Par nekvalitatīviem ieročiem drīzāk jāskatās uz biezajiem brendiem,esmu ievērojis ka Latvijas tirgū parādās nekondīcijas ieroču partijas jo tās ir mazas un pieņemamas vietējiem dīleriem,ražotāji ne visai atbalsta mazus pasūtījumus jo tas ir neizdevīgi un te nu esam kur esam!Cik es zinu tad krievu ieročus iepērk,negribu samelot,laikam Vācijā,un tapēc pie mums nonāk ne tie sliktākie!Kaut kāds kazus tur ar starpvalstu attiecībām!Nu tas tā,ar to gribēju teikt ka pie mums ir nopērkami labākie krievu ieroči un ne visai pārēji,izņēmums Turki,kādi ir tādi ir,bez filtra un teikšu-laba alternatīva lielajiem brendiem,tie Turki ir varen nadzīgi zēni:):),un cenas-kvalitātes attiecība dod milzīgu plussu! Man mājās jau ir divi Turku pusautomāti,viens virzuļnieks otrs ar kinētisko aizslēgu šauj abi precīzi,bez bloķiem un ir ērti-parocīgi.Protams abi tiek kopti tīrīti un eļloti un strāda perfekti! Varbūt labāk ir vērts parunāt kā kopjam savus ieročus,jo globālu problēmu man nekad nav bijis ne ar turkien ,ne krieviem,ne visiem pārējiem!
Sveiki!
Pats pirms mēneša iegādājos mp-155. Iegādājos Talsos, izšāvu un iet precīzi. Šāvu arī ar sportenēm, normāli pārlādēja neko nevajādzēja regulēt. Pagaidām esmu apmierināts nekas slikts vēl nav bijis!! SARMI KAS TAS CAMO PA TĀDU BRĪNUMU???
Tieši tā Jāni
Pats personīgi biju saskāries ar Ford ražotām auto. Kas bija ražoti ES tie labi kalpoja, motori strādāja labi, smadzens negļukoja un ritošā tā nelūza. Atnāca jaunie fordiņi ko RU ražojuma jau pēc 3-4 gadiem rūsa klāja gandrīz visur kur varēja klāt, smadzenes čakarējās, patstāvīgi kaut kas nogāja greizi, ritošo daļu vispār nevēlos pieminēt, konkrētāk runājot ne sliktāki kā krievu ražojuma žigulīši.
Paņemsim Bosh ražojuma preses. Salīdzināt kvalitāti kādas preces ir tajā pašā Vācijā un pie mums Latvijā, būs tā pat kā diena un nakts. Tie paši akumi autiņiem, Vācijā pirkts Boch tiešām kalpos godam, pie mums cik garantija ir un tik nostrādās, vēlāk atstieps kājas uz neatgriešanos. Tā pat par virtuves tehniku, Vācijā būs tiešām bosch tehnika, pie mums velns sazin kādas kvalitātes it kā bosch tehnika bet zem kaut kāda cita uzņēmuma detaļām.
Tā pat kā minēja Intars par ieročiem, domāju ka arī tur kaut kas ir ne tā, jo modifikācija ir viens, bet otrs kad iet liels konvejers tad daudz ko var sačakarēt vai piehalturēt, jo arī diemžēl tur mūsējo pietiek, kas savu pirkstu var pielikt kvalitātei.
Ne velti ja nešaubos Scania Polijā lasītās smagās auto aizliedza pārdot vecajaš ES valstīs, bet pārdot to tikai trešajām valstīm, laikam ne velti bija tāds aizliegums vai ne!!!
Par krievijā pēdejos gados ražotiem ieročiem labāk vispār dažreiz paklūsēt, jo dažreiz brāķa vairāk sanāk nekā labu ieroču.
Par divām konveijeru līnijām piekrītu, bet ražot jauattīstības valstīs, ar visām no tā izrietošajām sekām, jā. Piemērs no auto dzīves: personīgi esmu nobraucis divas Toyotas:viena Made in Japan, otra Turkey. Pirmā vēl tagad ripo, otrā pie Lipmana Liepājā. Otrā vienkārši rūsēja un viss. Nu nav tas normāli, ka pēc 4(četriem) gadiem bāka ir caura. Teiksiet man tāda gadījās... Nu ne vella! Klibo tā kvalitāte.... Abas ar pāris gadu starpību bija saņemtas jaunas.Kamēr Husqvarna uz konveijera kopā lika Juhansons un Petersons, zāģi bija uz goda. Kā sāka likt kopā suņhuvčaiviņsuhim, tā paši jūtat. Domāju, ka mežiniekiem ir daudz ko pastāstīt.Metāls var būt tas pats, bet apstrāde! Atceraties filmu "Aveņu vīns"? Džeku novāca tikai par to, viņs izdomāja racionalizācijas priekšlikumu par elektrisko kontaktu pārklāšanu ar plānāku zelta(vai platīna, neatceros) slāni. Ekonomija milzīga!Rezultātā - kaps! Tas pats tagad-ja pārklājuma, gruntējuma, krāsas vai oksidācijas slāni uzliek kaut vai par mikrometru plānāku pie konveijera miljoniem un vēl nedaudz nošmucē tehnoloģiju, piķis rokā.... Mazās ieroču darbnīcas ar šādām lietām nešmucējas, tur cita biznesa filozofija, lielajām citi apjomi.
