Taisnstūrveida izvelkamais pusdienu galds ar zelta tērauda kājām, 3 izmēri vienā galdā, garums 120 cm / 140 cm / 160 cm, pagarināms ar 50 cm soli, maksimālais pagarinātā galda garums 220 cm / 240 cm / 260 cm, lamināta virsmas krāsas melna, balta, ozols, marmors, betons
€653.40
solorety.com
Jā... mazliet smagāks par Vinči, bet tas nav mīnuss.
Par kalibriem - ja ir domāts šaut ar skrotīm - viennozīmīgi 12-ais.
Ar 32 gramu patronām - atsitienu nejutīsi.
Blīvuma paraugs (35 m/D75 cm): http://testshot.net/shotgun/pa...
Man no atsitiena vnk ir trauma, jo treniņā pirms eksāmena neieplecoju ieroci, un pēc tam divas dienas nevarēju pakustināt roku, un vēl nedēļu sāpēja :D Un šajā nedēļas nogalē dabūju pašaut ar masenīti Mossberg Pliknster 802, un šķita vienkārši sapnis (tās gan nebija medību lodes). Un arī svars super, medību kursu ieroci šķita ļoooooooti grūti noturēt, lai nešūpājas visu laiku :D Tāpēc gribas vieglāku. Par atsitieniem man nav īsti skaidrs cik tad ļoti vispār jūt to atšķirību. Gan 20/12, gan vispār starp ieročiem kā tādiem. Lasīju, ka ar maigu atsitienu esot vēl Browning Maxus, Remington versamax un Mossberg 930, bet tiem svars lielāks nekā Berettai. Benelli atsitiens esot it kā tomēr jūtamāks, jo neesot gāzes sistēma. Benelli gan vilina ar savu svaru (īpaši Ultra Light), bet arī cipars ir ui ui ui :D Un, cik noprotu, vēl tam visam klāt vajag, lai ir ērti..man laikam tad ir vajadzīgs kompaktāks ierocis? (īsāks?)