Mazliet rada bažas, ka egles, kuru miza ir plānāka ar šiem rīkiem varētu tikt bojātas. Bet ir arī savi plusi - liela mobilitāte, laba apvidus redzamība, kā arī mazāka rikošeta iespējamība.
Slēpts
11.04.2013. 12:41
John Lansky, pieļauju, ka neesi LV dzivojoš letiņš, bet apsveicami, ka seko līdzi mūsu aktualitātēm.
Jāni Eniņ-ir uz ko tiekties-saulainā labklājība nav tikkai tur tālu aiz okeāna-esmu parasts Latvietis,dzīvoju Latvijā,medīju Latvijā.Pie kam- ne tuvu neesmu tāds viens-man vienkārši patīk viss jaunais,un par nožēlu- tas labākais nāk no" turienes".
Par to sameistarošanu-vienkārši ir jāredz šis produkts-tikkai tad sapratīsi,kāpēc mājās garažiņā tādu uztaisīt nevar(galvenokārt materiāli un to specifika-svars un izturība).
P.S.Lai neliktos,ka esmu ar abām kreisajām rokām- šovasar pats uzkonstruēju saliekamu pārvietojamo alumīnija tornīti(svars 17kg,sēdekļa augstums-2,75m,miereīgi ievietojas bmw bagažniekā),kam par pamatu ir parastas ķīniešu trepes...
Slēpts
10.04.2013. 19:27
Iekārtais varētu būt labāks ar to, ka 1. nevajag dzīvā kokā neko naglot, 2. netraucē arī zari, kas traucētu rāpjoties.
Slēpts
10.04.2013. 19:26
Tikai kā ar to piena galdu lai uzkāpj kokā?
Tāpat iekārtajam var sameistarot elementāras trepes, ko tur par atstāt- sanāk stacionārs pārvietojams tornis. :D
Jā ,krēslis noteikti nederēs dārgo vintauku īpašniekiem un tiem ,kam ierocis ir kā sieviete,jo kāpelējot var noskrāpēt kādu spīdumu,ja nu vienīgi pēc gudro amerikāņu rekomendācijas vilkt to augša ar striķi,pirmās 2 reizes tā darīju ,tagad ap kaklu uz bebriem ir bijusi gan bise priekš apakšējiem krūmos,gan 223 tālajiem
Protams kam tāds TREE STAND nav bijis tie ir vis gudrākie,man ir tāds kā Inta bildē, jau gadus 3-4 ,viņš ir vienkārši ideāls,ja ir koki,jo atšķirībā no citiem',man nau laika vienkārši dīkdienēt barojot odus tornītī un vērot tukšu pļavu ,es sēžu tur kur dzīvnieku kustība un nekāds smagais nesamais viņš nau. Man tik krēsla siksnas ir bišķi pieliktas garākas,lai dziļāk sēdētu iekšā un varētu šauteni atbalstīt,visas liekās bantes nost,kāpju gan ziemā ,gan naktī , ar flinti ap kaklu bez jebkādām baterijām.
Slēpts
10.04.2013. 17:04
p.s. bildē variants, kuru nebūs bail atstāt mežā, šaubos ka kādam būs gribēšana tādu piesavināties.
Slēpts
10.04.2013. 16:33
Ideāla vieta - elektrolīnija.
Uz elektrolīnijām ērtāks būs stacionārais.
Slēpts
10.04.2013. 16:32
Tāpat iekārtajam var sameistarot elementāras trepes, ko tur par atstāt- sanāk stacionārs pārvietojams tornis. :D
Slēpts
10.04.2013. 16:27
Jāpērk koks no LVM. Nopērkam pa kokam vietās, kur gribam torņus un naglojam ko gribam, var arī kārtīgu ''štābiņu'' uzcelt. Ja gribās ar treestandu kāpt, tad koku atzarojam.
Ir ne tikai treestandi ar kuriem var kāpt, ir arī piekaramie, papildus ir dažādas trepes- piesienamas kokam, pieslienamas, kokā ieskrūvējami kāpšļi(LVM nebūs pa prātam).
p.s. bildē variants, kuru nebūs bail atstāt mežā, šaubos ka kādam būs gribēšana tādu piesavināties.
Jāni Eniņ-ir uz ko tiekties-saulainā labklājība nav tikkai tur tālu aiz okeāna-esmu parasts Latvietis,dzīvoju Latvijā,medīju Latvijā.Pie kam- ne tuvu neesmu tāds viens-man vienkārši patīk viss jaunais,un par nožēlu- tas labākais nāk no" turienes".
Par to sameistarošanu-vienkārši ir jāredz šis produkts-tikkai tad sapratīsi,kāpēc mājās garažiņā tādu uztaisīt nevar(galvenokārt materiāli un to specifika-svars un izturība).
P.S.Lai neliktos,ka esmu ar abām kreisajām rokām- šovasar pats uzkonstruēju saliekamu pārvietojamo alumīnija tornīti(svars 17kg,sēdekļa augstums-2,75m,miereīgi ievietojas bmw bagažniekā),kam par pamatu ir parastas ķīniešu trepes...
Uz elektrolīnijām ērtāks būs stacionārais.
Ir ne tikai treestandi ar kuriem var kāpt, ir arī piekaramie, papildus ir dažādas trepes- piesienamas kokam, pieslienamas, kokā ieskrūvējami kāpšļi(LVM nebūs pa prātam).