Ja liigums ar valsts mezhiem, tad var nodereet. Ir kolektiivi, kas ieveero Valsts mezhu izstraadaatos noteikumus par mediibu saimnieciibaam vinju mezhos.
Cik zinu, tad kokos benkjus vairs taisiit nevarees n teoreetiski vecie ar jaanojauc. Taa ka shitaads verkjis vareetu nodereet, kaa viena no opcijaam uz bauri, jo tie kas brauc uz bauri noteikti saprot shaada verkja pielietojamiibu.
Protams, ka nav visos gadiijumos pielietojams....
Tom man nav pretenziju, ja tev tā patīk, kaut vai katru dienu ņemies, bet man dažreiz godīgi sakot vienkārši bez nekādas lielas slodzes vēlos vienkārši pasēdēt medību torni un pat neko nenomedīt, tas nav galvenais, bet iedomājoties visu šo te lielo procesu un ķemperēšanos, reizi vai divas var, bet patstāvīgi nedaudz būs par traku. Labi mēs vēl jauni vai vīrieši vēl spēka gados, bet vari iedomāties 60 gadīgu mednieku stiepjam visu šo uz saviem pleciem, domāju līdz kādam infakrtam no pārslodzes nebūs tālu :(
Jāni mani pēc iestājies vai izstājies. Ja vēlies lūdzu esmu par tavu izstāšanos :)
Bet padomā Edgar kāds gandarījums pēc tāda darba, par iegūto medījumu:)
Savādāk piebrauci, nošāvi, aizbrauci arī nav interesanti var rutīna iestāties:)
Domāju ka Tu kļūdies. Nedrīkst naglot pie koka( atstutēt drīkst), tajā pašā laikā tieši TREE STAND praktiski bojā koka mizu...
Cik zinu, tad kokos benkjus vairs taisiit nevarees n teoreetiski vecie ar jaanojauc. Taa ka shitaads verkjis vareetu nodereet, kaa viena no opcijaam uz bauri, jo tie kas brauc uz bauri noteikti saprot shaada verkja pielietojamiibu.
Protams, ka nav visos gadiijumos pielietojams....
Pērkona laikā!!!
Jāni mani pēc iestājies vai izstājies. Ja vēlies lūdzu esmu par tavu izstāšanos :)
Lūdzu medniekiem.lv biedri, atlabstat manu priekšlikumu, par manu izstāšanos no biedrības. Paldies jau iepriekš!
Savādāk piebrauci, nošāvi, aizbrauci arī nav interesanti var rutīna iestāties:)