Laba diena , nupat drusku izbāzu degunu no papīriem ( vai kā man tas riebjās !Bet , ko vajag , to vajag.)Tā jau sapratu , ka bez ciniskām piezīmēm nedz es, nedz arī tās mednieces , kuras uzdrošināsies ņemt dalību pasākumā, neiztiksim . Saliņlaurīt , vai Jūs lasīt protat ? Cik man zināms , tad A.god. LR LZ ministrs nav dāma nu nekādā sakarā!Varbūt Jums ir cita informācija a? Tagad atkal tikai DIĀNĀM - pakonsultējos , laikam septembris būs labāks , jo daudz ko darīsim ārpus telpām.Par medījumu skaitu - Cerēsim uz Diānas dāsnumu. P/S. Vīriešiem , izdomāšu , kā un vai Jūs tiksiet pieaicināti.Norūpējušos lūdzu nepieteikt!
Sveiki , mednieki un mednieces! Neesmu lielu pasākumu apjūsmotāja un Guntas ierosinājumu nebūtu komentējusi, bet šī Trauku Lupata... Tai ir jāpaskaidro, ka tīri bioloģiski sieviešu dzimums vispār ir medīgāks par slinkāko pretējo dzimumu. :)Mēs medījam citu sugu indivīdus gluži to pašu iemeslu dēļ, kāpēc to dara arī vīrieši. Es personīgi pirmo buka trofeju glabāju jau kopš 1976.gada vasaras. Ar to gribēju teikt, ka man ir uzkrāta gana liela pieredze, lai par šo tēmu izteiktos.
Sandra Tev ir taisnība jo attiecības (interese) vīrietim par sievieti un otrādāk ir noturīgas nevis dēļ emocionāliem pienākumiem, bet tikai dēļ tā ka tās ir tādas pašas pašas kā medniekam pret medījumu, ņemot vērā mūsu sabuiedrības attīstības tendences, mednieka lomā ir sievietes.
Sveiciens!
Es gan vēl esmu pavisam "zaļa" medniece, tomēr Guntas ierosinājumu pilnībā atbalstu un labprāt piedalīšos pasākumā. Starp citu, prieks par tik daudziem stiprā dzimuma mednieku komentāriem. Vai es starp viena otra rakstītajām rindām salasu tādu kā.. hm.. skaudību? :) Neķeriet kreņķi, gan arī jūsu ielā kādudien piebrauks saldējuma autokiosks! ;)
skatos, ka aktīvu dalību sarunā ņem tikai vīrieši. Es, protams, atbalstu, un, ja ņemsi pretī, piedalīšos.
Es gan vēl esmu pavisam "zaļa" medniece, tomēr Guntas ierosinājumu pilnībā atbalstu un labprāt piedalīšos pasākumā. Starp citu, prieks par tik daudziem stiprā dzimuma mednieku komentāriem. Vai es starp viena otra rakstītajām rindām salasu tādu kā.. hm.. skaudību? :) Neķeriet kreņķi, gan arī jūsu ielā kādudien piebrauks saldējuma autokiosks! ;)