Aprīkojums: Sauer 202 7 rem mag, Geco Sauer 16 kal.
Suņi: nav
16.07.2013. 11:35
Nu veči manuprāt jūs pārspīlējat! Manuprāt neatmaksājas konveijara auto ražot divos dažādos kvalitātes līmeņos, tas ietaupījums būš tik mazss ka neatmaksāsies laist 2 produktu līnijas...
Nu neražo ieročus no cita materiāla (metāla) priekš Austrumeiropas tirgus. Tas nav reāli..
Es pats jau ap 15 gadiem ņemos (rietumeiropa) pa nozarēm, kuras ir cieši saistītas ar metālapstrādi. Esmu bijis n-tajās dažādu līmeņu rūpnīcās un cehos no maziņiem ģimenes uzņēmumiem līdz monstriem. Arī pāris ieroču rūpnīcās.. Ir priekšstats kā tur tās lietas notiek.
Pirmkārt - tas nav ekonomiski izdevīgi !!!
Otrkārt - neviena lielā rūpnīca, kura iegulda n-tos tūkstošus ražošanas kvalitātes kontrolē, promoušinos, Pī Āros utt neriskēs ar to visu, lai ieekonomētu 100 Eur uz stobru.
Treškārt - Austrumeiropa(nerunājot jau par Latviju) ir ļoti mazs tirgus
Utt., utt.
Vienīgais izņēmums, ir kad rūpnīcas ražo atsevišķu ieroča modifikāciju kādam konkrētam, pietiekami nozīmīgam tirgum. Bet to viņi tā arī deklarē. Šiem ieročiem pat ir savādāki modeļu nosaukumi. Piemēram Beretta A400 xplor Novator vai Sauer 303 ar lielajiem magazīniem (kuri protams neiet:)) Krievuzemes tirgum utt.
Jāni atklāji amēriku. Uz mūsu ES trešajām valstīm viss iet kā uz āfrikas valstīm, sākot no nezin kādas izcelsmes pārtikas beidzot ar tehniku un citām ierīcēm. Pat autiņi kas ir ražotu priekš Vācijas atškirsies ko pārdot šeit dīleros. protams ka var arī atrast originālu ražojumuk, bet tas ir ļoti reti un maskā dažreiz dārgāk. Pats nesen biju iegādājies vienu virtuves tehniku ar spec pasūtījumu, un pienācās par to pašu modeli vēl piemaksāt. Bet reāli kas to zin kūr tā arī tika ražota vai nu kādā polijā vai nu Itālijā, kaut arī visur stāv uzlimēs ka ražots itālijā.
Par ieročiem no Krievijas par karabīnēm neko daudz nerakstīšu, bet pērkot bokseni tur jāskatās ne tikai laidnes kvalitāti, savienojumus un vēl daudzko, bet arī stobru riņķus ,un ja vēl pašam poņas nav, labāk pieaicināt vēl kādu pazīstamu spečuku, jo pat grāmatās ir rakstīt un aprakstīt kādi var būt defektī un nezinītim tur to defektu var būt pat neieraudzīs, kamēr sava aroda brālis to defektu uzreiz pamanīs. Man paveicās stobr ir salodēti ļoti labi un riņki visi ir perfekti gredzenveidīgi, bet vienalga pienācās pačakarēties pārveidot laidni kā arī tēmēšanas ierīces nomainīt uz sarkano punktu. Tagad vismaz kaut cik lādzīgi var šaut. Mana vectēva vecais IŽ tur perfekts ierocis, bet viņam ir vairāk gadu nekā man, un kvalitāte ierocim super, plecā krīt super un arī trāpa labi, nevajag nekādu tur kruto ražotāju bokseni!!!
Slēpts
16.07.2013. 10:46
Starp citu - arī nupat tiku pie sava MP-155 ... turklāt ''ekskluzīva'', jo koka un plastmasas MP-155 Latvijas veikalos nu jau nav problēma.... retums ir CAMO ! Tagad laikam esmu viens no diviem, kam tāds ir! :D Uz pīļu atklāšanu varēs riktīgi notestēt, gan ar pīļu patronām, gan arī rīta pusē ar sportenēm... Un ja arī gadijumā ar lodi viņš man šaus uz 50 m šķūnim garām - man pie kājas - galvenais, lai iet ar skrotīm un renkām - tam tā plinte domāta!!!
