Edmund tu izlasīji ko es rakstīju ka runa ir par sirdi, jo pats biju šokā un ārsti pateica ka bija gadījumi ka arī sirds var būt inficēta ar trihenolozi, kaut arī savā laikā mūs mācija ka tur nevar dzīvot.
Aknas, plaušas, nieres nevar tās tur dzīvot!
Par pautiem vēl strīdās vai var vai nevar, bet viens ar minēja ka var būt arī var dzīvot. Tikai viena minēja ka sirdī var dzīvot bet tik niecīgā skaitā ka tas nav kaitīgi veselībai, kaur arī dzīvnieks ir ļoti inficēts. Kam ticēt es jau pats nezinu. Pajautājiet PVD un viņi jums pateiks patiesību.
Tā arī laikam neko sakarīgu nesagaidīšu,izņemot veco salmu kulšanu. Paldies!!!
Pagājušo gadu vēl mācīja ka vienīgais ēdamais bez pārbaudēm ir aknas,bet katrs jau pats atbild par savu veselību. Ja kāds tomēr domā savādāk,ieteiktu nebarot savus līdzcilvēkus! :)
Ar aparātu darboties ir ļoti vienkārši, nekādas baigās zināšanas nav vajadzīgas. Svarīgi ir zināt kur un kas ir jāmeklē.
Man to iemācīja zinošs cilvēks, vārdu gan esmu piemirsis, bet tas jau nav svarīgi.
Ņem Diafragmas kājiņu muskulatūras un griež mazos gabaliņos (apm. grauda lielumā), liek starp stikliņiem, tad caur mikroskopu vai mūsu gadījumā speciālo aparātu(nosaukums diemžēl uz aparāta nav rakstīts) sāk pētīt paraugus.
Diemžēl nezinu kur tas aparāts tika iegādāts, bet summa ja nemaldos bija 300Ls.
Jaunajā žurnālā "Medības" ir raksts par trihinelozi.
Garantijas nav nekādas! Vis ir atkarīgs no tā, cik pats uzmanīgi un pacietīgi pēti iepriekš minētos paraugus.
Slēpts
01.11.2012. 09:19
Nu re- tiek izmantota tikai viena metode- otra- parauga ielikšana mākslīgajā kuņģ sulā- lai attīstās kāpuri. netiek pielietota- tātad ticamība max 50%..
Vismaz man ir bijis, ka pēc vienas metodes ir ok- bet otrajā tomēr kaut kas parādās..
Saudzējiet sevi- nekas labāk kā augstspiediena katls nav izdomāts...
Aknas, plaušas, nieres nevar tās tur dzīvot!
Par pautiem vēl strīdās vai var vai nevar, bet viens ar minēja ka var būt arī var dzīvot. Tikai viena minēja ka sirdī var dzīvot bet tik niecīgā skaitā ka tas nav kaitīgi veselībai, kaur arī dzīvnieks ir ļoti inficēts. Kam ticēt es jau pats nezinu. Pajautājiet PVD un viņi jums pateiks patiesību.
Pagājušo gadu vēl mācīja ka vienīgais ēdamais bez pārbaudēm ir aknas,bet katrs jau pats atbild par savu veselību. Ja kāds tomēr domā savādāk,ieteiktu nebarot savus līdzcilvēkus! :)
te rakstā ir pieminēts aparāts- paprasi šiem
http://www.aprinkis.lv/sabiedr...
http://www.4glaza.ru/products/...
http://www.trihinelloscop.ru/
Man to iemācīja zinošs cilvēks, vārdu gan esmu piemirsis, bet tas jau nav svarīgi.
Ņem Diafragmas kājiņu muskulatūras un griež mazos gabaliņos (apm. grauda lielumā), liek starp stikliņiem, tad caur mikroskopu vai mūsu gadījumā speciālo aparātu(nosaukums diemžēl uz aparāta nav rakstīts) sāk pētīt paraugus.
Diemžēl nezinu kur tas aparāts tika iegādāts, bet summa ja nemaldos bija 300Ls.
Jaunajā žurnālā "Medības" ir raksts par trihinelozi.
Vismaz man ir bijis, ka pēc vienas metodes ir ok- bet otrajā tomēr kaut kas parādās..
Saudzējiet sevi- nekas labāk kā augstspiediena katls nav izdomāts...