Pilna tēvzeme ar metālapstrādes večiem. Nemitīgi vajadzīgi CNC operatori un neviens neko nespēj?
Laikam jau ātrāk ārzemēs uzbūvēs.
Slēpts
23.09.2016. 14:36
Tak ja nav gatava datormodeļa, tev nekāds pliks CNC nepalīdzēs. Ja tas nav pamatbisness, modeļa izstrāde un, principā, prototipa izgatavošana (ar visiem iespējamiem gļukiem un to labošanu) kantorī maksās tik, ka lētāk nopirkt gatavu. Protams, ja ir pazīstams kāds garlaikots CNC operators, uztaisīt var gana veikli, ja sagrib. Es te gribēju specifiskas skrūves ar seškanti uztaisīt - sapratu ka man lētāk ir pašam elektroerozijas aparātu uzbūvēt, nekā dažas skrūves kantorī uztaisīt.
Atrodi FB tādu čali Linardu Poču. Viņam ir gan iekārtas, gan arī parasta vieverasliedes modelis jau gatavs. Pārzīmēt to apakšu ir nieks. Cik tas maksās nezinu. uztaisīt viņš var, jo pats sev ir uztaisījis, lieto un priecājas.
Slēpts
23.09.2016. 15:24
Nu, cik saprotu gribās monobloku - tādu sliedi kam gredzeni jau vienā gabalā klāt. Aizdomas, ka tādu taisīt ir par kārtu čakarīgāk kā sliedi.
Protams ,ka man ir viņa kontakti. Ir arī ļoti daudz citu labu amatnieku gan ieroču meistaru, kalēju, galdnieku, ādinieku un stiklinieku utml.kontakti, bet pēc zināmiem un nesevišķi patīkamiem gadījumiem, ar šiem kontaktiem nedalos. Taču iedot norādes varu . Piedod.
Laikam jau ātrāk ārzemēs uzbūvēs.
http://www.exim.lv/hsm-frezesa...
Es nekādus FB un vienklasiniekus nelietoju, tādēļ atklāti sakot nemaz nemeklēju.
Griezīšos pie šī kunga, varbūt kaut ko iznāks uzbūvēt!
Nu dzīvosim redzēsim vai atbildēs