Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
02.04.2014. 17:03
Nu tā veči !!! Ir notikušas krasas pārmaiņas .Pašaujot ar vairākiem 3006 . un 7RemMag , noklausoties daudz un dažādas lekcijas no to īpašniekiem un citām ieintresētām personām ,sagremojot to visu un galvenais nāca piedāvājums no kura grūti bija atteikties ,es esmu iegādājies CZ557 LUX 3006 ar optiku 3-12*56 .Esmu bišķi piešaudījis 170m ar 3006 KEGELSPITZ 13.0 g / 200gr vējā un jautrā kompānijā 6*6cm var savākt uz četriem .Aizbraukšu viens gan piešaušu kā nākas .Tajā dienā uzsvaru likām uz bisēm .Gan pa šķīviem gan pa siluetu izbliezu piecās stundās ap 150 šāvienu un sakat vel ka MP-155 ir štruntīgs verķis .
Slēpts
02.04.2014. 17:41
Es ar izvicināju visādas plintes, bet tad nāca labais piedāvājums un paliku pie CZ550 LUX 308 :) Kaut sākumā baigi uz TIKKU vilka, tomēr paliku pie klasikas.
Savulaik Austroungārija bija pasaules lielvara ar daudzām ieroču ražotnēm no kurām vairākas ,gan ar citiem nosaukumiem un citiem saimniekiem, dabojas vēl šodien. Un 550 CZ laikam ir pēdējais sērijveida modelis ar 98 mauzera aizslēgu .Var jau būt ka maldos ,bet kaut kāda "vēstures smaka" tai CZ550 piemīt:).
Slēpts
03.04.2014. 09:12
CZ550 ir klasika priekš CZ - pēdējais ar 98 Mauzera aizslēga variantu. CZ557 jau ir cilindriskais aizslēgs un cita mehānika. "Klasiskāku" 98 Mauzeri ražo Zastava - http://www.zastava-arms.rs/en/... , bet nu tādu dinozauru piekritēji laikam Latvijā ir retums, un tās neieved.
Ar 98-ā tipa aizslēgu (mazliet modificētu)arī pašlaik tiek taisītas augstas klases sporta plintes : Prechltl GS-04
Bet tas laikam ir vienīgais ražotājs (ieroču meistars), kurš izmanto šo aizslēga tipu F-klases plintēm...
Manu Zasraviņu nosaukt par dinozauru! Arprāts! Kāda nekaunība!:):):) Salīdzinājumā ar tiem finiera un plastmasas kropļiem ,ko lepni dēvē par mūsdienīgiem medību ieročiem, mana Zasraviņa ir kā Mikelandželo skulptūra ar Leonardo precizitāti.:):):)
Tad jau tāds dinozaurs RAF mikroautobuss "Latvija" ar koka virsbūvi un bleķi pa virsu arī
"ir kā Mikelandželo skulptūra ar Leonardo precizitāti.:):):)"
Bet "ar tiem finiera un plastmasas kropļiem ,ko lepni dēvē par mūsdienīgiem medību ieročiem," šauj mūsdienās.
Ir jau "koka IŽA" cienītāji, bet es labāk braucu ar superbaiku.
Nu Tu domā pareizajā virzienā. Man jau pašam arī ir bijuši un ir pāris "kropļi" no sērijas šaut var, trāpīt var, funkciju pilda, īsts darba zirgs u.t.t. .Taču es tomēr fanoju pat " koka Ižu".:):):)
Kas ta CZ ir pa klasiku?? :D
Ja būtu runa par 202 sauer, tad varētu palikt pie klasikas 90 sauer, bet te? :D
Bet tas laikam ir vienīgais ražotājs (ieroču meistars), kurš izmanto šo aizslēga tipu F-klases plintēm...
"ir kā Mikelandželo skulptūra ar Leonardo precizitāti.:):):)"
Bet "ar tiem finiera un plastmasas kropļiem ,ko lepni dēvē par mūsdienīgiem medību ieročiem," šauj mūsdienās.
Ir jau "koka IŽA" cienītāji, bet es labāk braucu ar superbaiku.