Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
06.09.2013. 09:49
MAN LIEKAS KA TE SMAGI JAUC DIVAS PILNĪGI ATŠĶIRĪGAS PLINŠU SĒRIJAS 770 REMI UN 700SĒRIJAS REMINGTONUS - KAUT VAI PASKATIETIES CENAS KAS 700TAJAM SĀKAS VIR 600LS BEZ OPTIKAS.........
BŪTU PAT KAUNS KO TĀDU SALĪDZINĀT- JĀRUNĀ JAU PAR PLINTĒM NO VIENA PLAUKTA- Savage axis(arī citi modeļi līdzīgā cenā), 770Remingtons , Mosbergs 4x4,Zastava M70 u.c. Ja nauda atļauj tad uz plauktiem kas augstāk :)
Par Remingtoniem iekš guns.ru ir tik info, ka līdz penzijai pietiks ko lasīt.
Arī atšķirībām starp 700-to sēriju un 770.
Nav jēgas šeit (arī citos forumos) prasīt "reālu lietotāju" atsauksmes.
1)manās izveidotajās tēmās par Beretta Xtreme vs Browning Maxus; kā arī Sauer 303 - bija labi, ka pāris šādas atsauksmes
2)neesmu atradis vēl nevienu (nu mož pāris ir..) "reālā lietotāja" atsauksmi - kurš kritiski vai negatīvi izteiktos par savu ieroci :)
Tā, ka izlasi visu, ko var atrast netā + aizbrauc uz veikālu un aptausti. Būs savs viedoklis un uz tā bāzes izdari lēmumu pirkt vai nepirkt. Pēcāk pievienojies savas izvēles (ieroča) slavinātāju pulkam plašajos neta apcirkņos :)
Ieroča izvēli/iegādi ir jāuztver kā DAO (ceļš).
Pēc laika - tā pat pārdosi un nopirksi, ko TAVUPRĀT labāku. Ja "šeit un tagad" šķiet ka piem. Savage Axis pa 350 Ls ir labākā izvēle priekš Tevis - tad tā arī tāda ir :) Pārlecot pāri savām ieroča lietotāja/mednieka attīstības stadijām nekas labs nesanāks.
p.s.
Tas ir nevis eksperta, bet "brāļa" ieteikums, kurš arī ir šī ceļa sākumposmā :)
Gvido - es tak neko sliktu par remingtonu nesaku, teicu, ka esmu dzirdējis sliktās runas, bet tas tik tāds off topic :)
Intar - ai, da man jau tas ko tu teici pa lielam tāpat skaidrs bija :)es šo jautājumu vairāk uzdevu ar domu - a ja nu pēkšņi viens no šiem četriem nezin kāda tur velna pēc ir pilnīgs lūznis :) un pavisam jocīgā kārtā kāds lasītājs te publiski atzīst, ka: "Jā nopirku mēslu!" :D
ps
izšāvu ar Savage - pat nesaprotu, kas man pie mana pieredzes trūkumu tur vispār var nepatikt :D
9,3x62 mm - jo mūsu pusē ~90% visu zvēru tiek nomedīti dzinējmedībās. Alņus individuāli nemedījam, briežu mums nav...
A cūkas uz gaidi.. pats saproti, nav tur jāšauj uz 200+ metriem :)
Intar,ja labi grib,kašķi var atrast pie jebkura ieroča.Kādam varbūt patīk šads,vai tāds ieroča konstrukcijas risinājums,citam gluži otrādi,- tas kretinē,un Tev par prieku varu pateikt,ka man arī ir pāris lietas,kas nepatīk Remingtonā,-viena ir novēršama,bet ar otru nāksies sadzīvot,jo tā izrādās esot visiem 700-iem,vismaz tā man teica veikalā.Pirmā:varēja būt mazliet maigāks sprūda nospiediens,lai gan ,lai veiktu šāvienu līdz 200m -pietiekoši maigs.Otrā:kad aizslēgs ir neuzvilktā stāvoklī,tas latviski sakot mazliet ļurkājas,kad ir uzvilktā st.-viss štokos.
BŪTU PAT KAUNS KO TĀDU SALĪDZINĀT- JĀRUNĀ JAU PAR PLINTĒM NO VIENA PLAUKTA- Savage axis(arī citi modeļi līdzīgā cenā), 770Remingtons , Mosbergs 4x4,Zastava M70 u.c. Ja nauda atļauj tad uz plauktiem kas augstāk :)
Arī atšķirībām starp 700-to sēriju un 770.
Nav jēgas šeit (arī citos forumos) prasīt "reālu lietotāju" atsauksmes.
1)manās izveidotajās tēmās par Beretta Xtreme vs Browning Maxus; kā arī Sauer 303 - bija labi, ka pāris šādas atsauksmes
2)neesmu atradis vēl nevienu (nu mož pāris ir..) "reālā lietotāja" atsauksmi - kurš kritiski vai negatīvi izteiktos par savu ieroci :)
Tā, ka izlasi visu, ko var atrast netā + aizbrauc uz veikālu un aptausti. Būs savs viedoklis un uz tā bāzes izdari lēmumu pirkt vai nepirkt. Pēcāk pievienojies savas izvēles (ieroča) slavinātāju pulkam plašajos neta apcirkņos :)
Ieroča izvēli/iegādi ir jāuztver kā DAO (ceļš).
Pēc laika - tā pat pārdosi un nopirksi, ko TAVUPRĀT labāku. Ja "šeit un tagad" šķiet ka piem. Savage Axis pa 350 Ls ir labākā izvēle priekš Tevis - tad tā arī tāda ir :) Pārlecot pāri savām ieroča lietotāja/mednieka attīstības stadijām nekas labs nesanāks.
p.s.
Tas ir nevis eksperta, bet "brāļa" ieteikums, kurš arī ir šī ceļa sākumposmā :)
Intar - ai, da man jau tas ko tu teici pa lielam tāpat skaidrs bija :)es šo jautājumu vairāk uzdevu ar domu - a ja nu pēkšņi viens no šiem četriem nezin kāda tur velna pēc ir pilnīgs lūznis :) un pavisam jocīgā kārtā kāds lasītājs te publiski atzīst, ka: "Jā nopirku mēslu!" :D
ps
izšāvu ar Savage - pat nesaprotu, kas man pie mana pieredzes trūkumu tur vispār var nepatikt :D
A cūkas uz gaidi.. pats saproti, nav tur jāšauj uz 200+ metriem :)