Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
09.07.2019. 09:03
Ja tagad var braukt uz policiju pārrakstīt bez iegādes atļaujas, kļuvis iespējams pagūt uz tādiem reaģēt.
Tur vis atkarīgs no ieroča klasifikācijas. Ja tev jau ir piemēram B1 un ierocis ir B1 tad uz priekšu. Tāpēc pareizāk ir pirms tam piezvanīt uz atļauju sistēmu un noprecizēt vai konkrētajam modelim nav nomainījusies klasifikācija. Jo tādi gadījumi ir bijuši, iepriekšējā īpašnieka papīros ir vecā kategorija, bet jaunajā klasifikatorā jau cita. Īpašnieks to pat nezin, jo ir pārejas laiks kurā šīs lietas tiks sakārtotas.
Lūdzu, precizēsim . Tātad , ja, piemēram, man jau ir kloķējamā karabīne, tad es tādu pašu vai līdzīgu ieroci varu no lietotāja nopirkt un vienkārši pārrakstīt bez visām tām atļaujām - vienkārši pārrakstot ? Toties , ja pērku veikalā , tad neskatoties uz to , ka man tāds pats jau ir , man jākārto visa tā valaķita ar visām atļaujām ?
Piemēram tagad ss-ā zem nosaukuma BRUNO 98, ja pareizi saprotu, slēpjas mauser 98. Cena 900 eiro. Komplektācija ir laba. Ir vērts braukt skatīties?
Slēpts
09.07.2019. 16:37
Nedomāju ka tev vajag lietotu Mauser 98. Uz Mauser bāzēto CZ-550 esmu ss.lv manījis arī pa 450, kas ir adekvāta cena. M18 ir dudz modernāks un tikai nedaudz dārgāks, bet jauns.
Nu, klusinātājs nav tik daudz par klusumu (ar virrskaņas lodi nekas kluss nav), kā par dzirdes aizsardzību un patīkami labāku trāpījumu blīvumu. Kvadra tam nav vajadzīga.
Aprīkojums: 12 kal;16 kal:20 kal;30-06;223;8x57JRS,7x57R,22 LR
Suņi: taksis (divāna) Bonika
Medību trofejas: 1
10.07.2019. 08:09
Komplektā ar optiku un klusinātāju man nesanāk nedaudz...
Brno98 ir samerā tievs stobrs 15 mm galā un turklāt 60 cm garš.Malļiķiem neerti tādu makšķeri turēt mašīnas salonā,braucot uz ''medībām.
Tur vis atkarīgs no ieroča klasifikācijas. Ja tev jau ir piemēram B1 un ierocis ir B1 tad uz priekšu. Tāpēc pareizāk ir pirms tam piezvanīt uz atļauju sistēmu un noprecizēt vai konkrētajam modelim nav nomainījusies klasifikācija. Jo tādi gadījumi ir bijuši, iepriekšējā īpašnieka papīros ir vecā kategorija, bet jaunajā klasifikatorā jau cita. Īpašnieks to pat nezin, jo ir pārejas laiks kurā šīs lietas tiks sakārtotas.
Brno98 ir samerā tievs stobrs 15 mm galā un turklāt 60 cm garš.Malļiķiem neerti tādu makšķeri turēt mašīnas salonā,braucot uz ''medībām.