Kā man patīk karabīnes salīdzinājums ar darba zirgu .Tad jau labāk salīdzināt ar tanku. To var retāk mazgāt un katru dienu nav jābaro.
Bet ja nopietni, tad manuprāt prātīgāk ir nopirkt labu dzelzi plastmasā un pie meistara uzbūvēt laidi tieši priekš sevis.
Ņemot vērā gan garumu, gan muguriņas augstumu, gan laides kakliņa resnumu.Parasti standarta laides ir izgatavotas tā ,lai būtu ērti šaut ar atklāto tēmekli(T3, CZ550,Titan, Savage un līdzīgiem).Tiklīdz kā uzmontē optiku laides muguriņa prasās augstāka.Galējais cipars iznāk apmēram tāds pats kā bodes koka apdarei, bet rezultāts nesalīdzināmi labāks.
Šāda izskatās mana pārbūvētā Tika T3 300WM
Prieks, ka tik daudz Tikka piekritēju :) Mārtiņ, nepaslinko un uzzvani uz medību veikalu "Diāna" Liepājā (cerams tak, ka strādā vēl). Es tur paņēmu savu Tikku T3 Hunter (2010), cenu ziņā biju vinnētājs - vīri sakarīgi, iedeva man atlaidi, kā pirmajai karabīnei. Ar Lija veikalu vairāk komēdija nekā nopietna lieta (IMHO)
Edmund - lētāk kā Lijā nebūs, jo Lija ir oficiālais pārstāvis Latvijā Tikka`i, un Liepājas Diāna ņem tieši no turienes. Un kā jau mēs visi zinam nopelnīt ir ieinteresēti visi. Lijā arī var atlaidīti paprasīt.
Tāpēc jau saku, ka bija komēdija. Uzzvanīju uz Jelgavu - šie prasa 670 lati, piezvanīju uz Rīgas Liju, šie prasa 750 lati. Prasu, ko jums divas savādākas politikas. Šie atbild: "Viņiem savs veikals, viņi paši nosaka cenas". Nu ko, piezvanīju uz Diānu un sarunāju KRIETNI labāku cenu. Domāju, ka nebūs korekti te minēt beigu cenu, jo visiem tak bizness turpinās ;) Uzraksti man uz priv, ja interesē gala cena... Laiks gan ir pagājis, bet mācība laba - jāpalūkojās visur. Nez, cik tagad iet Tikkas?
How`u un Weatherby īsti nevar salīdzināt ar Tikku.. Tikka ir ļoti labs variants, tas nav tā, ja nauda pa maz ņem šo! Labākais price/performance salikums.
Bet ja nopietni, tad manuprāt prātīgāk ir nopirkt labu dzelzi plastmasā un pie meistara uzbūvēt laidi tieši priekš sevis.
Ņemot vērā gan garumu, gan muguriņas augstumu, gan laides kakliņa resnumu.Parasti standarta laides ir izgatavotas tā ,lai būtu ērti šaut ar atklāto tēmekli(T3, CZ550,Titan, Savage un līdzīgiem).Tiklīdz kā uzmontē optiku laides muguriņa prasās augstāka.Galējais cipars iznāk apmēram tāds pats kā bodes koka apdarei, bet rezultāts nesalīdzināmi labāks.
Šāda izskatās mana pārbūvētā Tika T3 300WM