Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
28.02.2013. 13:37
vadītājs smaida :) nu tad parasti vai nu dzen tālāk un atstāj vēlākai izvilkšanai (ja vieta atļauj) vai ja ir iespēja velk ārā uzreiz. parasti jau tie kas dzen masta ģeogrāfiju zin diezgan labi.
your current location is temporarily unavailable : uzrāda mans dārgais samsung mārupē. Ko viš var rādīt pie Edgara džungļos ,varu iedomāties. GPS ieslēgts un arī 21 gs :)
Edmund, mēs vienreiz poligonā mēģinājām, tas ir testējām vienu kruto GPS navigāciju, un to tas pat nevarēja pāris vietās noteikt mūsu koordinātes, jo nevarēja noķert satelītus. Uz kāda kalniņa varēja, bet kā tik nolaidies zemāk āmen, tevi neredz, ķer kādu vienu satelītu un vis, bet lai noteikt konkrētu atrašānās vietu ar to nepietiek. Ja nešaubos vajadzēja vismaz 3 satelītus ķert lai varētu noteikt kaut cik ciešamas koordinātes.
edgar parasti mednieki dzineji labi pazist mezzus atziimee vietu vai aceries zimiigas nianses tai vietaa un dzivnieku atradiisi kaut 500ha neredzu tur probleemu :)
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
01.03.2013. 16:51
atrod, nav tik traki. es jau minēju ka tie kas patstāvīgi iet dzīt diezgan labi zin mastus, un turklāt izejot no tā nav jau jāšauj uz lopu tur kur nevar pēc tam tikt lāga klāt. galva tak uz pleciem ir un labo rādītājpirkstu krampī nerauj :)
Gati, uznākot tumsai un miglai cilvēks paliek stulbs.Un ja vēl uznāk lietus lielie mežu pazinēji apmaldās trīs priedēs . Pats dažas reizes uz gaidi esmu izlīdzējies ar ķīmiskajiem zīmuļiem.
Ejot uz gaidi pa taciņu piemētā ķīmiskos zīmuļus?