Ja K624i tad tikai ar Mil4, Juris droši ka nepiekritīs, bet ja netaisies medīt divkājainos citi varianti atkrīt no praktiskā viedokļa, kam gan izmantosi to skalu divkājaino medībām?.Leišos tādā lūrēju, gaišāks jau viņš stipri kā mans NF-32x56, bet krusts gan treknāks kā NP-R1
Valērij un Juri, kā arī pārējie ieinteresētie - priekšlikums turpināt diskusiju jaunā tēmā. Citādi sanāk bardaks :)
Uzcepšu kārtējo topiku - piemēram "optika papīram", ok?
Tās skalas visas attālumu mērīšanai :) Pusmetrus un metrus var meklēt, ja tālmērs mājās aizmirsies.Kuilis un buks tieši metru augsts arī ir. Sivēns pusmetru.Lapsa metru gara bez astes. Citreiz vienkārši nav laika ar tālmēru krāmēties. Nujā, Mil4 nav punktiņa vidū un krusts par lielu izgaismots. Man vispār patiktos tikai mazais punktiņš, ja būtu izgaismots.
Varbūt jautājums ne tajā tēmā, bet..
Esmu jaunias mednieks, un nu ķeros pie pirmās plintes. Ātri uzradās iespēja tikt pie IŽ 54. Nekas jauns un nekas dižs nav, bet man kā jaunajam neko labāku nevajag, pietam ja šo dabonu par baltu velti. Kādas ir atsauksmes par šo ieroci? Saka man jau ka krītot labi, bet nu tīri tehniski, kāds šis ierocis ir?
PS doma ir uzlikt optiskās šķiedras tēmekli. Ir/Nav vērts?
Paldies!
Slēpts
02.01.2014. 23:26
Na haljavu i uksus sladkij!
Taa krisshana plecaa atkariiga no laides formas un tavaam anatomiskajaam iipashiibaam.
Nu par to ka jaunam medniekam "neko labaaku nevajag" nepiekritiishu - vajag to ko sirds prasa un kam praats gatavs atveeleet liidzekljus.
A taa tiiri tehniski - nu shauj, shauj... Ja patiik kaa shauj tad jau buus labi.
Nu nesaku ka tā plinte ir slikta, bet domāju par to vai viņa ir laba kā tāda. Protams ka ar viņu visu mūžu nepalikšu, bet kā pirmā ceru ka būs laba.
Slēpts
03.01.2014. 06:39
Ja vari trāpīt tur kur skaties un naudu par citu negribas tērēt ... . Galvenais izšauj, pārliecinies lai nav tā ka izrādās ka šauj pilnīgi ne tur kur tēmē.
Uzcepšu kārtējo topiku - piemēram "optika papīram", ok?
Esmu jaunias mednieks, un nu ķeros pie pirmās plintes. Ātri uzradās iespēja tikt pie IŽ 54. Nekas jauns un nekas dižs nav, bet man kā jaunajam neko labāku nevajag, pietam ja šo dabonu par baltu velti. Kādas ir atsauksmes par šo ieroci? Saka man jau ka krītot labi, bet nu tīri tehniski, kāds šis ierocis ir?
PS doma ir uzlikt optiskās šķiedras tēmekli. Ir/Nav vērts?
Paldies!
Taa krisshana plecaa atkariiga no laides formas un tavaam anatomiskajaam iipashiibaam.
Nu par to ka jaunam medniekam "neko labaaku nevajag" nepiekritiishu - vajag to ko sirds prasa un kam praats gatavs atveeleet liidzekljus.
A taa tiiri tehniski - nu shauj, shauj... Ja patiik kaa shauj tad jau buus labi.