Nevis slāpētājs, bet "skaļinātājs" :)) Ka tik Gatim bodi tie čangaļi neapgāž.. Es arī savu bračku sūtīšu pēc 4x4 ar smuko "skaļinātāju". Jo, kad pēc viņa lūguma, biju viņam piemeklējis labu un nedārgu karabīni (Haenel Jaeger 10) - es tiku pasūtīts d...t. Par 700 Ls jau zirgu varot nopirkt ! Viņš man baigais meistars (2 CNC darbgaldus pats uzkonstruējis un uzbūvējis..) vot lai slīpē laidi; "izkar" stobru; sačinī ļurīgo aizslēgu; sačinī, lai ātri pārlādējot, tas VIENMĒR nofiksējas.. Pēc tam karabīne būs kā roku darbs :))
Cerams, ka Gatis uz mani neapvainosies par šādu viņa preces raksturojumu.. Manuprāt, Huberts ir viens no labākajiem veikaliem Latvijā, negribētu sabojāt attiecības :)) Ja godīgi jauno pievedumu savām acīm redzējis neesmu (Itālijā jau kādu laiku); bet tam eksemplāram, ko taustīju (palīdzēju piešaut) kādus 2 gad atpakaļ bija visas šīs mazās ķibelītes..
Ņem Howu- darba zirgs nav jāuztraucās par stobru izkāršanām un visām citām ģēlām kā tas ir piem. 770 remingtonām. Howai labi ir tas, ka laide ir gumijota, negrab(kā citām plastmasenēm) labi rokās guļās, un pie viena ir ļoti precīzs verķis.Par kalibru es nemāku teikt,bet 308es kategoriski negribēju, Daudziem laikam 308 ir tieši dēļ "lētām" NATO patronām.
Un starp citu 7Rem mag nav nekāds ziloņu šaujamais- ja neesat ar tādu kal. šāvuši tad gudri nemuldat, ka plecs ir čupā utt. Atsitiena ziņā man liekas tas pats,kas šaut ar piem. 308. Bet 7RM trajektorija ir krietni labāka. Bojājumi medijumam ar bieži nav salīdzināmi ar 308. 308 bieži ir baigi daudz vairāk jāmet laukā sašķaidītā medijuma gaļa, kā 7RM vai 30-06
Viss ir atkarīgs kādu munīciju lieto. Ir jāpiemeklē, lai ir blīvums un neplēšs. Tas prasa laiku un līdzekļus. Šogad ir atkal atklāta munīcija, kas garšo labāk manam ierocim. Domāju būs jau izmeģinātas kādas 20 zortes, divu gadu laikā.
Salvi,
"s etovo mesta po podrobnej" :) un kāda tā būtu ? Kalibrs? Ierocis?
Es saprotu, ka šī nav tā tēma.., mož Tev jāizveido jauna.. Jo, lai arī forumā ir pietiekoši par to runāts, tādu īstu un dziļu tēmu par konkrētu kalibru (ieroču ?) munīcijām nav. Piemēram kā krievu Ganzā.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
06.05.2013. 11:33
kopš dabūju 223. Saigu izprovēju 5 zortes varu iedalīt 3 grupās SLIKTI ( WOLF, Barnaul) Normāli ( american tactic) ļoti labi ( Hornady, Norma) itkā krievu patronām vajadzētu iet labi krievu ierocī, bet diemžēl tā nav, Wolf vēl varētu ciest. bet nav vērts maksāt 30sant ja Hornady ar maksā 30sant un kopa Hornady ir daudz labāka.
Secinājums: ja nopērc pirmo karabīni, nu nepērc lētās patronas, vējā izmesta nauda, pats pirku un pats iekritu uz vecā trika, tad domā kāpēc nevar trāpīt.
perc iž karabini un jakti jakt 0ptiku un ssauj melu muti:):)ja nopietni pannem naudu atllauju un aizbrauc uz zomeru pacilaa savige karabines vajag pacilaat un tad kau sapratiisi kas labaak iet pie sirds.nav starpiibas pirmaa jo parasti ar to pirmo arii ssausi ilgi un dikti.kalibri 7reiz 64 vai 30 06 .0ptika jaskatas bet lai ir ar sarkano punktu vai krustinnu obligaati savaadaak pectam kodisi pirkstos ja nenopirksi..
pareiza izveele vismaz municijas izvele laba pats ssauju ar lapua naturales bezsvina.pagaidaam nevienaa zveeraa nesu lodi atradis.par ieroci vis atkariigs no naudas titan ar ir labs
Man ir 3006, IŽ-94 un ierocis mani ļoti apmierina. Sākumā paņēmu kādas piecas zortes. Viss labāk gāja RWS, domāju super viss iet 1Ls monētā apmeram 100m. Bet bija liels sarūgtinājums ieeja bija lodes lielumā, bet pēc tam ritīga gaļas mašīna:( Beigās esmu palicis pie Hornady Interbond Super performanc 10.7g. Pirms tam bija 11.7g un ir liela atšķirība pat 1gr. Ar šo kalibru šauju tikai sākot no meža cukām. Kaut vai citam ir tāds pats ierocis un kalibrs, bet munīcija var tik un tā tam nepatikt kā manam.
Un starp citu 7Rem mag nav nekāds ziloņu šaujamais- ja neesat ar tādu kal. šāvuši tad gudri nemuldat, ka plecs ir čupā utt. Atsitiena ziņā man liekas tas pats,kas šaut ar piem. 308. Bet 7RM trajektorija ir krietni labāka. Bojājumi medijumam ar bieži nav salīdzināmi ar 308. 308 bieži ir baigi daudz vairāk jāmet laukā sašķaidītā medijuma gaļa, kā 7RM vai 30-06
"s etovo mesta po podrobnej" :) un kāda tā būtu ? Kalibrs? Ierocis?
Es saprotu, ka šī nav tā tēma.., mož Tev jāizveido jauna.. Jo, lai arī forumā ir pietiekoši par to runāts, tādu īstu un dziļu tēmu par konkrētu kalibru (ieroču ?) munīcijām nav. Piemēram kā krievu Ganzā.
Secinājums: ja nopērc pirmo karabīni, nu nepērc lētās patronas, vējā izmesta nauda, pats pirku un pats iekritu uz vecā trika, tad domā kāpēc nevar trāpīt.