Atraduši pa ko te cepties,vai ta Rebļa kungam vel nav apnicis taisīt spamu ar šitādām tēmām vai arī tā domāšana pieklibo.
Nākošā kāda būs tēma?Ko darīt ar jūras ērgli ja notriec ar mašīnu-pagaidām nav gadijies bet domāju ka ilgi nebūs jagaida jo tie ar ir savairojušies.
Vai ta tu zini ko darīt ar lapsu vai ješku kad nobrauc?
Nekas personīgs,mans viedoklis,bet ...
nošauj un aizej paprasi mežsargam vai tā ir amerikas ūdele.........!?!?! :), un lielākā daļa to nevarēs pateikt, Vai ta tu zini ko darīt ar lapsu vai ješku kad nobrauc?- neviens nezin, bet vajadzētu ar katreiz zvanīt un ziņot, nevajag pieņemt stulbus likumus ja neviens nepilda un nav jēgas pildīt,paprasi par jūras ērgli BERGMANIM, gan tas pateiks ka Latvijā kādi 5 lido ,lāci jau ar tik 10,
Slēpts
13.10.2013. 15:22
Mana kučele nožmiedza Eiropas ūdeli:(( Kā pareizi pēc likuma rīkoties?Gribu uztaisīt izbāzeni:))
Ja speciāli grib noķert tad var,bet tā ūdrs lamatas parasti apiet.Izņēmums ir jaunie.Pašam ir zivju dīķi un tā lieta nav sveša,ko viena ūdru ģimene izēd. Labs ū...,ir beigts ū...!!!
Slēpts
14.10.2013. 08:44
Ja pie lamatām pieliek zīmīti, ka lamatas speciāli ūdram, tad tajās nelien bebri, bet tikai ūdri.
Pilsonis J. iet gar upi ar ūdriem pie katras rokas, piebrauc inspektors Z.: "Pilsoni J., tiksiet saukts pie atbildības par nelikumīgām medībām!" - "Kādām medībām, šie ūdri ir pieradināti, es tos nesu peldināt, kad izpeldas, uzsvilpju, un tie atgriežas! Ja neticat, parādīšu!"
Inspektors Z. ar mieru.
Pilsonis J. iemet ūdrus upē, tie pa straumi aizpeld. J. nesteidzīgi aizsmēķē. Pēc brīža inspektors Z. sarosās: "Nu, uzsvilp!" - "Kāpēc gan?" - "Nu, kā, ūdrus pasauc!" - "Kādus ūdrus?!"
Nākošā kāda būs tēma?Ko darīt ar jūras ērgli ja notriec ar mašīnu-pagaidām nav gadijies bet domāju ka ilgi nebūs jagaida jo tie ar ir savairojušies.
Vai ta tu zini ko darīt ar lapsu vai ješku kad nobrauc?
Nekas personīgs,mans viedoklis,bet ...
Nopietni.
Inspektors Z. ar mieru.
Pilsonis J. iemet ūdrus upē, tie pa straumi aizpeld. J. nesteidzīgi aizsmēķē. Pēc brīža inspektors Z. sarosās: "Nu, uzsvilp!" - "Kāpēc gan?" - "Nu, kā, ūdrus pasauc!" - "Kādus ūdrus?!"