Bet ar ieročiem rokās- nu diezvai prasības paliks maigākas- tās tikai pastiprinās- piemēram nu jau vairākus gadus pat patronas veikalā bez atļaujas un Pases, vai ID kartes nenopirksi- jo autovadītāja apliecību neņem pretī...
Loģiski, jo vadītāja apliecība ļauj vadīt (cik nu kuram tās kategorijas)transporta līdzekli, bet nav personas apliecinošs dokuments.
Slēpts
08.10.2014. 11:02
vai kārtība, kāda ir makšķerniekiem
Nu uz šodienu neredzu atškirību.
mana sezonas karte ir saņemta elektroniski- to es varu izdrukāt laukā kādā formātā gribu- kaut vai A6.
Un pilnīgi piekrītu,ka
IR JĀZIN
Un nevar smelties zināšanas tikai šeit- šie noteikumi ir jālasa katram PAŠAM.
Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties- to gan laikam jaunā paaudze nemaz nezin:)
Jurģi.
Vai Tu vari atrast kaut vienu punktu, kur rakstīts, ka pārvadājot ir jābūt Licencei klāt??
Licencei ir jābūt aizpildītai- bet NAV jābūt klāt, cik es zinu.
Loģiski, jo vadītāja apliecība ļauj vadīt (cik nu kuram tās kategorijas)transporta līdzekli, bet nav personas apliecinošs dokuments.
Nu uz šodienu neredzu atškirību.
mana sezonas karte ir saņemta elektroniski- to es varu izdrukāt laukā kādā formātā gribu- kaut vai A6.
Un pilnīgi piekrītu,ka
Un nevar smelties zināšanas tikai šeit- šie noteikumi ir jālasa katram PAŠAM.
Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties- to gan laikam jaunā paaudze nemaz nezin:)
?????
Vai Tu vari atrast kaut vienu punktu, kur rakstīts, ka pārvadājot ir jābūt Licencei klāt??
Licencei ir jābūt aizpildītai- bet NAV jābūt klāt, cik es zinu.
Likšu mieru Jurģim, nav jau jēgas- vismaz par iepriekš pierasīto skaidrojumu pat paldies nepateica.
laikam jau uzvārds uzliek savu stilu....