Bebru galvu tā neplēš,bez tam ar spico es šauju no koka augšas un tur bojāta ir tikai galva,a par 223 Intaram taisnība, es ar 223 lapsām šauju ar viss lētākajām un švakākajām patronām,i tad kā kuro reiz sanāk , ja ievilks ar lapua,hornadi vai citu normālo, pie normālas ādas netikt,dižmedniekiem savādāk ,tie šauj uz 200-300-m ar medību lodēm, tiem lapsas krīt kā skābenes,un pakaļ nav jājiet
Bebrus mediju ar 16 kalibra iženi virsū kalimātoriņš stobros 6,2mm parafīnā no sāniem pa galviņu ,trāpijums no10-20m pāris bumbiņas galvā ,paliek virs ūdens momentā [izslēdzās].Ar karabīni pāris reizes esmu medijis ,bet tāpat no sāniem pa galvu ne kāda vaina jau ādai nav ja trūkst pus galvas.Bet labāk patīk ar bisīti.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
24.12.2013. 11:55
bet es nesen paņēmu barnaul FMJ un iet tiešām precīzi, pats kkad nodirsu barnaul, bet tie bija ar svina galiem, gandrīz pus metra zemāk gāja, bet FMJ iet tiešām ok. Pārsvarā medīju tikai ar Hornady, tie gan ir super!
Juri, un atkal Tu to K624i reklamē :)
Tev viņš ir? Mož var sarunāt "palūrēt"?
Sliecos tā kā uz pirkšanu:) Ar domu, ja nepatiks papīram - likšu uz 243. un šaušu lapsas :)))
Tev viņš ir? Mož var sarunāt "palūrēt"?
Sliecos tā kā uz pirkšanu:) Ar domu, ja nepatiks papīram - likšu uz 243. un šaušu lapsas :)))