Mannlicher Classic aptverei ir divas fiksēšanas pozīcijas,to ievietojot aizslēga kārbā.
1.Pielādētu aptveri iebīdot kārbā augšējā patrona nospriegojas pret aizslēgu,visādas brīvkustības izslēgtas un kā minēts
iepriekš nekas negrab.No šīs pozīcijas ar aizslēgu patronu iespējams iebīdīt patrontelpā.
2.Aptveri izvelkot ārā par 5mm.tā atkal nofiksējas,bet patrona neatspiežas pret aizslēgu,līdz ar to iespējamas nelielas
aptveres brīvkustības.No šīs aptveres pozīcijas ar aizslēgu patronu iebīdīt patrontelpā nav iespējams.
Minēto uzzināju no angļu valodas tulkojot Mannlicher instrukciju.
Domāju ka veikalā nebija iespēju izkratīt ieroci ar pielādētu aptveri un vēl nepielādētas aptveres padevējplāksnītei ir
iespēja radīt graboņu ieroci "nopietni"testējot.
Andi, mans komentārs bija domāts tādā sakarā ka CZ karabīnes, nemaz nav tik sliktas. pats šauju ar S&B, no kurām nez kādēļ SP iet galīgi šķērsām. Uz Barnaulu galīgi neskatos un arī netaisos ))
Šodien kratīju savu Mannlicher Pro Hunter. Lūdzos lai grab, bet negrabēja... Vedīšu atpakaļ uz veikalu, citadi nevarēšu mierīgi gulēt, ka citiem grab man negrab!
Man pašam ir Remington VTR. It kā skaitās varmints. Eju gan dzinējmedībās. gan uz pieiešanu nav ne vainas.Nēesmu mēģinājis vienīgi kratīt, jo pirku priekš medībām.
Johaidī, kāds manlihers, kad pakratot grab magazīna?
Imant, varbūt vajadzēja aptverē ielikt kādu patronu un tad pakratīt? Bet Tavā gadījumā es ieteiktu, nevis staigāt pa veikaliem kratot ieročus, bet apskatīt/nopirkt pārlaužamo karabīni, divstobreni, kurai tur toč nav kam grabēt! ;)
Mannlicheram ir divi aptveres fiksatori no abām pusēm. Vienu netīšām nospiežot(kā bleķiniecēm), aptvere nevar izkrist un pazust. Un Steyr-Mannlicher Elite ir tieši ļoti masīva pastobre.Man viņa aptvere patīk pat labāk, kā slavenās Accuracy International bleķa aptvere, kura ir lielāka un masīvāka, bet tāpat piecām patronām.
Slēpts
30.09.2013. 09:58
ja negrab, tad vajag piekārt siksnas āķīšus, tad grabēs 100%
1.Pielādētu aptveri iebīdot kārbā augšējā patrona nospriegojas pret aizslēgu,visādas brīvkustības izslēgtas un kā minēts
iepriekš nekas negrab.No šīs pozīcijas ar aizslēgu patronu iespējams iebīdīt patrontelpā.
2.Aptveri izvelkot ārā par 5mm.tā atkal nofiksējas,bet patrona neatspiežas pret aizslēgu,līdz ar to iespējamas nelielas
aptveres brīvkustības.No šīs aptveres pozīcijas ar aizslēgu patronu iebīdīt patrontelpā nav iespējams.
Minēto uzzināju no angļu valodas tulkojot Mannlicher instrukciju.
Domāju ka veikalā nebija iespēju izkratīt ieroci ar pielādētu aptveri un vēl nepielādētas aptveres padevējplāksnītei ir
iespēja radīt graboņu ieroci "nopietni"testējot.
Imant, varbūt vajadzēja aptverē ielikt kādu patronu un tad pakratīt? Bet Tavā gadījumā es ieteiktu, nevis staigāt pa veikaliem kratot ieročus, bet apskatīt/nopirkt pārlaužamo karabīni, divstobreni, kurai tur toč nav kam grabēt! ;)
Šis ir labs !!!!