Cienījamais Romanovska kungs!
Interesanti būtu gan zināt uz kuru veikalu Jūs zvanījāt un kas Jums to teica?
Varu apgalvot un apliecināt savus vārdus vēlreiz!
ATLAIDE -20% PILNĪGI VISĀM PRECĒM UN BEZ IZŅĒMUMA!!! TĀPĒC JAU TĀ IR TIKAI VIENA DIENA - 18.JŪNIJS!
P.S. Guntar, varbūt tas ir pasūtījuma raksts?!?!
Slēpts
15.06.2013. 17:22
Zvanīju uz Jēkabpils veikalu, +371 652 33466, atbildēja vīrieša(gados) balss.Lūdzu, informējiet pārdevēju, lai nestāsta pretējo.Tas nav pasūtījuma raksts.
Guntars Ramanovskis
Šodien, 16:56
AHTUNG! Zvanīju uz Hubertu- 18.jūnijā atlaide 20%- tas ir marketinga triks, jo pārdevējs pateica, ka atlaide neattiecas uz visām precēm.Nesaprotu, kāpēc maldināt cilvēkus un reklāmā rakstīt- "visām precēm"..
Pārējām precēm atlaidi var dabūt ar "Paldies" karti Maximā ;D
ja intresee armijas kamuflaža aizej rigaa uz arsenaalu vasarai ziemai dabusi ko vajag bikse 20ls plaanais frencis ar tik pat odi nekozz cauri un izturiga materiaala
Māri , cenas birkas tik neplēs nost :) Man galvenais lai nekas nekrīt laukā no kabatām un knausis nevar sauri izkniedēt , jā un lai var ātri novilkt:)
Tad jau rītmēteli ,trenūzenes un gumijnieki.
Es sev paņēmu pagājušo gadu plāno apģērbu. Apakšā termo veļu, kājās neoprēna zeķes ar vieglām krosenēm ,krūšu kabatā termocelu un aiziet pēc rukšiem.
Interesanti būtu gan zināt uz kuru veikalu Jūs zvanījāt un kas Jums to teica?
Varu apgalvot un apliecināt savus vārdus vēlreiz!
ATLAIDE -20% PILNĪGI VISĀM PRECĒM UN BEZ IZŅĒMUMA!!! TĀPĒC JAU TĀ IR TIKAI VIENA DIENA - 18.JŪNIJS!
P.S. Guntar, varbūt tas ir pasūtījuma raksts?!?!
Šodien, 16:56
AHTUNG! Zvanīju uz Hubertu- 18.jūnijā atlaide 20%- tas ir marketinga triks, jo pārdevējs pateica, ka atlaide neattiecas uz visām precēm.Nesaprotu, kāpēc maldināt cilvēkus un reklāmā rakstīt- "visām precēm"..
Pārējām precēm atlaidi var dabūt ar "Paldies" karti Maximā ;D
Pilnīgas muļķības, ko var rakstīt tikai cilvēks, kas nav lietojis apģērbu ar labu membrānu.
Vai vajag? Kādam varbūt nevajag. Man vajag.
Diemžēl cena parasti ir kvalitātes pavadonis.
Tad jau rītmēteli ,trenūzenes un gumijnieki.
Es sev paņēmu pagājušo gadu plāno apģērbu. Apakšā termo veļu, kājās neoprēna zeķes ar vieglām krosenēm ,krūšu kabatā termocelu un aiziet pēc rukšiem.
Un ceriņu odekolons, kas nomāc nepatīkamās sasvīdušā un izmirkušā ķermeņa smakas.... :)))))