Kāda mārrutka pēc Tev vajag x89 ?
Ir kur tādas patronas dabūt?
Gribi pats lādēt dzelzenes?
76 čaulā ir pieejamas patronas ar 52 gr lādiņiem...
Ja domā (galvenais - zini kā..), ka izdosies to čaulu piestūķēt pilnu ar svinu (teiksim 64 g) un dabūt kvalitatīvu šāvienu - atļaušos apgalvot - kļūdies. Pat atmetot visu liriku, kam tas vispār ir nepieciešams :)
Slēpts
18.09.2013. 17:24
Kāds Latvijā MP-155 12x89 variantā ir redzējis? Zvans uz SIA "Ieroči" bija negatīvs - visi varianti ir, tikai 12x76 patronām. Kamēr Huberts bremzē ar Mossbergiem, apsveru iespēju paķert MP-155 par akcijas cenu Lijā. Par Benelli utt. labumiem nespringstu - pagaidām naudas ieguldīšanai ir citas prioritātes dzīvē.
Janka, tev tak līdz pencijai tālāk kā man, diez vai nauda pencijām būs palikusi :) ja nopietni, tad MP nav ne vainas, ja nu vienīgi ar laiku un nodilumu izlīdīs kādi niķi, bet pagaidām nav nekādu problēmu
Slēpts
03.08.2013. 02:21
Bišku varu salidzināt, MC (fāterim ir)strādā labi, man tagad armsan strādā labi, ar visām patronām, abi strādā kapitāli, fāteris gan grib mainit, jo armsans daudz vieglāks, bet šauj abi ļoti precīzi, un nekādi aizslēgi turkam ara nejuk, 4 gadus jau kalpo, neviena mehaniska problema, fateris jau taja laika bija paspejis partaisit mc daudzko, man vel turks strada, un cena ta pasa kas baikalam, bet vizualais jau turkam daudzreiz labaks, par MP man viedoklis ir tikai no izskata - nepatika, kā truls zāģis.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
17.07.2013. 11:02
maladzec, laba atbilde man ir MC nevaru nu nemaz sūdzēties ja uz 60-80m ar lodi var bebru nošaut nekāds dārgs verķis nav jajadzīgs, kad būšu vecss no pirmās pensijas nopirkšu kko smuku :D
Slēpts
17.07.2013. 01:39
Tad, kad Latvijas lauku ainavā ierastā aprūsējušā, vai gluži otrādi-uzpucētā, soroka vai 52nieka (kuri savu funkciju parasti izpilda) vietā pie pusnogrimušās klētiņas stūra ieraudzīsiet kaut ko "normālu","kvalitatīvu","nemaz ne tik dārgu", tad arī varēs uzgavilēt visi krievu ieroču nīdēji, Bet man liekas, ka pūcei aste ātrāk uzziedēs.
Es kā jauns čiekurs-trāpīt varu. Arī ar MP. Būšu vecāks, varbūt arī man gribēsies trāpīt ar komfortu un 100% garantiju, nenovelkot balles bikses. Varbūt izlemšu par labu kādai dārgākai uzpariktei. Pagaidām stresa nav-iet kā smērēts(man 153), ja ļoti gribās var arī izārdīt līdz pēdējam un vēlreiz iesmērēt. Ja arī visi striķi trūkst un notiek pats ļaunākais, proti, tu neesi spējīgs izdarīt acumirklīgu nākošo šāvienu... Draugi mīļie, var taču pārraustīt ar roku un nākošreiz padomāt, kur ko grūžam un kāds būs likumsakarīgais rezultāts...
Tieši tā! Arī ar motorolleru Rīga 5 var braukt arī šodien, nu kas ta tur - katru vakaru paskrūvē un rūc :D
Ja mana nodarbošanās būtu PH vai vismaz tipo jēgers, droši vien, ka ieroči būtu spodri. Bet pašreiz - labi, ja izdodas izrauties uz medībām reizi mēnesī. Ieroča tīrīšana ir ekstra, kurai patiešām nav laika, vai, pareizāk, ir ļoti reti. Citiem,droši vien, tā laika ir vairāk...apskaužu....
Ir kur tādas patronas dabūt?
Gribi pats lādēt dzelzenes?
76 čaulā ir pieejamas patronas ar 52 gr lādiņiem...
Ja domā (galvenais - zini kā..), ka izdosies to čaulu piestūķēt pilnu ar svinu (teiksim 64 g) un dabūt kvalitatīvu šāvienu - atļaušos apgalvot - kļūdies. Pat atmetot visu liriku, kam tas vispār ir nepieciešams :)
Es kā jauns čiekurs-trāpīt varu. Arī ar MP. Būšu vecāks, varbūt arī man gribēsies trāpīt ar komfortu un 100% garantiju, nenovelkot balles bikses. Varbūt izlemšu par labu kādai dārgākai uzpariktei. Pagaidām stresa nav-iet kā smērēts(man 153), ja ļoti gribās var arī izārdīt līdz pēdējam un vēlreiz iesmērēt. Ja arī visi striķi trūkst un notiek pats ļaunākais, proti, tu neesi spējīgs izdarīt acumirklīgu nākošo šāvienu... Draugi mīļie, var taču pārraustīt ar roku un nākošreiz padomāt, kur ko grūžam un kāds būs likumsakarīgais rezultāts...
Ja mana nodarbošanās būtu PH vai vismaz tipo jēgers, droši vien, ka ieroči būtu spodri. Bet pašreiz - labi, ja izdodas izrauties uz medībām reizi mēnesī. Ieroča tīrīšana ir ekstra, kurai patiešām nav laika, vai, pareizāk, ir ļoti reti. Citiem,droši vien, tā laika ir vairāk...apskaužu....