Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pirmā karabīne

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 99 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 28.10.2024. 16:02

Krišjānis
Krišjānis
Pēdējo reizi manīts 2024-12-27 00:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus
Medību stāžs: 12 gadi
Medību trofejas: 12
23.08.2013. 02:39
Paldies, bet TITAN es nevēlos, jo negribu nedz 308win nedz 30-06. :)
Un par optiku es pirkšu Anglijā no Anglijas internetveikaliem... Vēl tagad ne bet uz pavasari. Ik pa laikam uzpeld akcijas. Piemēram Nikonam MONARCH tikko bija akcija, kad tādas trubas kādas ieskaties.lv pa +/- 500ls iet, šeit tirgojās pa 250paundiem kas ir nesalidzināmi mazāka naudiņa, bet ļoti ātri viņas izpirka.
Adreses : http://www.sportsmanguncentre....
http://www.myhuntingshop.co.uk...
http://www.swillingtonshooting...
http://www.guns.gb.com/
http://www.uttings.co.uk/
Tas tā īsumā. Ebay arī dažreiz var kaut ko noķert, bet ja biežāk apmeklē zināmas lapas un zin ko grib tad atlaides pa laikam uzlec.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
23.08.2013. 10:03
Es visu jūsu sacīto sāku asociēt ar dzīvi. Vienam ir pirmā un pēdējā sieviete , citam..........
Nenosodiet vīri bet es nepiederu pie pirmajiem, kaut gan tikko nosvinēju 20. Gadu kāzu jubileju.
Laikam cenšos atspēlēties uz karabīni- "PIRMĀ UN ViENĪGĀ".

