Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
13.08.2019. 21:14
Velams gan 250 gan 320 viss atkarigs no situacijas,kad saksi likt tad sapratisi!Loti labi slazdi krievu razojuma SUAS kp250 loti stipras atsperes ka ari ar resursu viss ok!
Slēpts
13.08.2019. 19:31
Igauņu ir 280, un dažviet liekas ka derētu lielākas. 250 manuprāt nevajag.
Kas to ietekmēja vai nu vecā bebra dziedzeru smaka, vai tas ka kadam bebram trāpīja virsū tā susla, tagad nepateikšu. Bet vairs tā neeksperimentēju :)
Palaistot liela bebra "smaku" pa ūdeni no mājas iznāks vecais bebrs konkurentu padzīt bet jaunuļi sēdēs mājā, savukārt ja smaku ielej mājā tad visi, kas negrib karot mūk projām, tāpēc par pievilinātāju der jauna bebra dziedzeris. Savukārt ja jauna bebra "smaku" ieliesi mājā ļembasts būs būdā, jo visi gribēs to iebrucēju patriekt.
Valdi bija vienreiz tā ka bija sataisīta tēja no ļoti liela kungu bebra un kā tikai netika tas pielietots nekāda efekta. Vienreiz eksperimenta pēc tas viss atlikušais saturs tika izliets tieši virsū bebru mājai kur ir ventilācijas caurums, efekts viennozīmīgi fascinēja, bija tāda sajūta ka māja palecas gaisā un visi bebri kā viens zem ūdens aiztina kājas no turienes. Skats bija vienkārši fantastisks, protams netika nekas toreiz nomedīts, bet efekts bija baigi labais. Kas to ietekmēja vai nu vecā bebra dziedzeru smaka, vai tas ka kadam bebram trāpīja virsū tā susla, tagad nepateikšu. Bet vairs tā neeksperimentēju :)
Neesmu lietojis nekad to otru šmāķi ,ņemu tikai parasto dziedzeri kuru ielieku vecā čaiņikā un ap litru vāroša ūdens virsū vāķeli ciet otrā dienā susla gatava ,leju mazās pet pudelēs (kas no minerāļa) tām tas jocīgais korķis kas nav jāskrūvē vaļā ,bet jāpavelk uz āru un var spricēt strūkliņu,tad lūk krastā vai ūdenī uz kāda koka vai ciņa uzšpricē un iedomatā vietā uzstāda slazdus ,vis tas darbojās diezgan rezultatīvi ,bet ne simtprocentīgi tad ja šie jau tur ir daudz trobelēti,un vēl dziedzerim jābūt no divgadīgā ,no veca kunga var būt pretefekts ,cik novērots labi strādā aprillī un oktobrī.
Nu nesanāk man. Uztaisiju kalniņus nogludināju virsas saliku pastu (dzelteno no tēviņa ņēmu) diezgan daudz, nogriezu gabaliņu no kastorejas dziedzera sametu zariņus aiz kalniņa nu jau vairāk kā nedēļa nekādas intereses nav par maniem veidojumiem. Pievilinātāji ņemti no bebra kurš nomedīts medību platību otrā pusē. Vakar aizgāju paskatīties ar ieroci, kas un kā nostājos starp 2 maniem veidojumiem un 1 bebru dabuju ap 19:00. Kopumā no manis iedomātās apmetnes esmu nomedijis 2 mazos un 1 divgadnieku ar lamatām, bet tie visi ir peldējuši grāvī. Nu nenāk krastā tie velni ne akls.
Tā dzeltenā pasta ņeta ziemā ielikta burciņā varbūt tā nestrādā?
Man tie kalniņi jasmidzina katru reizi kad eju pārbaudīt lamatas?
Lamatas stāv manis iedomātās apmetnes abos galos un pretīm lielam barošanās galdam varūt ir kāda viltība vietas izvēlē?
Uz vienu apmetni esmu izlicis 4 lamatas varbūt vajag vairāk?
P.S mierā nelikšos kamēr nekoķeršu kaut 1 bebru.
Kāds izmērs labāks bebriem - 250, vai 320?
https://m.ss.lv/msg/lv/enterta...
Tā dzeltenā pasta ņeta ziemā ielikta burciņā varbūt tā nestrādā?
Man tie kalniņi jasmidzina katru reizi kad eju pārbaudīt lamatas?
Lamatas stāv manis iedomātās apmetnes abos galos un pretīm lielam barošanās galdam varūt ir kāda viltība vietas izvēlē?
Uz vienu apmetni esmu izlicis 4 lamatas varbūt vajag vairāk?
P.S mierā nelikšos kamēr nekoķeršu kaut 1 bebru.