli... un vēl Browning A5, kura dizains man uzdzen šermuļus) ! To mp-155 ar dabuju tikai tāpēc, ka klients, kurš bija uz to pieteicies, nebija nokārtojis atļauju! Būtu jau pircis tāpat, bet brīdī, kad piemetu plecā biju sajūsmā - pirmo reizi plinte, kura uzreiz der kā ''uzlieta'' !!