Ja es varētu to binelli atdot bišķi lētāk kā pirku, ar prieku uz augšu palēkdamies pārdotu, protams par puscenu negribu, tāpēc iemests seifa stūrī un nevajaga jau tikai mīnusus, lai sačakarētu nervus, protams ,ja viņu lieto paretam tad varbūt viss ir okei, bet pakomunicējot ar Lindu, man vairs tā neliekas,un tā kā man tas pusautomāts ir vajadzīgs lietošanai tad tomēr krievs...
Plintei raksturojums, forša ir tieši vietā;). Ar ko esi aizšāvis garām ,?- ai ar foršu plinti, vai tieši pretēji. Tas teiciens par vienam, māte citam onkulis, citam atkal meita manuprāt ir vis atbilstošākais. Nav pareizi uzspiest savu viedokli citam, bet pareizāk būtu ar viedokli tolēri padalīties. Protams kad vis ideālākais variants kad Tu vari atļauties to kas patīk un ko gribās , bet nevienmēr tā ir. Ir jāmāk priecāties par lietām , kuras Tev ir un sagādā prieku, piedevām vēl ja pat sanāk kāds rezultāts tad vienkārši super. Man ir bijuši vairāki ieroči kas atbilst tā saucamajai sadaļai NORMĀLI verķi, viens no tiem ir bijis hugo eckoldt štučņiks, kuru ar lielu prieku šobrīd lieto Jēkabpils ieroču meistars, izņemot to ka bezgala skaista, labi tehniski nostrādāta, nospiediens, vairs neko tā īsti labu par viņu teikt nav. Putni gāzās no viņas visai reti, teiksiet pieraduma trūkums vai šķības rokas, iespējams, taču tur pat paņemot tai pašā brīdī sūda izh 58 un vēl 16 kalibra gāžas pat dupletā. hugo bij abos stobros čoki, šķiet ka pat 1,25, konteiner munīcija šāva šauru strūklu ar kuru es vakarā pīlēm šāvu garām, bet todies atlaižot distancē dažreiz krita, bet ej nu izkalkulē apsteigumu 50metros sāniski lidojošam putnam un tt. Prasījās munīcija bez konteinera un treniņš, bet kapēc iet pa grūtāko ceļu ja ir vienkāršāks.Plātīšanās dēļ ka tāda man iekš Lv vienam, man tas nebij vajadzīgs. Uzskatu ka iževskas 58 modelis ir izcils gludais, ja tas ir saražots līdz 80gadam, un ja vēl exportniece tad vēl jo vairāk, un ja vēl gabalniece, tad nospiediens tai ir kā lepnākajām vācu, austriešu, beļgu, franču sērijveida bisītēm. Pie kam mans subjektīvais uzskats ir ka piem. šie rietum dienvidrietumeiropas ražojumi nav tik reižu labāki par cik reižu dārgāki par kādu citu piemērām psrs ražoto. Pie kam vismaz es noteikti nešauju labāk par to kā var izšaut kāds no maniem ieročiem.
Nevajag ,ļa,ļa. Salīdzini Saueru vai Merķeli ar Savage vai Ruger. Ja nebūtu tik slinks un ļoti,ļoti gribētu viennozīmīgi nopirktu nu kaut vai Mauzeri.Bet ņemot vērā augšminētos iemeslus izlīdzos ar pārbūvētiem CZ, Tikām uc. mazbudžetniekiem.
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
06.03.2014. 22:45
Nu Tu zagnul! Varbūt ir otrādi , ka tiem kremt , kas sapirkuši baigos verķus , bet atškirība ar tavuprāt sūdiem nekāda ?Kāpēc maksāt vairāk ? Es pilnībā varēju atļauties nopirkt kruto ,bet vai vajag lieki maksāt par brendu ? Nē - tāda ir mana dzīves filazofija .Velreiz atkārtošu-mans MP-155 ir ļoti labs un kamēr dzīve nepierādīs ka es kļūdos - vienmēr ieteikšu citiem .
Laikam tie, kas te MP un citus sūdus slavē, nav turējuši rokās un baigi krem, ka nevar atļauties tos skaistos ārzemju ieročus. Lielīt jau varat, bet kas ir turējis kaut ko foršu rokās to krāmu negribēs! :)
Vispār mani jau sen uzjautrina , pat periodikas izdevumos ,lietotie termini " ierindas mednieks" ( varētu domāt ,ka ir arī tādi ārrindas mednieki) ar ko laikam ir domāts mednieks ar nosacīti nelielu ienākumu līmeni un " īsts darba zirgs", jeb " budžeta klases ierocis" ar ko tiek apzīmēti nedārgi( mazbudžeta) ieroči pārsvarā aprīkoti ar daudz plastmasas detaļām.:):):)
Sarmi, neņem tik tuvu pie sirds, ne velti tev uzvārds - Vētra!
Es runāju tikai par to, ka - "tas process ir daudz patīkamāks" un "bet kāpēc to visu nedarīt ar prieku
prieku par to, kas tev ir, ko tu lieto?"
Nerunāju es par naudas makiem un katra biezumu, bet par tiekšanos, par vēlmi (nevēlmi) tiekties uz kaut ko labāku,
ne tikai ieročos, bet vispār dzīvē.
Jā, un ja kas, tad Benelli tur nekas nesasalst, un arī mīnus 20 grādos.
Kā zināms , viņam ir inerciālais aizslēgs, ir viena liela atspere kas iet caur visu laidi un taisa ciet
aizslēgu. Ja neizlasa Manual, tad var būt problem. Atspere ar laiku nosēžas, nekas nav mūžīgs,
vājāka tinumu elastība paliek arī pie lieliem mīnusiem un arī visas eļļītes sabiezē.
Ja nemedījās lielos mīnusos, atspere kalpos plintes mūžu un pārlādēs,
Ja lielos mīnusos slinki pārlādē - Jānomaina atspere!
Situācija ir klasiska - nopērkam tehniku, izspaidam visas pogas, izraustam visus kloķus,
ja kaut kas tomēr neiet, meklējam, lasam Manual.
Slēpts
06.03.2014. 16:27
Bet speciāl dubļos nemērcēji, grāvī arī nemazgāju. :))
Es runāju tikai par to, ka - "tas process ir daudz patīkamāks" un "bet kāpēc to visu nedarīt ar prieku
prieku par to, kas tev ir, ko tu lieto?"
Nerunāju es par naudas makiem un katra biezumu, bet par tiekšanos, par vēlmi (nevēlmi) tiekties uz kaut ko labāku,
ne tikai ieročos, bet vispār dzīvē.
Jā, un ja kas, tad Benelli tur nekas nesasalst, un arī mīnus 20 grādos.
Kā zināms , viņam ir inerciālais aizslēgs, ir viena liela atspere kas iet caur visu laidi un taisa ciet
aizslēgu. Ja neizlasa Manual, tad var būt problem. Atspere ar laiku nosēžas, nekas nav mūžīgs,
vājāka tinumu elastība paliek arī pie lieliem mīnusiem un arī visas eļļītes sabiezē.
Ja nemedījās lielos mīnusos, atspere kalpos plintes mūžu un pārlādēs,
Ja lielos mīnusos slinki pārlādē - Jānomaina atspere!
Situācija ir klasiska - nopērkam tehniku, izspaidam visas pogas, izraustam visus kloķus,
ja kaut kas tomēr neiet, meklējam, lasam Manual.