Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Garmin Astro320 kādas ir atsauksmes.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 32 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.11.2017. 15:17
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
21.08.2013. 00:30
Kristaps ir LATVIEIS. Neviena normāla diskusija.
Uldis
Uldis
21.08.2013. 00:32
LATVIETIS. kaut kā nenospiedās.:)
Kristaps
Pēdējo reizi manīts 2015-09-29 09:42
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību stāžs: Nesūdzos
Aprīkojums: Latvijas Dzinēji
Suņi: Čalis un Puika
21.08.2013. 12:12
Jā ULdi turpini šaudīties tā sunim ir labākā navigācija...:)
Kristaps
21.08.2013. 12:18
Mana doma bija tāda,ka tur minētās adreses ir oficiālās vietas kur tiek izplatīts Garmin... Un tad kad es meklēju Astro tad cenu starpība LV jaunam aparātam svārstijās ap 80 ls un Bajatel bija viens no dārgākajiem piedāvājumiem. Par Bajatel.lv bija savadāk domāts. Sory Māri par Bajatel.lv, bet bija garš ceļš kamēr nopirku Astro Latvijā un nevajag teikt, ka neko nezinu, man doma bija svādāka, jo beigu cenu ko dabūju bija 345,00 ls.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
21.08.2013. 13:20
Ko nozīmē
oficiālās vietas kur tiek izplatīts Garmin
?
Tie ir veikali, kuri tirgo Astro, bet neviens no tiem nav oficiālais izplatītājs. Vienīgais oficiālais izplatītājs ir Bajtel.lv. Interneta veikali ir tikai pārdevēji. Lielākajai daļai veikalu pat šo preču nav noliktavās, kad pircējs ir par preci samaksājis, tad viņi tikai preci no izplatītāja savāc. Cenu starpība veidojas vienīgi no veikala vēlmes vairāk vai mazāk nopelnīt. Oficiālajam izplatītājam vienmēr cenas ir augstākas - veikaliem viņi dod ar atlaidēm, bet veikali , savukārt, paši regulē cenu. Otrs iemesls, kādēļ izplatītājam cena ir augstāka, tas ir tādēļ, lai viņu ofisā nestāvētu bars ņaudētāju, no kuriem vienīgais ieguvums ir sačakarēta diena.
Protams interneta veikalos parādās arī citādā ceļā iegūta prece, cena tad var būt zemāka, bet ar garantiju būs daudz švakāk. Visi garantiju sola, bet, kad rodas problēmas, tad garantijas solījumi problēmu tikai saasina.
Mana pieredze un ieteikums - pirkt preci, kurai ir Latvijas garantija.
Kristaps
21.08.2013. 14:48
Man tika paskaidrots, ja pirksi no šiem norādītajiem izplatītājiem, kas ir uzrādīti garmin.lv, tad ar garantiju būšot kārtībā...:) Jo cik es sapratu, tad garantijas remonti netiek veikti šeit uz vietas, bet vis tiek sūtīts uz UK. Principā viņiem būtu jāpieņem uz garantiju arī prece, kas ir pārdota Eiropas savienībā, bet dzīvē ar to ir kā ir, tas gan fakts. Jo būtībā tur ir tāds mazs kodiņš kurš norāda izcelsmi un kādam tirgum domāts un vienalga kur viņu pērc. Bet diemžēl Latvijā tas praktiski nestrādā. Esmu ar šo cīnījies, bet ne Garmin gadījumā.....:( Pēc gara un mokoša procesa panācu savu, bet marasms baigais pat pie situācijas, kad ražotājs piekrīt tam un norāda, lai vēršos vietējā pārstāvniecībā...
Māris
01.09.2013. 19:26
Jaunajā žurnālā "Medības" ir apraksts par Astro. Vienu nepatiesību aprakstā atradu - ja "pazūdot zona", kakla siksna ierakstot suņa noieto ceļu. Muļķības - raidītājs neko neieraksta. Pats navigators, kad parādās siksnas signāls, savieno suņa pēdējo atrašanās vietu ar jauno. Savieno ar taisnu līniju, suņa ceļš nav redzams. Tā darbojas jebkurš rokas navigators.
Uldis
Uldis
01.09.2013. 21:19
Turpināšu šaudīties, jo astro izskatās , ka nav tā labākā navigācija.
Māris
01.09.2013. 21:58
astro izskatās , ka nav tā labākā navigācija.

Labākā būtu tā, kas suni sameklētu, aizvestu mājās pabarotu, izķemmētu...:)))
Kristaps
03.09.2013. 13:24
Uldi.... pamēģini un tad rej....:) Esmu iegādājies un varu pateikt tikai to ka tā cena ir ļoti adekvāta un informācija kas tiek iegūta padara darbu ar suņiem daudz interesantāku un stress kas mani pavadīja kādreiz, kur tie suņi, kas ar viņiem....:) ir pazudis un līdz ar to bauda no procesa tikai palielinājusies....:) Iesaki ko labāku nevis tikai brezgā lietas pat kuras neesi pamēģinājis.... Neņem ļaunā Uldi...:)