Esmu noskatījis TIKKA T3 LITE Jelgavā kreiliskajā variantā, optiku pirkšu Anglijā - Burris Four X 2.5-10x50 IR.
Tā lētāk un apzinot Latvijas ieroču veikalus bija skumji, ka nopietnu dialogu par kreiliskās karabīnēs pasūtīšanu un iegādi uzturēja tikai Jelgavas "LIJA". Purnavu muižas Blāzers ir tā kā par dārgu, bet no pārējiem veikaliem, cik nu daudz mums viņu ir, es atbildes e-pastu neesmu saņēmis.
Edgar - pajauc tās optikas un tad atkārto sevis sacīto! Iekšpuse nearko neatšķiras, tā kā tas ka gaišāka ir tikai iedomas. To ka izturīgāk - varētu būt.
Vai karabīnei jābūt vispar uz visu mūžu??
Paņem tagad kādu gribi, bet pēc laika sapratīs vajag vājāku/stiprāku kalibru, vajag kloķējamo/pusautomātu, vajag Bushnell vai swarovski.. Mans subjektīvais ieteikums ir paņemt kādu no NEmilitārajiem kalibriem lietotu pa pārsimts naudiņām, pāris gadus pamedīt un tad jau nāks saprašana ko gribas 6.5x55 vai 9.3x62 vai 50.cal...
Par optikām ar 25 vai 30 mm trubu - viss tak sen ir zināms, pierādīts un aprakstīts.
Ar "gaišumu" tur nav nekāda sakara. Ir citas niances/priekšrocības.
Edgar, pameklē info kaut vai netā.
Nevajag jaunajiem (es gan nezinu vai jautātājs tāds ir) medniekiem stāstīt to kā nav...
Esmu jaunais.
Es visu jūsu sacīto sāku asociēt ar dzīvi. Vienam ir pirmā un pēdējā sieviete , citam..........
Nenosodiet vīri bet es nepiederu pie pirmajiem, kaut gan tikko nosvinēju 20. Gadu kāzu jubileju.
Laikam cenšos atspēlēties uz karabīni- "PIRMĀ UN ViENĪGĀ".
P.S. Arī naivi!
Slēpts
22.08.2013. 23:13
Krišjānis Bērtulis
Šodien, 17:48
...optiku pirkšu Anglijā - Burris Four X 2.5-10x50 IR.
Pirksi internetā vai klātienē? Ja internetā tad PLZ padalies ar veikala www adresi
Slēpts
22.08.2013. 23:20
Optika netā, http://myhuntingshop.com/ ], cena patīkama, piereģistrējies cenas izmainīsies uzreiz nepērkat, jo uz brīvdienām vēl letiniem cenniks zemāks, savu kahles CSX ar piegādi samaksāju 920 ls, bišķiņ ir starpība, kas pie mums bleķo 1400 latvijas rubļi.
Sveiks Krišjāni.
Hubertā speciāli neko nevajag pasūtīt, jo kreiliskās versijas karabīnes ir uz vietas.
Titan6 Luxus un melna sintētika, abi modeļi ir kalibros 308Win. un 30-06!
Dodies uz veikalu un veido dialogu pēc sirds patikas!
Paliku pie Sauer un Zeiss.
Tā lētāk un apzinot Latvijas ieroču veikalus bija skumji, ka nopietnu dialogu par kreiliskās karabīnēs pasūtīšanu un iegādi uzturēja tikai Jelgavas "LIJA". Purnavu muižas Blāzers ir tā kā par dārgu, bet no pārējiem veikaliem, cik nu daudz mums viņu ir, es atbildes e-pastu neesmu saņēmis.
Paņem tagad kādu gribi, bet pēc laika sapratīs vajag vājāku/stiprāku kalibru, vajag kloķējamo/pusautomātu, vajag Bushnell vai swarovski.. Mans subjektīvais ieteikums ir paņemt kādu no NEmilitārajiem kalibriem lietotu pa pārsimts naudiņām, pāris gadus pamedīt un tad jau nāks saprašana ko gribas 6.5x55 vai 9.3x62 vai 50.cal...
Ar "gaišumu" tur nav nekāda sakara. Ir citas niances/priekšrocības.
Edgar, pameklē info kaut vai netā.
Nevajag jaunajiem (es gan nezinu vai jautātājs tāds ir) medniekiem stāstīt to kā nav...
Es visu jūsu sacīto sāku asociēt ar dzīvi. Vienam ir pirmā un pēdējā sieviete , citam..........
Nenosodiet vīri bet es nepiederu pie pirmajiem, kaut gan tikko nosvinēju 20. Gadu kāzu jubileju.
Laikam cenšos atspēlēties uz karabīni- "PIRMĀ UN ViENĪGĀ".
P.S. Arī naivi!
Šodien, 17:48
...optiku pirkšu Anglijā - Burris Four X 2.5-10x50 IR.
Pirksi internetā vai klātienē? Ja internetā tad PLZ padalies ar veikala www adresi
Hubertā speciāli neko nevajag pasūtīt, jo kreiliskās versijas karabīnes ir uz vietas.
Titan6 Luxus un melna sintētika, abi modeļi ir kalibros 308Win. un 30-06!
Dodies uz veikalu un veido dialogu pēc sirds patikas!