Slēpts
16.07.2013. 10:42
veikalā tiešām neviens neskatās ko nopērk? tad jau tā arī ir jādara - jāpērk kautkas daudz dārgāks cerībā, ka tur viss būs labi
protams Jāni priekš LV ieročus ražo no cita materiāla :D
Pats pirms mēneša iegādājos mp-155. Iegādājos Talsos, izšāvu un iet precīzi. Šāvu arī ar sportenēm, normāli pārlādēja neko nevajādzēja regulēt. Pagaidām esmu apmierināts nekas slikts vēl nav bijis!! SARMI KAS TAS CAMO PA TĀDU BRĪNUMU???
Pats personīgi biju saskāries ar Ford ražotām auto. Kas bija ražoti ES tie labi kalpoja, motori strādāja labi, smadzens negļukoja un ritošā tā nelūza. Atnāca jaunie fordiņi ko RU ražojuma jau pēc 3-4 gadiem rūsa klāja gandrīz visur kur varēja klāt, smadzenes čakarējās, patstāvīgi kaut kas nogāja greizi, ritošo daļu vispār nevēlos pieminēt, konkrētāk runājot ne sliktāki kā krievu ražojuma žigulīši.
Paņemsim Bosh ražojuma preses. Salīdzināt kvalitāti kādas preces ir tajā pašā Vācijā un pie mums Latvijā, būs tā pat kā diena un nakts. Tie paši akumi autiņiem, Vācijā pirkts Boch tiešām kalpos godam, pie mums cik garantija ir un tik nostrādās, vēlāk atstieps kājas uz neatgriešanos. Tā pat par virtuves tehniku, Vācijā būs tiešām bosch tehnika, pie mums velns sazin kādas kvalitātes it kā bosch tehnika bet zem kaut kāda cita uzņēmuma detaļām.
Tā pat kā minēja Intars par ieročiem, domāju ka arī tur kaut kas ir ne tā, jo modifikācija ir viens, bet otrs kad iet liels konvejers tad daudz ko var sačakarēt vai piehalturēt, jo arī diemžēl tur mūsējo pietiek, kas savu pirkstu var pielikt kvalitātei.
Ne velti ja nešaubos Scania Polijā lasītās smagās auto aizliedza pārdot vecajaš ES valstīs, bet pārdot to tikai trešajām valstīm, laikam ne velti bija tāds aizliegums vai ne!!!
Par krievijā pēdejos gados ražotiem ieročiem labāk vispār dažreiz paklūsēt, jo dažreiz brāķa vairāk sanāk nekā labu ieroču.
Es pats jau ap 15 gadiem ņemos (rietumeiropa) pa nozarēm, kuras ir cieši saistītas ar metālapstrādi. Esmu bijis n-tajās dažādu līmeņu rūpnīcās un cehos no maziņiem ģimenes uzņēmumiem līdz monstriem. Arī pāris ieroču rūpnīcās.. Ir priekšstats kā tur tās lietas notiek.
Pirmkārt - tas nav ekonomiski izdevīgi !!!
Otrkārt - neviena lielā rūpnīca, kura iegulda n-tos tūkstošus ražošanas kvalitātes kontrolē, promoušinos, Pī Āros utt neriskēs ar to visu, lai ieekonomētu 100 Eur uz stobru.
Treškārt - Austrumeiropa(nerunājot jau par Latviju) ir ļoti mazs tirgus
Utt., utt.
Vienīgais izņēmums, ir kad rūpnīcas ražo atsevišķu ieroča modifikāciju kādam konkrētam, pietiekami nozīmīgam tirgum. Bet to viņi tā arī deklarē. Šiem ieročiem pat ir savādāki modeļu nosaukumi. Piemēram Beretta A400 xplor Novator vai Sauer 303 ar lielajiem magazīniem (kuri protams neiet:)) Krievuzemes tirgum utt.
Par ieročiem no Krievijas par karabīnēm neko daudz nerakstīšu, bet pērkot bokseni tur jāskatās ne tikai laidnes kvalitāti, savienojumus un vēl daudzko, bet arī stobru riņķus ,un ja vēl pašam poņas nav, labāk pieaicināt vēl kādu pazīstamu spečuku, jo pat grāmatās ir rakstīt un aprakstīt kādi var būt defektī un nezinītim tur to defektu var būt pat neieraudzīs, kamēr sava aroda brālis to defektu uzreiz pamanīs. Man paveicās stobr ir salodēti ļoti labi un riņki visi ir perfekti gredzenveidīgi, bet vienalga pienācās pačakarēties pārveidot laidni kā arī tēmēšanas ierīces nomainīt uz sarkano punktu. Tagad vismaz kaut cik lādzīgi var šaut. Mana vectēva vecais IŽ tur perfekts ierocis, bet viņam ir vairāk gadu nekā man, un kvalitāte ierocim super, plecā krīt super un arī trāpa labi, nevajag nekādu tur kruto ražotāju bokseni!!!
protams Jāni priekš LV ieročus ražo no cita materiāla :D