Tā viņš ir, pirmais arī bija 308 win. sako 85, nesūdzos, bet tagad ir 7x64 sauer 202, nu cita dzela, tik sākumā jāpierod pie spēriena, ja nevar salasīt 1 MAO paša tik vaina un negaršo vieglās lodes.
Suņi: 2 kaķi: Nezobs un Princese Histērija - abi medī uz vella paraušanu
23.07.2014. 13:16
Paldies visiem par atbildēm. Iešu uz bodēm taustīt tos ieteiktos variantus un skatīties, kā mums veidojas saderība.
Tuvājkajā laikā es būšu redzams visos mednieku veikalos, arī tajos, kur jau esmu bijis :)
Nav viegli...
Weatherby Vanguard S2 īpašnieki, vai visi izberzuši plastmasu, ka tā neskaras klāt stobram? Japāņi, protams, ražo, kā viņiem jeņķi liek, bet vai man obligāti jāņem rokās cirītis un kalts?
Slēpts
12.03.2015. 07:19
nē cirīti un kaltu nevajag, pietiks ar 1 - 2mm alu plāksnīti zem "ŗecoil luga" :)
Raimond, man ir tieshi taads par "Mission impossibel ", kas muus vieno??? Vaards, budzets, pieredze, meertjis , aptuvenaa nojeega. Un protasm veikalnieku goda dziesmas par saviem brendiem un konkurentu nolikshana :)
Mana pieredze:
Izkratiiti entie spicie , bet iipashi (tikai kokaa, nekaada plastmasa!!! + tas kas ierakstaas budzetaa) Patika:
Tika T3, Mauser M12 ,Haenel Jaeger 10
Ljoooti Patika ari Browning pusautomaati (esteeti teiks ka taaa ir galjas mashiina, nedisciplinee shaveeju utt, bet rezultaatiivs tas ir Arrpaataa ( peec dzineejmediibaam Daudzi tev spiediis roku un zacenee piedaavaas visu to labaako, kas ir liidz!!!), it sevishtji dzineejmediibaas, kur rezultaats tomeer ir SVARIIGS!
Vislielaakais XXX ko tureeju rokaas bija Thompson (7mm rem mag), plastmasas kaudze +slikti saskruuveeta ,kas klabeeja /drebeeja/ kratiijaas + shautuvee redzeeju kaa cilveeki mocaas to briinumu pieshaujot.
Par optiku ponja ir taada-- Jo daargaak-jo labaak! BET Meopta --- ka labaakais / gudraakais pirkums!
KALIBRS- nu te gan bija baisas kjiiselis, bet galu galaa nav ko chaareet sev smadzenes Balsoju par 30-06!!! Lodes tipu tikai vajag piemekleet attieciigajam kustonim un mediibu veidam!
Shauj garaaam!!!
Varbūt esmu konservatīvs, bet manā skatījumā smags gadījums.
Raimond, varbūt šodien tas skaitās stilīgi, bet lasot šādus tekstus grūti uztvert domu. Ir klaviatūrā "mēmais" taustiņš. Ja to apgūst, tad dzīve kļūst krāšņāka.
Tuvājkajā laikā es būšu redzams visos mednieku veikalos, arī tajos, kur jau esmu bijis :)
Nav viegli...
Mana pieredze:
Izkratiiti entie spicie , bet iipashi (tikai kokaa, nekaada plastmasa!!! + tas kas ierakstaas budzetaa) Patika:
Tika T3, Mauser M12 ,Haenel Jaeger 10
Ljoooti Patika ari Browning pusautomaati (esteeti teiks ka taaa ir galjas mashiina, nedisciplinee shaveeju utt, bet rezultaatiivs tas ir Arrpaataa ( peec dzineejmediibaam Daudzi tev spiediis roku un zacenee piedaavaas visu to labaako, kas ir liidz!!!), it sevishtji dzineejmediibaas, kur rezultaats tomeer ir SVARIIGS!
Vislielaakais XXX ko tureeju rokaas bija Thompson (7mm rem mag), plastmasas kaudze +slikti saskruuveeta ,kas klabeeja /drebeeja/ kratiijaas + shautuvee redzeeju kaa cilveeki mocaas to briinumu pieshaujot.
Par optiku ponja ir taada-- Jo daargaak-jo labaak! BET Meopta --- ka labaakais / gudraakais pirkums!
KALIBRS- nu te gan bija baisas kjiiselis, bet galu galaa nav ko chaareet sev smadzenes Balsoju par 30-06!!! Lodes tipu tikai vajag piemekleet attieciigajam kustonim un mediibu veidam!
Shauj garaaam!!!
Varbūt esmu konservatīvs, bet manā skatījumā smags gadījums.
Raimond, varbūt šodien tas skaitās stilīgi, bet lasot šādus tekstus grūti uztvert domu. Ir klaviatūrā "mēmais" taustiņš. Ja to apgūst, tad dzīve kļūst krāšņāka.
p.s. - munīcija rws.