Savam CZ 550 Exklusive - Ebony Edition 3006.kal., varu ''iestūķēt'' arī 6.patronas. Piecas ieliek aptverē, sesto ieliek stobrā un ar pirkstu paspiežot uz leju tās kas aptverē, uzmanīgi aizkloķē aizslēgu. Nekad tā nepraktizēju, bet izdarīt var. Nav gadījies, ka ar 5.patronām nepietiktu.
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
03.11.2018. 07:33
Kādreiz savam Titānam stūķēju 3+1. Jau sen esmu pārgājis uz tikai 3, jo nekad vairāk par 2 neesmu izšāvis. Medībām pilnīgi pietiek, taču par izaugsmi jādomā - ja nu rīt karš :D :D :D
Es arī domāju par izaugsmi un vairāk kā 4.patronas nelieku ierocī. ;) Nesen sēžot uz suķi, iznāca divi ješkas. Ilgi vilcinājos, vai taisīt lieku troksni. Tomēr, sliktas uzvedības dēļ, svaru kauss nostrādāja par sliktu ješkām. Vispirms viens, pēc laiciņa otrs. Pēc 2,5.st. krita šā gada suķēns arī. Kas zin, ja būtu sēdējis vēl ilgāk?? Par izaugsmi tiešām ir jādomā .... ;))
Es kā pirmo ieroci paņēmu Savage Axis un pirmo laiku biju ļoti pamierināts. Tikai pēc tam radās saprašana par to, kādi šim ierocim ir trūkumi un ko īsti gribās. Nesen nopirku Mauser M18, bet tas katram medniekam individuāli.
Sveiki! esmu sava pirma spicā meklējumos. Kalibrs ir skaidrs - 308, bet svārstos starp jaunu un lietotu... lietotu ss.lv no budžeta klases praktiski gandrīz nav vai arī ir tādi, kas nu nekādi neuzrunā. Viedokļi arī ir dažādi un vairākums ir par to, ka jāņem jaunu un uzreiz ar piebildi skaties ko labāku! Vai tad ar budžetklases stobriem ir tik lielas problēmas? Interesē viedoklis par Winchester XPR, Browning A-BOLT.
Nezinu kāpēc, bet atmiņā ir iespiedies teksts, ka jebkurš ierocis ir spējīgs izdarīt vairak, ne kā es ar viņu...
Slēpts
04.07.2019. 11:58
Ar lietotām nākas ilgi gaidīt labu piedāvājumu. Pirmo karabīni pērkot var būt problēma - iegādes atļauja uz 3mēnešiem, bet ko pirkt nav. Ja ir jau attiecīgās kategorijas atļauja rokās, ir vieglāk. Brauc tik uz policiju un pārreģistrē. Par tām lētajām plintēm - precizitāte jau viņam būs OK. Bet ļurcīga laide vai galīgi nebaudāms un neregulējams sprūda mehānisms gan traucēs ilgstoši. Tā ka jālasa atsauksmes un pašam jāmēģina.
Slēpts
04.07.2019. 13:25
sprūdu pieregulēs un ļurcīgo plastmasu var pielit ar epo + alu sliede, ja tik sūdīga plastmasa. Tāpat to plastmasu/koku jādrāž nost, lai neskaras pie stobra
Slēpts
04.07.2019. 16:24
Manai pirmajai CZ karabīnei, kas tika pirkta veikalā jauna, nekas nebij jàdrāž, vai jāvīlē. Stobrs smuki izkàrts un sprūda nospiediens vienkàrši perfekts, it sevišķi ja lieto šnelleri. Esu ļoti apmierināts ar šo pirkumu.
Slēpts
04.07.2019. 16:44
CZ nav gluži "lētā" gala karabīne. Viņa ir parasta vidēja karabīne. Tāpēc arī ir šnellleris un nekas nav jādrāž. Savai CZ gan beddingu izveicu, bet tas vairāk dēļ piedzīvojuma ar nokaltušu un nepievilktu laidi, ar karabīnes marku tam nav tieša sakara.
Nezinu kāpēc, bet atmiņā ir iespiedies teksts, ka jebkurš ierocis ir spējīgs izdarīt vairak, ne kā es ar viņu...