. Koferis tiek turēts sauss, ja samircis - izžāvēts. Par kondensātu piekrītu, BET ar šo pašu sastapos arī vasaras dienās, kad kondensāta opcija atkrīt.
Tad ir cits niķis, tad ir melnināts no rūsas pilnīgi neattīrīts metāls. Kaut kur mikroporiņās ir rūsa, kura pie pirmās iespējas grib līst laukā.
Man tā bija ar vecu gaiseni Haenel 311 ...
Slēpts
08.12.2014. 10:15
Plinte taisīta un vesta speciāli priekš trešās pasaules valstīm, bija tas pats ar sako karabīni, pat vītne iekšā rūsēja, ja uzreiz pēc meža neiztīrīji pa nakti rižiks jau klāt. Mans ieteikums, tiec no viņas vaļā.
Pēc šitādiem precedentiem sāku domāt, ka savu nākošo plinti pirkšu ne Latvijā.
Pa lielam tirgotāji zāģē jau tā trauslo zaru, uz kura paši sēž - tirgus LV ir maziņš, taču var pazaudēt arī to. Normāli būtu, ja pārdevējs ASAP pats sazinātos ar šāda defektīva ieroča pircēju, sakārtotu visu, lai pircējs tiktu pie kvalitatīvas preces un ražotājam brāķi atdotu atpakaļ.
Ārā jau uzreiz nemetīšu, bet parunāt ar Saldus Hubertu varētu gan. Droši vien es tāds ārpuskārtas laimīgais, jo neesmu neko sliktu par šo modeli dzirdējis. Arī ss-ā nav pilns, tātad citiem patīk. Bij tak mums te forumā arī Huberta pārstāvis. Tik neatminu, kā vārdā... Ja kāds iemestu linku uz šī kunga profilu, lai varu sakontaktēt, būtu pateicīgs.
Pēc bildem spriežot tas 4x4 vispār nav apstrādāts. Sen bij laiks informēt veikalu un tikt pie kompromisa.Pat nepateikt ka būtu aizsargeļļas/vazelīna kārta. :(
Slēpts
08.12.2014. 12:13
Mums tā izkatās gaisene, kura pārcietusi ugunsgrēku.
Slēpts
08.12.2014. 12:27
1. Neņem uzreiz pēc medībām ārā no čehola.
2. Paņem citu eļļu. GunTec Liqui Moly vai to pašu wd-40.
3. Pēc medībām ieroci apstrādā ar eļļu atstājot uz tā kārtiņu, kuru pirms medībām atkal noslauka.
4. Kondensāts veidojas arī vasarā.
Piezvanīju uz Saldus Hubertu. Cik nu iespējams pa tālruni, informēju par situāciju. Man atbildēja, ka "muļķības, ierocis (stobrs) nevar būt brāķis". Budžeta ieročiem tā esot pilnīgi normāla parādība. Ieteica ieroču konservējošās smēres, jo Ballistols esot par švakru. Vai tā būs tiesa? Pēc tā, ko esmu dzirdējis un lasījis arī šeit, liekas, ka kungs piepušķo parādības normalitāti.
Tad ir cits niķis, tad ir melnināts no rūsas pilnīgi neattīrīts metāls. Kaut kur mikroporiņās ir rūsa, kura pie pirmās iespējas grib līst laukā.
Man tā bija ar vecu gaiseni Haenel 311 ...
Pa lielam tirgotāji zāģē jau tā trauslo zaru, uz kura paši sēž - tirgus LV ir maziņš, taču var pazaudēt arī to. Normāli būtu, ja pārdevējs ASAP pats sazinātos ar šāda defektīva ieroča pircēju, sakārtotu visu, lai pircējs tiktu pie kvalitatīvas preces un ražotājam brāķi atdotu atpakaļ.
2. Paņem citu eļļu. GunTec Liqui Moly vai to pašu wd-40.
3. Pēc medībām ieroci apstrādā ar eļļu atstājot uz tā kārtiņu, kuru pirms medībām atkal noslauka.
4. Kondensāts veidojas arī vasarā.