Nē,nopirku mašīnīti treniņiem,pagaidām no 3 viens trāpījums,turklāt virzienā no sevis.Putni nekad nav bijuši mana stiprā puse,varbūt ka izdosies laboties!
Nē tik bagāts neesmu,šķīvīti ieliek manuāli,nospiežot pedāli uzvelkas atspere un artbrīvojas sprūds.Var reizē palaist arī 2 šķīvjus.100 patronu pietika īsam brīdim!:(:(:D
Dzintar, no savas pieredzes (pašlaik arī mācos) varētu ieteikt vienu lietu - palūgt (ja,protams, lepnums atļauj..:) kādu pazīstamu šķīvīšu dauzītāju, lai parāda/pastāsta pamatprincipus - stobra novietojums uz trajektorijas, kustība, ieplecošanas/šāviena taimings, trajektorijas lasīšana utt. Būs lētāk !!!...
Īstenībā, iemācīties LABI šaut šķīvīšus ir ļooti grūti... Noteikti grūtāk kā ar karabīni (no rokas, guļus utt).
Paldies Intar,šoreiz Tev piekrītu par visiem 100%!Lepnums-nebūs pareizi,vnk cīņā par izdzīvošanu esmu iemanījies atšķirt kuru var klausīties un kurš ir slēpotājs pufaikā(fufližņiks).Piemēram kādu gadu atpakaļ biju iebāzis degunu(bijušajā Parex)šautuvē,pie tā šmigainā un lišķīgā(pret biezajiem) instruktora pat tuvumā negribējās iet.Diemžēl mūsu Inčukalna nopietnie vīri no kuriem varēja mācīties ir jau citos medību laukos,bet kaut ko jau izdomāšu.
Sāc tik DZINTAR tos šķīvjus dauzīt ar kāda profiņa palīdzību un pīlēm vairs vispār netrāpīsi ja nu vienīgi varēsi kriķīšus valēt ,tie pēc šādiem šķīvišu treniņiem labi krīt......
es pirku tai pashaa parex shautuvee. ja nav tur daudz tautas,pa kruumiem var nesashautos salasiit. runaajot par shaushanu, visai cieshamus rezultaatus var panaakt ar intensiiviem sausajiem trenninjiem. izveelies kaadu punktu kautvai istabaa uz sienas un trenneejies pareizi piemest plinti pie vaiga.katru otro dienu pa 200-400 reizeem , tad promejoshie ar garantiju pliisiis visi. kad to buusi panaacis, tad meegjini izvilkt strokji kustiibaa uz abaam puseem pa liiniju (piem telpaa kur griesti ar sienu saiet kopaa, lai nav siena jaastriipo) raksturiigaakaa kljuuda pa promejoshu ir shaushana pa zemu ,pa garaam lidojoshu, srrokja aptureeshana nospiezjot meeliiti.
Sagribējās patrakot?
Īstenībā, iemācīties LABI šaut šķīvīšus ir ļooti grūti... Noteikti grūtāk kā ar karabīni (no rokas, guļus utt).