Aprīkojums: IŽ - 27 EM , Browning X-BOLT Lefthanded 270WSM
Medību trofejas: 3
08.05.2014. 18:00
Vai Jūs pieredzējušie kolēģi varat izteikt savas domas par šiem ieročiem, jo esmu dillemas priekšā.
Zinu ka ir bijušas līdzīgas tēmas, izlsaīju, bet ir jau labs laiks pagājis kopš tām tēmām, un iespējams kkas ir mainījies un viedokļi ir mainījušies.
Paldies jau iepriekš!
Abi labi,Tikkai bezdelīgastes sliede,var izmantot tikai Tikkas kronšteinus vai riņķus vai arī jāapgreido Titānam liec kas labāk patīk,Vajag pataustīt, ieplecot, sajust.Abi eiropas ražojumi piejami vienādi kalibri,liekas Titāns mazliet lētāks!
Pareizāk būtu nosaukt topiku, kas jūsuprāt šķiet labāks, blondīne vai brunete, konīts vai tomēr baltais, jeb arī esot zem baltā brunete, vai esot zem brūnā, tomēr blondīne? P.S. Abi šie ķēķerīshi ir labi, vien titāna variantā vēlāk var piepirkt maināmos stobrus, vienam dzimtene austrija otram itkā somija, bet patiesībā turcija. Ar cieņu
Sveiks!
Mana izvēle būtu no šiem Titan 6. Jo Titan ir koka izpildījumā. Cik man atmiņa neviļ, tu liec pie kreisā pleca. Tad jau vajadzētu Titan Lux.
Kanceles pabeidzi?
Es neko neieteiktu. Paņem abus rokās, pieliec pie pleca, sajūti.... Man ir bijuši abi stroķi vairāku kalibru izpildījumā, subjektīvās sajūtas nepateikšu, tā jau ir Tava darīšana. Katrā ziņā šeit komentē liela daļa "speciālistu", tirgotāju un atbalstītāju, kuri ir ieinteresēti rezultātā. Ja kas, esmu gatavs PM uz godīgo.
Es Aigar ja drīkst būšu nākaimais kuru nokonsultēsi jautājumā par karabīnes iegādi,pareizi ieplecojot bez optikas, skatoties nākotnē ka būs tai virsū optika. Ar cieņu
Zinu ka ir bijušas līdzīgas tēmas, izlsaīju, bet ir jau labs laiks pagājis kopš tām tēmām, un iespējams kkas ir mainījies un viedokļi ir mainījušies.
Paldies jau iepriekš!
Mana izvēle būtu no šiem Titan 6. Jo Titan ir koka izpildījumā. Cik man atmiņa neviļ, tu liec pie kreisā pleca. Tad jau vajadzētu Titan Lux.
Kanceles pabeidzi?
Guntar - paldies!
Salvi - man ar labāk pie sirds iet koks, pagaidām sliecos par titan. Nav jau laika pabeigt :D :(