Man problema tada, ka ja es biski piemetisu, bus japarbuve dzivoklis, lai kolekcijas atlauju iegutu. Bet ta ka apetite rodas edot, tad apstaties pie sasniegta nedomaju un ir planots sis tas iegadat :) pamata iekariens ir uz 9,3, bet ja reiz mainamie, tad ari 300wm un 308, vienlaicigi tiekot vala no konvencionalas klokenes. Tadejadi kopejais verku skaits nemainisies, bet butiba nekas nebus zaudets. Optikas bus katram savas; tik biezi neswicosu, lai nevaretu lieku reizi parbaudit. Blaser man nepatik. Nezinu kadel, bet nepatik. Merkelis kaut ka seksigaks skita.
pardodu medibu bisi ja intrese rakstat uz e-pastu jancuks12392@inbox.lv cena jums pa labu jo pec uzturos anglija un atrak gribu pardot ieroci taka pa cenu vienosimies busu LV februari.
Labdien visiem!
Varbūt kādam ir savs subjektīvais, pamatotais viedoklis par jauno Mauser M18? Vēl neesmu pataustījis, bet šobrīd kāreiz skatos pirmā spicā iegādes virzienā un tā cena ir ļoti konkurētspējīga, ņemot vērā ražotāju. Vai tajā ierocī ir tikai vārds, bet kvalitātei cenas nepietika?
Slēpts
23.01.2018. 11:57
vajag jau saprast, kas priekš Jums ir kvalitāte, jo neesmu vēl redzējis, ka budžets kādam izjuktu rokās un mērķī nevarētu dabūt. Ja patīk un gribas tad jāņem ciet ;)
Ja piemestu 1 priekšā, tad jau daudzi tajā virzienā nemaz neskatītos, visdrīzāk. Interesanti būtu dzirdēt zinošu cilvēku pārdomas šo jaunumu salīdzinot ar mūsu platuma grādos pieejamajiem populārākajiem šī budžeta konkurentiem - howu, tikku, browningu tajā cenu kategorijā. Jautājums - vai ir izdevies par to cenu izveidot kaut ko labāku/patīkamāku, nekā piedāvā konkurenti? Protams, tas būtu tīri subjektīvs viedoklis.
Varbūt kādam ir savs subjektīvais, pamatotais viedoklis par jauno Mauser M18? Vēl neesmu pataustījis, bet šobrīd kāreiz skatos pirmā spicā iegādes virzienā un tā cena ir ļoti konkurētspējīga, ņemot vērā ražotāju. Vai tajā ierocī ir tikai vārds, bet kvalitātei cenas nepietika?