Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
26.05.2014. 17:41
nē nu a ko, lielākā daļa no jums varbūt par mūžu tik daudz no karabīnes neizšaus, cik es pa sezonu, negribēdams piešausies pat ar Saigu. Rekords man ir 438m ņemot vērā manu aprīkojumu un super optiku 4x32, domāju rezultāts ir super
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
26.05.2014. 22:53
nu kārtām negadās, jānovīlē grope i varēs vālēt kārtām, viens šāviens viens medījums, tas jau no trāpītajiem, gadās jau papūst garām :D, un jā žurnālā viss ir, pašam prieks atskaites gada beigās nodot :D
a lācis maita tikai uz vienu dienu bija iegājis, diemžēl neatradu, saku godīgi. garām jau laidis nebūtu, atzīšos ka meklēju, bet laime neuzsmaidīja, pēc nedēļas bija manīts kaimiņu kolektīvā, dodas krievijas virzienā. a škrobe ta liela :D
26.05.2014. 22:57
nu nava jau 400, bet stipri tālu nava, es jau vārnas i žagatas arī ar viņu šaudu, pie mums pie vārnas ar 12k klāt netikt, baigi veiksmīgam čalim jābūt lai tiktu tuvāk par 100m, te visas dresētas.
Slēpts
13.10.2014. 15:31
Gunārs Bruģis 22.05.2014. 17:32
Labi, tikai lūdzu pēc dzinējmedības sezonas uzraksti atskaiti :)
Krišs Dubrovskis 22.05.2014. 17:46
noteikti aizmirsīšu :)
Vēl jau tikai sezonas sākums, bet kādi rezultāti Kriš?
Un ar Saigu piemais :D
a lācis maita tikai uz vienu dienu bija iegājis, diemžēl neatradu, saku godīgi. garām jau laidis nebūtu, atzīšos ka meklēju, bet laime neuzsmaidīja, pēc nedēļas bija manīts kaimiņu kolektīvā, dodas krievijas virzienā. a škrobe ta liela :D
Labi, tikai lūdzu pēc dzinējmedības sezonas uzraksti atskaiti :)
noteikti aizmirsīšu :)
Vēl jau tikai sezonas sākums, bet kādi rezultāti Kriš?