Tad jau Tev tas pats ir ar mašīnām... Drīkst jautāt ar ko Tu brauc? :)
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2024-10-25 18:38
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
Medību trofejas: 2
24.08.2013. 00:28
Valdi, tai myhuntingshop.com ar visām atlaidēm lielākai daļai optiku (ar piegādi)cena ir tieši tāda pat kā Latvijas veikalos. Pieņemot, ka vismaz 5 % atlaidi var dabūt no visiem...
Vismaz pašlaik tur Kahles nepiedāvā - vai nu es nemāku meklēt..
Prasu - jo pats gribu atrast "pa lēto" :))) optiku - Kahles K16i 1-6x24.
Uz Sauera (protams, ja beigās nopirkšu) esošais Bushnel 6500 Elite 1-6,5x24 vienkārši pēc "fen šui" neder :))))
Intars
Intars
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
24.08.2013. 08:38
Krišjāni,
vēlu veiksmi :) Pēc pusgada-gada aktīvas sekošanas šiem veikaliem, Tu nonāksi pie tiem pat secinājumiem kā es-
nav vērts..:(( Tie "limonādes" laiki ir pagājuši.
1) Ja kā prioritāti izvirza nopirkt +/- jebkādu optiku, kurai ir lielākā cenas starpība ar Latvijas veikalu cenu - tad OK. Būs sajūta, ka esi izdarījis labu darbu. Bet vai tas ir pareizi? Šaubos gan..
2) Šodien izskatot cenas visos tavos norādītajos veikalos: tikai kādām 2-3 optikām( kuras ir +/- OK,manuprāt) cenas bij zemākas kā Latvijā. Pie tam - par kādiem 5-10%. Ir vērts? P.s. -Ir atsevišķi veikali LV, kur optikas nav (nebij?) jāskatās "a priori" cenu politikas dēļ :))
3) Akcijas lielākoties ir uz optikām, kurām tūlīt-tūlīt pienāks jaunāks modelis vai kuras ir palikušas 1-2gab noliktavā utt., utt. Piemēram, super cena ir pašlaik uz tieši tādu optiku kā man: Bushnell 6500 Elite 1-6,5x24IR - ~ 360 Ls. Latvijā - 550 Ls; bet tas tāpēc, ka ir palikusi 1 gab un ir pienācis jaunais modelis - ar "tactical". Jāizpārdod, lai nebūtu "kanibālisma" vienas tirgus nišas ietvaros. Tie "iepriekšējie" modeļi jau nav slikti - bet ir ļoti jāpaveicās, lai konkrētā laika posmā kaut kas tāds uzpeldētu...
4) Kurš Nikon Monarch modelis (pirkšanas vērts) Latvijā maksā 500 Ls un tur 250 ??? Un kurš Tev ir teicis, ka Nikon ir kaut kas super labs optikās? Ir 2 varianti - vai nu Tev šī marka asociējas ar fotoaparātiem (pašam ar ir tāds no dārgā gala - top fočiku brends, atzīstu), bet šeit nevar likt = zīmi ar optikām; Otrs variants - Tu esi pārlasījies iekš guns.ru viena "slavena personāža" komentus, kur viņš ar apbrīnojamu neatlaidību pierāda, ka Nikons ir labāks par Swaro un Zeiss... Varbūt kaut kāda konkrētā situācijā arī ir.., bet visam, ko raksta tur arī nevajag ticēt.
5) Pa 250 Ls kaut vai Mozambikas i-veikalā - Tu neko labu nenopirksi :)
Slēpts
24.08.2013. 11:14
A man vajag optiku priekš AR-15 un šitam aparātam pie mums pieejamie teleskopa garuma tēmekļi neliekās pareizs risinājums. Bet tas ir atsevišķs gadījums...
Intars
Intars
24.08.2013. 11:50
Jā, ja vajag kaut ko specifisku kā AR-15 gadījumā - tad laikam i-veikali ir vienīgais variants.
BET Burris Four X 2.5-10x50 IR ar nav diži piemērots AR-15... Tāds pats vien teleskops ir.
Tad jau Tev vajag:
Burris MTAC 1-4×24
Leupold Mark 4 MR/T
Trijicon..
Īstiem faniem - March 1-10
No eiropas markām tieši tas ko es meklēju - Kahles K16i 1-6x24 būs kā kulaks uz acss!Vienīgais - dārgs, maita. Tīkliņš tik jāpiemeklē atbilstošs.
Atkarībā ko ar to AR-15 klapē..
Slēpts
24.08.2013. 13:59
Tur tā fiška, ka tagad cena rādās kā visur, bet ja piereģistrējas ir pavisam cits ceņņiks (moš nau viņu nodokļi kā uz eksportu) un brīvdienās pa sezdienu un svētdienu cenas ir vēl lejā apmēram pa 150-200mārciņām, es savu Kahles novaktēju pa 1027mārcinām plus 20ls piegāde līdz dzīvokļa durvīm.
Krišjānis
Krišjānis
24.08.2013. 17:05
Mana prioritāte nu gan nav nopirkt optiku ar vislielāko cenas starpību un tad priecāties cik makā kāposts palicis. Otrais variants aiz BURRIS, man ir pirkt Hubertā DELTA optiku, kura LV pat maksā nedaudz lētāk.... Kamēr esmu Anglijā skatos šejienes piedāvājumus. Nav tā, kad te nauda aug kokos un medību lietas maksā lēti, bet dažreiz noveicas un kādu sviestmaizi var atrast.
Par tiem NIKONIEM... Es neesmu viņu fans un nezinu nevienu mednieku LV kam tāds būtu, bet es palasīju atsauksmes un mani ieinteresēja, bet tas jau nenozīme, ka esmu ieciklējies un saku, kad viņi ir labāki kā SVARO vai ZEISS. Latvijas internetvientē ieskaties.lv MONARCH E 2.5-10x56 maksā 660 naudiņas, šeit bija lētāk, vairāk kā uz pusi lētāk. UN lai bija un ir. NIkonu es neņemšu.
Intars
Intars
24.08.2013. 17:41
Nu lūk, virziens jau pareizss - Delta :) Tikai nesteidzies palasi, paštuko vēl tuč-tuč un paņem to kas tā pat veikala plauktā guļ blakus Deltai :))) - R1r 3-12x56 RGD. Būs kādi 200 Ls jāpieliek, bet būsi nopircis labāko variantu nominācijā cena/kvalitāte !
p.s.
Neesmu Huberta aģents; man pat tur atlaidi nedod :)))
Krišjānis
Krišjānis
24.08.2013. 18:04
Deltu jau man tagad daudzi izslavēja un arī no Zvārdes šautuves instruktoriem saņēmu tikai pozitīvas atsauksmes.