Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
26.01.2014. 11:59
:D nu man šajā laikā pārāk daudz neveicās, viens suns pazuda, mašīnai uzreiz pa 2 riepām sprāga, manipulātors lūza, otru suni saplēsa, pašam celis izlidoja un vēl daudz sīkumu, bet tagad jāiet tikai uz augšu :D
Ja domā,ka ar 223 var ziloni gāzt, tas nenozīmē ka ar laiku var kuili nokost.Man bavārāieti acu priekšā medību laikā mašīna notrieca uz šosejas. Es ne vienu nevainoju, jo suns atšķirībā no mums par nākotni nedomā, viņš cīnās par to, lai saimnieks ir priecīgs par viņa darbu.Savam nākamajam draugam braucu pakaļ 900 km. Ceru , ka mūsu sadarbība būs vairāk kā četri gadi. Nekad nebiju gaidījis tādu iznākumu. Suns nomira pēc trīs stundām mašīnā braucot mājās no daktera.Tev jau Jāni pāšam patīk spēlēties uz šīs robežas, lūk arī rezultāts.
Medību suņiem riski ir ļoti augsti var saplēst, pazust, ielūzt upē, a/m notriekt, slikts šāvējs nošaut,R/S laikas kaimiņu kolektīvs sajaukt ar vilku, cilpas,utt.
Medību suņa saimniekam diemžēl ir jāreiķinās, ka no medībām var gadīties atgriezties mājās bez suņa.
A tā porča nevarēja kā internets kautkur uzkārties , vai viņa kā mājas āža smaka iet caur deviņām sienām?
Medību suņa saimniekam diemžēl ir jāreiķinās, ka no medībām var gadīties atgriezties mājās bez suņa.